Gość: qwrty IP: *.zarz.agh.edu.pl 25.04.09, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: citrix Re: Romeo i Julian IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 28.04.09, 22:37 To 2 rewelacyjne, dowcipne filmiki o przewrotnych tytułach "Co jest niemoralnego w homoseksualizmie?" i "dlaczego należy zakazać homoseksualizmu" ;-) Polecam i zwolennikom i przeciwnikom. Można się napewno uśmiechnąć ;-) Chyba najbardziej treściwie i trafnie przedstawiają cąłą argumentację dotyczącą tego tematu: pl.youtube.com/watch?v=F8xONjCIo1w&feature=related pl.youtube.com/watch?v=4wCyYrl9dDg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
nononr1 Romeo i Julian 25.04.09, 21:50 Chłopaki Trzymajcie się!!! ( a może dziewczyny?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Re: Romeo i Julian 28.04.09, 18:55 Jezeli ktos porownuje wolny wybor dwojga doroslych ludzi z wykorzystywaniem dziecka... no coz, nie wystawia sobie najlepszego swiadectwa. Jak poszly egzaminy gimnazjalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosso & Kaczo Re: Romeo i Julian - nie w "katolickiej" Polsce! IP: 132.170.57.* 28.04.09, 19:03 Jak czytam czesc z postow na tym forum, nieco lepiej rozumiem, dlaczego Polska coraz bardziej staje sie czyms w rodzaju europejskiego skansenu i nie-typowego zascianka mentalnego, pelnego dulszczyzny, hipokryzji i braku tolerancji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil Re: Romeo i Julian - nie w "katolickiej" Polsce! IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 20:28 Zawsze możesz ruszyć do wyzwolonej Anglii albo Francji - zobaczymy za kilka lat, jak Islam rozprzestrzeni się po Europie - będziesz dziękował że żyjesz w takim skansenie. Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: Romeo i Julian - nie w "katolickiej" Polsce! 28.04.09, 23:55 Dobre! Piątka! Ze swojej strony tylko dodam, że skoro może być takie "małżeństwo", to od razu ustalmy, że rodzicami mogą być Roman i Włodzimierz. Fajnie mieć takich "rodziców", nieprawdaż? A może jeszcze ustalmy, że małżeństwo i rodzice to mogą być Ania i jej pies Reks, no dlaczego nie?! Gość portalu: devil napisał(a): > Zawsze możesz ruszyć do wyzwolonej Anglii albo Francji - zobaczymy za kilka lat > , > jak Islam rozprzestrzeni się po Europie - będziesz dziękował że żyjesz w takim > skansenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luu Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 21:18 Będzie ciężko ale dacie rade :) Najważniejsze to znaleźć oparcie w miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
luke17 Re: Romeo i Julian 28.04.09, 16:10 Gość portalu: qwrty napisał(a): > OHYDA!!! Czyli sugerujesz że miłość jest ohydna ? ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Romeo i Julian IP: *.jzo.com.pl 28.04.09, 20:06 No to cenzor się popisał... Pierwszy post miał jedno słowo w treści "Ohyda" i został wykasowany. Czy tylko ja czegoś tu nie rozumiem ? Czy wyrażenie niechęci do wyobrażenia stosunku analnego w kulturalnym tonie jest już niepoprawna politycznie? Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
guglielmo Re: Romeo i Julian 29.04.09, 09:57 Gość portalu: greg napisał(a): > Czy wyrażenie niechęci do > wyobrażenia stosunku analnego Znamienne - w tekście nie ma ani słowa o stosunkach analnych. Greg, Ty masz problem ze zbyt bujną i źle ukierunkowaną wyobraźnią. Nie zastanawiaj się nad tym, czy decyzja o usunięciu postu była słuszna, zastanawiaj się nad tym, dlaczego kiedy czytasz tekst o miłości i ludzkich problemach - masz w wyobraźni seks. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Romeo i Julian 29.04.09, 12:41 nie przejmuj się, moj post w którym broniłem gejów i napisalem, że ohydą jest dwulicowość tych co ich atakuja a cicho siedzą jak są seksualnie wykorzystywane dzieci w "zdrowych" heteroskualnych rodzinach też został usunięty. Chociaż mogło pójść o to, że uznałem gejostwo za chorobę... anyway to był pierwszy raz (na ponad 300) gdy mi post usunięto... myślałem, że admin przynajmniej informuje czym się łamie przepisy, żeby sie na przyszłość poprawić i obiecać skruchę ale niestety. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Romeo i Julian IP: *.jzo.com.pl 28.04.09, 16:15 Romeo i Julian... łojezu, no gorzej być nie mogło, ale nie ma gwiazdki, że imiona zostały zmienione na potrzeby artykułu kochajta sie chłopaki, tylko nie wychodźcie z tym na ulicę i nie zechciejta adoptować dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 16:26 > kochajta sie chłopaki, tylko nie wychodźcie z tym na ulicę i nie > zechciejta adoptować dzieci dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Romeo i Julian IP: *.jzo.com.pl 28.04.09, 17:19 Raz już odpowiedziałem ale cenzor Wyborczej wywalił to w kosmos. Zupełnie nie rozumiem dlaczego, wiec raz jeszcze napiszę, że dlatego że dla mnie "prawdziwa rodzina to chłopak i dziewczyna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Romeo i Julian IP: *.sds.uw.edu.pl 28.04.09, 18:44 No dobrze to ująłeś DLA CIEBIE. I niech tak zostanie, a innych zostaw w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azyt Re: Romeo i Julian IP: *.fbx.proxad.net 28.04.09, 19:52 dobrze, ze tych INNYCH tak niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Romeo i Julian IP: *.catv.net.pl 28.04.09, 23:38 Wszechpolak? Od tych półnagich zboczeńców "zamawiających piwo"? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Romeo i Julian IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.09, 20:09 Dlaczego wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Romeo i Julian IP: *.Red-80-58-205.staticIP.rima-tde.net 28.04.09, 16:29 Dzieki za ten artyków, za to was czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Romeo i Julian IP: 217.149.44.* 28.04.09, 16:33 Szczerze? Nie obchodziłoby mnie to. Chcą być razem? Ich sprawa. W życiu nie wszedłbym z butami w ich prywatne życie, gdyby... No właśnie gdyby. Gdyby nie ta cała propaganda w Wyborczej, gdyby nie te demostracje, parady, to obnoszenie się, ten ekshibicjonizm. Tak, jak ktoś wyżej napisał. Zmusiłem się do przeczytania tego artykułu (swoją drogą mogli dać gwiazdki, że imiona zostały zmienione - tak pro forma) i co czuję? Zniesmaczenie, odrazę. Dlaczeego? Bo mnie to brzydzi. I nie jestem żadnym homofobem, a jeśli się takim staje, to tylko przez ww. działania. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_wroblewski Re: Romeo i Julian 28.04.09, 16:38 Podpisuje się po tym. Szczerze jest mi psio ryba kto z kim sypia, co i w jaki sposób robią razem, ale NA MIŁY BÓG po jaką cholerę sami robią wokół tego atmosferę wielkiej krucjaty?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Dlatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:06 > Szczerze jest mi psio ryba kto z kim sypia Tak Ci się wydaje. W rzeczywistości z pewnością mówisz do swoich znajomych: "znajdź sobie dziewczynę", "kiedyś i ty będziesz mieć dzieci" albo "niezła laska, co?". I co w tej sytuacji ma zrobić gej? Siedzieć cicho czy przyznać się? Czy to będzie ekshibicjonizm? To nie jest takie proste. W naszej kulturze zakłada się, że każdy jest heteroseksualny. A temat seksu bez przerwy w jakiś tam sposób przewija się w naszych rozmowach - nawet tego nie zauważamy. Być homoseksualistą i o tym nie mówić jest równoznaczne z ciągłym okłamywaniem wszystkich... A to jest bardzo męczące i prowadzi do sporych problemów psychicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku na muniu Re: Dlatego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:48 no a co w takiej sytuacji ma zrobić sodomita, pedofil albo inny chory człowiek? Co ma zrobić w takiej sytuacji? "Siedzieć cicho czy przyznać się?" PEŁNA TOLERANCJA!!! DLA WSZYSTKICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Tolerancja a tabu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:59 > no a co w takiej sytuacji ma zrobić sodomita, pedofil albo inny chory człowiek? Oczywiście, że każdy chory człowiek powinien mieć możliwość swobodnego dialogu na temat swojej choroby. Tolerancja to jedno, a zwalczanie tabu to drugie. Nawet jeśli nie tolerujesz homoseksualistów, nie powinieneś zakazywać im o tym mówić. Kiedy ktoś mówi "jestem alkoholikiem" to wszyscy mu współczujemy. Kiedy jednak ktoś powie "jestem gejem" to zarzuca mu się ekshibicjonizm. I gdzie jest to wsparcie i delikatność, które zaleca Kościół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylogowany Re: Tolerancja a tabu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:25 Gość portalu: uhm napisał(a): > > Kiedy ktoś mówi "jestem alkoholikiem" to wszyscy mu współczujemy. To ja chyba w innym kraju mieszkam ...ani ja ani znajomi ,których wiem ,że znam "z tej strony" nie posądzał bym o "współczucie " w takim wypadku ...Nie współczuję zakatarzonym czy pijącym kawę albo uzależnionym od neta (hehe) Jeśli chodzi o artykuł zaś to powiem tak;Nigdy nie "nastawałem" na kogoś z powodu innej (dla mnie jednak dziwnej)orientacji , koloru skóry (mają je ludy które zamieszkują inne regiony) ,których uważam za ...hmm -turystów, czy innych upośledzonych ,zmutowanych itp.Wiem ,że kiedyś wszystkich "dziwnych" wypędzało się z miasta ...Nie rozumiem natomiast pojęcia "tolerancja" ,które niektórzy mylą z normalnością czy standardem .Skoro ktoś robi coś co nie jest naturalne ,jest znaczną mniejszością i powoduje niesmak wśród większości nie może być powszechnie uznany za "swojego" czy jak by tego nie określać.Segregujemy od urodzenia...Gruby -ten co je za dużo ,głupi -ten co nie wie ,brzydki-ten co nie dba o wygląd itp itd.Tolerujemy ich .Wiemy ,że są.Nie powinniśmy ich skreślać czy odrzucać ale wolimy "takich jak my" .Skoro kura robi to z kogutem a PieS z suką to chyba jest jakiś wyznacznik.Rozumiem Czarnobyl , kalectwo .Czasem takim ludziom pomagam, ale nie żeby zaraz z nimi hulać zamiast z podobnymi sobie.To nie jest kwestia wyznania czy moralności. Są inni.Jeśli mi się coś takiego przydarzy i też będę inny nie będę żądać równouprawnień np;w skoku w dal bez nogi (jeśli ja stracę)wśród sprawnych czy udziału we władzy nad tymi których większość jest inna -to nie mój świat .Są pewne prawa ,które mamy głęboko gdzieś ale nie wychodzi nam to na dobre. Wycinamy lasy ( bo mamy zezwolenie) kupujemy auto( bo teraz wszyscy mają ) czy spuszczamy fekalia do rzeki bo, bo tak prościej ...Likwidujemy zieleńce bo "na skróty " chcemy iść albo parkingów mało...Jeśli decydujemy się na coś co gołym okiem widać ,ze nie uzyska poparcia to nie wychwalajmy tego wśród innych tylko pod pretekstem tolerancji ,bo ktoś gdzieś uznał ,że tak można.Nie mylmy normalności z tolerancja...Jeśli jest gdzieś "miasto gejów" , gdzie hetero są mniejszością to chyba nie będziemy tam się wychwalać ,wypisywać swoich wartości w gazetach ,że jesteśmy inni i żądać barów hetero czy organizować im pikiety...Wolność Tomku w swoim domku .Dlaczego nie mamy np wybrać Indianina czy Araba na prezydenta?Przecież tolerancyjni jesteśmy /mamy być ...no wiem , nie spodoba się to co napisałem ale to moje zdanie ...W tym kraju na tym forum można pisać i chyba nikt z tego powodu nie ucierpi.Najwyżej się zbłaźnię ,ośmieszę czy ktoś uzna mnie za osobę "po środkach" ...Swoją droga milej nocki... Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Tolerancja a tabu 29.04.09, 00:18 "Skoro kura robi to z kogutem a PieS z suką to chyba jest jakiś wyznacznik" Rozumiem wiec ze wyznacznikiem Twojej moralnosci i Twoich wartosci jest swiat zwierzat. Gratulacje ! A nawiasem mowiac w swiecie zwierzat homoseksualizm tez wystepuje. Milej nocki zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: Tolerancja a tabu 29.04.09, 07:48 Na czym polega tolerancja? tolerancja [łac. tolerantia ‘cierpliwość’, ‘wytrwałość’], socjol. postawa zgody na wyznawanie i głoszenie poglądów, z którymi się nie zgadzamy, oraz na praktykowanie sposobu życia, którego zdecydowanie nie aprobujemy, a więc zgody na to, aby zbiorowość, której jesteśmy członkami, była wewnętrznie zróżnicowana pod istotnymi dla nas względami. nie musisz się z tym zgadzać, popierać itd. ale akceptujesz to, ze ktoś może mieć inne poglądy i mu tego nie zabraniasz. Twój przykład Czarnobylu jest za przeproszeniem z d..y wzięty, bo co tu tolerować? Akurat tu nie ma nic co by odnosiło sie do definicji tolerancji, bo kaleka czy osoba, która przeżyła Czarnobyl nie jest taka z powodu poglądów, po prostu przeżyła coś ciężkiego w życiu, ale jak Ty takie osoby nawet musisz TOLEROWAĆ??? I kto Ci każe od razu hulać z homoseksualistami? Ja znam mnóstwo osób heteroseksualnych, z których nie chciałabym hulać. Jesteś po prostu śmieszny ze swoimi argumentami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asior Re: Romeo i Julian IP: 77.236.8.* 28.04.09, 17:56 Dzięki Bogu (albo Lechowi Wałęsie) żyjemy w wolnym kraju i nikt Cię nie "zmusza" do czytania tego...nawet nikt Cię nie zmusza do czytania gazety.pl Ot, wolny wybór! Wolisz inną tematyke? Polecam Nasz Dziennik... A artykuł jest szczery i wyjątkowo mało nachalny...a że na stronie głównej? Prawo redaktorów...lepiej o tym niż o kolejnej kłótni polityