Gość: cosmo Romeo i Julian IP: *.acn.waw.pl 28.04.09, 17:58 no i dobrze, popieram, co kogo obchodzi czy ktoś jest szczęśliwy z dziewczyną czy z chłopakiem. Moim zdaniem to rodzice powinni się wyleczyć z ignorancji i niewiedzy na temat homoseksualizmu. nie gej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iluzje Re: Romeo i Julian IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.09, 18:09 Cos sie biedakom porabalo w sprawie seksu w dziecinstwie. A co, to mozna z psychospecem odgruzowac, ale na to trzeba sie odwazyc. Lepiej byc nie musi, zadna gwarancja, ale lepsza prawda niz ciemnota. Upodobanie owlosionych lydek ma swoja prahistorie. Adopcja i malzenstwa powinny byc zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Romeo i Julian IP: 212.183.136.* 28.04.09, 18:16 Na szczescie w mojej rodzinie odbylo sie bez takich rzeczy, jak wysylanie na terapie, ale niestety slyszalem juz takie historie. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW.GIMMIK.PL [...] IP: *.lanet.net.pl 28.04.09, 18:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antypzpn [...] 28.04.09, 18:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Romeo i Julian IP: *.81.datacomsa.pl 28.04.09, 19:27 Antyrozum - taki nick powinieneś sobie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Powodzenia! 28.04.09, 18:47 W koncu jacys normalni geje trafili do gazet. Bo banda kolorowych wykretow z kolczykami w sutkach rzeczywiscie produkuje homofobow... Odpowiedz Link Zgłoś
allostt Co wtedy? 28.04.09, 19:07 Odpowiedź na niektóre posty: Od 3 do 10 osób na 100 jest homoseksualistami - ile osób zna każdy z nas bardziej niż "z widzenia"? - no właśnie - z homoseksualizmem spotykamy się codziennie, nawet nie zdajemy sobie sprawy, że może dotyczy to naszych najbliższych. Może mój najlepszy kumpel albo współpracownik? Może moja siostra albo syn... Ponieważ homoseksualizm nie jest chorobą i nie da się ludzi z niego "wyleczyć", geje i lesbijki powinni mieć możliwość życia w zgodzie ze sobą. PS: Ciekawy, prosty i nienachalny artykuł. Pozdrawiam Was chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has Re: Co wtedy? IP: *.c152.petrotel.pl 28.04.09, 19:31 Wielu z Was pyta po co ten tekst, a no ja myślę, że właśnie po to, aby ludzi w Polsce "przyzwyczajać" do homoseksualizmu, bo w innych krajach jest to normalne, a Polska jak zawsze sto lat za murzynami to i edukacja tolerancji musi odbywać się przez media. Powiem szczerze, że spodziewałem się gorszych postów pod tym artykułem. Rok, czy dwa lata temu takie artykuły wywoływały gigantyczne oburzenie. Może nareszcie idziemy do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamiil [...] IP: *.csk.pl 28.04.09, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Co wtedy? 28.04.09, 20:35 Wypowiadasz sie jako lekarz ? Psychiatra ? Czy moze powtarzasz tego rodzaju opinie na podstawie rzetelnej wiedzy ? Czy moze jedynie powtarzasz belkot zaslyszany pod budka z piwem ? Mozesz wyjasnic na jakiej podstawie opierasz swoje opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Zycze powodzenia ! IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.09, 20:07 zdaje sobie sprawe jak ciezko moze sie zyc gejom w tym kraju podobnie jak w Rumuni czy Iranie. Odpowiedz Link Zgłoś
heretic_969 AIDS też nie jest chorobą 28.04.09, 22:59 bo też póki co nie da się z niego wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskaWalczaca! Wolnosc dupy ponad Wolnoscia Ekonomiczna! IP: *.bredband.comhem.se 28.04.09, 19:32 W UE Mozecie zrobic z wasza dupa co chcecie ale juz nie ze swoja wlasnoscia i nie z owocami pracy. O ile na ulice wyjdziecie bronic wolnosci dupy to nikt na ulicy nieprotestuje przeciwko niewolictwu ekonomicznemu, w ktorym zyjemy dzieki Komunistyczno-Lewacko-Laickiej okupacji! Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka utrzymywanie przez rodziców 28.04.09, 19:49 a ja o czymś innym: Jesli tak bardzo się kochają i są tak bardzo uciskani przez rodziców, to niech znajdą pracę i się sami utrzymują. Dorosłe zdrowe chłopy. I żeby nie było - gdyby to był artykuł o chłopaku i dziewczynie, których związku rodzice nie akceptują, a oni się biedaki muszą ukrywać bo doją od starych kasę to napisałabym to samo... Albo rybka, albo pipka - jak chcą samodzielności to przecież jest na wyciągnięcie reki Odpowiedz Link Zgłoś
robal-is-me Re: utrzymywanie przez rodziców 28.04.09, 20:04 Mamy 22-letniego syna i utrzymujmy go na studiach i podejrzewam, że nie odetniemy go od kasy z dniem uzyskania dyplomu. Nie potrafię zrozumieć rodziców tych chłopców - jak można tak traktować własne dziecko? Czy może to ja jestem poza normą, bo jestem przekonana, że jeśli moje dziecko okazałoby się "mniejszością", nie miałabym problemu z zaakceptowaniem tego faktu. Odpowiedz Link Zgłoś
muminos1975 Romeo i Julian 28.04.09, 19:52 to sie nazywa "HOMOTERROR" nie biore narkotyków, nie upijam sie, nie pale. Czuje sie dyskryminowany za moje poglądy. O co chodzi w tych np. paradach i krzykach o nietolerancji. Chyba ze to co normalne jest gorsze od nienormalnego, mniejszość ma więcej praw niz większość i może robić co chce. gdybym ja głosił takie hasła to by został wzięty za czuba (bo kto normalny biega i chwali się ze spał z dziewczyna- przecież to oczywiste)- pederaści dla odmiany sa traktowani -co dziwne- ulgowo. Ich małpie zapędy podczas demonstracji na ulicach sa powoli uznawane za normę. Nie żyjesz w otwartym związku, nie masz konsumpcyjnego trybu zycia)- tzn ze jesteś ciemnogród. To co jest teraz na czasie to nachalna promocja dewiacji przy pomocy największej liczby środków przekazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Och! Ach! jaka romantyczna to historyjka! Ach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 20:42 Wzruszyłem się! Az sam muszę spróbować miłości z facetem. Z dziewczyną to już nie jest to. Trzeba iść z duchem czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
meltmedown Romeo i Julian 28.04.09, 20:43 Swietna historia! Brawo, chlopaki. Goraco pozdrawiam i zycze szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
meltmedown Re: promocja pedałów w gazeice trwa 28.04.09, 20:46 Promocja to moze byc w sklepie. Moj nauczyciel od filozofii zwykl mawiac: 'Co oznacza promowanie homoseksualizmu? Tzn., ze ktos przychodzi i mowi prosze Panstwa, zapraszam Panstwa do sprobowania seksu z osobnikiem tej samej plci?'. Historia taka sama jak kazde inne, niech sie kochaja a reszta niech splonie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi to nie jest w ogole artykul o gejach tylko o IP: *.snofrid.com 28.04.09, 21:42 toksycznych rodzicach. Jesli dorosli, 21-letni faceci wytrzymuja, ze rodzice wtracaja im sie do zycia prywatnego i daja sie zastraszyc odcieciem od koryta, to nie dojrzeli jeszcze do powaznego zwiazku. A reakcja rodzicow to byc moze przejaw homofobii, a byc moze to ten typ rodzica, ktory krytykowalby tak samo synowa, znajomych syna, wybor zawodu, zainteresowania itp. W kazdym razie jesli artykul mial wzbudzic wspolczucie dla uciskanej mniejszosci, to niestety chyba sie nie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citrix Romeo i Julian IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 28.04.09, 22:34 To 2 rewelacyjne, dowcipne filmiki o przewrotnych tytułach "Co jest niemoralnego w homoseksualizmie?" i "dlaczego należy zakazać homoseksualizmu" ;-) Polecam i zwolennikom i przeciwnikom. Można się napewno uśmiechnąć ;-) Chyba najbardziej treściwie i trafnie przedstawiają cąłą argumentację dotyczącą tego tematu: pl.youtube.com/watch?v=F8xONjCIo1w&feature=related pl.youtube.com/watch?v=4wCyYrl9dDg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Romeo i Julian IP: *.chello.pl 28.04.09, 23:09 Edukować! Edukować! Edukować! I dać każdemu prawo do miłości! Prawda jest taka, że polskie społeczeństwo jest bardzo nietolerancyjne. A wystarczyłoby trochę wyobraźni i empatii! Swoją homofobią krzywdzimy ludzi obok nas: osoby homoseksualne,ich rodziny i bliskich! Budujmy społeczeństwo wiedzy i tolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Więcej odwagi IP: *.acn.waw.pl 28.04.09, 23:09 Smutne, że muszą ukrywać swoje imiona i nazwiska. Chciałbym dowiedzieć się z takiego tekstu jak mają na imię, zobaczyć normalnie ich zdjęcie tak jak widzę zdjęcia par hetero. Niestety, problem w tym, że jeśli geje sami nie przestaną się ukrywać, to nigdy to się nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleandra smutne IP: *.pool85-54-179.dynamic.orange.es 28.04.09, 23:19 przykro sie czyta takie historie. w mojej pracy (mieszkam w Madrycie), szef jest gejem i ma meza (sa ze soba juz 9 lat), a jeden wspolpracownik wlasnie sie zareczyl ze swoim dlugoletnim chlopakiem. i jest to dla mnie sytuacja jak najbardziej naturalna na swiecie, ot kolejni zakochani, co za roznica czy geje czy hetero. nawet ciezko mi pisac 'o nich' jako o kims innym, bo nie widze zadnej roznicy w ich postrzeganiu uczuc, okazywaniu ich sobie, problemach jakie maja itp. na nikim, NA NIKIM, nie robi to tutaj zadnego wrazenia, i nikt nie uwaza np pytania czy chca miec dzieci, czy jakie planuja wesele, za jakies dziwne i nieodpowiednie... obysmy kiedys doczekali tego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwrty OHYDA!!! IP: *.93.classcom.pl 28.04.09, 23:26 Powtarzam to jeszcze raz: OHYDA!!! Nie rozumiem dlaczego pp.moderatorzy usunęli mojego posta, zawierającego tylko to jedno słowo, będące wyrazem mojego stosunku dla praktykowania homoseksualizmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
sandino bo OHYDA nie jest poprawna. ciota może się 29.04.09, 00:00 poczuć dotknięta. no to Cię wycięli. teraz mnie wytną, cóż - kampania propedalska na szczęście aktywna jest tylko w Wyborczej. Gość portalu: qwrty napisał(a): > Powtarzam to jeszcze raz: OHYDA!!! > Nie rozumiem dlaczego pp.moderatorzy usunęli mojego posta, zawierającego tylko > to jedno słowo, będące wyrazem mojego stosunku dla praktykowania homoseksualizm > u??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw Romeo i Julian IP: *.chello.pl 28.04.09, 23:44 stop propagandzie homo! niech sobie chlopaki zyja spokojnie i szczesliwie, zycze im wszystkiego najlepszego, ale zeby zaraz o tym w prasie trabic. taka jest wlasnie strategia organizacji gejowskich na calym swiecie: woda powoli drazy skale. najpierw wzbudza sie zainteresowanie tematem, potem sympatie do gejow i lesbijek graniczaca z poczuciem ich pokrzywdzenia przez spoleczenstwo. gdy juz mentalnosc ludzka zmieknie, pojawi sie postulat legalizacji zwiazkow, a kilka lat pozniej adopcja i prawa rownowazne z malzenstwami... wiec trzeba miec sie na bacznosci, aby i Polska wzorem Zachodu nie stala sie krajem, gdzie najtrudniej zyje sie normalnym malzenstwom z wlasnymi dziecmi, a kraj wydaje grube pieniadze na tzw. polityke rownouprawnienia. pozdrawiam. ps. Polska zawsze wierna rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: Romeo i Julian 29.04.09, 00:14 Dobrze napisane! Pewno nawet okaże się, że związek dwóch facetów to jest "cool", tak wszyscy na zachodzie przecież mają, potem się jeszcze okaże, że dwóch facetów to są najlepsi "rodzice" dla biednego dziecka. NIE! Małżeństwo to jest związek kobiety z mężczyzną, a rodzice to biologiczna matka i ojciec dziecka, a nie dwóch gejów! Nie mam nic przeciwko związkowi dwóch facetów ani dwóch kobiet, ale to nie jest MAŁŻEŃSTWO, to jest "ZWIĄZEK GEJOWSKI" lub "HOMOZWIĄZEK", i tak mają się rzeczy nazywać! Odpowiedz Link Zgłoś
sandino A gazetka dalej, z uporem promuje pedalstwo 28.04.09, 23:49 Niech gazetka się cieszy, że to nie Irak. Bo pupilkom byłoby trochę gorzej na tym świecie. Gazetka urabia nowe pokolenia. Niech młodzi ludzie nasiąkają fermentem. Niestety dla was Polska to mało podatny grunt i mam nadzieję, że nie raz poczujecie gorycz porażki. Bo przyzwolenia społecznego na to obrzydlistwo nie ma. jest Unia, jest Shengen. Więc jak nie pasuje to niech cioty jadą do Hiszpanii czy innej "oazy" Odpowiedz Link Zgłoś
fibius precz na wschód 29.04.09, 00:42 Jak ci w Unii źle to wypad do Rosji, Białorusi czy innej PiSowskiej Komuny gdzie będzie bida, a każdy każdemu tylko w mordę da bo wszyscy wszystkich nienawidzą. Jak chcesz być w Unii to zachowaj resztki godności a nie rób wszechpolsko-Pisowsko-komuszej wiochy Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Heterofobii mowimy nie! 28.04.09, 23:54 Nachalna nagonka lewactwa i dewiantow na normalnych ludzi nie bierze sie z powietrza. Zaczyna sie od zaklamania faktow, wymuszenia wrzaskiem i piskiem pierwszych ustepstw i pchania sie na sile przed front kompanii. Nikt juz nie moze publicznie nazwac homoseksualizmu zboczeniem, pod grozba anatemy i zaszczucia. A przecie nie ma zasadniczo zadnej roznicy, czy dewiant czuje pociag do tej samej plci, dwuletnich dzieci, czy kozy albo parowozu. Glupawy argument "naturalnosci" zboczenia nie trzyma sie kupy, w koncu rodza sie ludzie slepi, glusi i kalecy, a nikt z nich nie wmawia nam ze to "naturalne". Ciekawe, co sie stanie, kiedy postep medycyny umozliwi leczenie zboczen - czy propaganda lewicy postawi tame nauce, zatrzyma postep w imie wydumanej ideologii rownouwstecznienia? Odpowiedz Link Zgłoś
fibius Re: Heterofobii mowimy nie! 29.04.09, 00:43 Masz rację dla hetero samca własna żona, dziwka czy plastikowa wagina to jedno i to samo byle zapchać dziurę swoim konikiem a potem wychlać kubeł piwa przed ekranem i znów zapchać dziurę jakieś babie ... to całkowicie katolickie i prorodzinne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia It's ok 2B gay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 00:02 Świetny artykuł ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwrty Eeeeeee.... IP: *.93.classcom.pl 29.04.09, 00:07 Sylwia, myślę, że gdyby kolega z klasy choć raz klepnął Cię w pupę (zakładam oczywiście, że jesteś kobietą :)), to szybko wyleczyłabyś się z publikowania takich pretensjonalnych haseł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 00:37 Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiBip Re: Romeo i Julian IP: *.centertel.pl 05.07.09, 16:16 dziekuje. akurat jem obiad i jakims 'cudem' nie przeszkadza mi to w czytaniu. szkoda ze tego typu artykuly dla niektorych sluza tylko do wyzycia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
fibius Brawo + propaganda heteroseksualizmu 29.04.09, 00:39 Popieram takie artykuły. A tym którzy mówią że to propaganda i ekshibicjonizm to mówię jedno: jak wy chodzicie za rękę z dziewczyną, nosicie obrączkę, opowiadacie jak spędziliście czas z żoną/narzeczoną to to nie jest ekshibicjonizm swojej orientacji? Przyjeliście to za normę a w rzeczywistości to jest taki sam ekshibicjonizm. Czemu hetero mogą wszędzie pokazywać swoją orientację a innym jest to zabronione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Brawo + propaganda heteroseksualizmu IP: *.g2.isko.net.pl 29.04.09, 00:55 bo nikt nie szanuje słabych mężczyzn, a słabym mężczyzną jest ten który pozwala sobie na penetrację odbytu przez penisa innego mężczyzny. w rozumieniu tłumu oczywiście tak przynajmniej sobie myslę, bo do dziewczyn trzymających się za ręce nasze zacne społeczeństwo nie ma większych wontów. tylko kolesi się czepiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tanguerra Romeo i Julian IP: *.icpnet.pl 29.04.09, 00:59 Brawo dla autora tekstu. Forma w jakiej cała historia została opowiedziana jest bardzo naturalna i wzbudza sympatię, co do chłopaków gratuluję im udanego związku a zwłaszcza wzajemnego wsparcia i trzymam kciuki za to, aby rodzice skupili się na tym, co dobre dla ich synów a nie zwracali tak dużej uwagi na aprobatę społeczą...bo to chyba podstawowy problem ich lęków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bisex a moze gej ? Romeo i Julian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 01:01 Świetny artykul. dziekuje autorowi, utożsamiam sie z tymi chlopakami, sam jestem.... hmmm gejem ? póki co uznaje ze jestem bisexualny nie wiem jeszcze kim na prawde jestem, szukam siebie i mam nadzieje ze w koncu odnajde...ja takze nie jestem przegieta ciotą, jestem dość lubiany i mam powodzenie u plci przeciwnej.... nie kazdy gej jest ciotą !! ludzie nie kierujcie sie stereotypami bo to nam nie pomaga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eulalia Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 01:39 Spróbuj z maszyną do szycia i pudelkiem sąsiadów. Jeśli nadal szukasz siebie, to warto wypróbować wszystkie możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 01:42 Tak, prawdziwy pokaz prymitywnego, szczeniackiego humoru rodem z zakatoliczonej wsi ... Brawo oby tak dalej a coraz bliżej nam do Ugandy niż Francji Odpowiedz Link Zgłoś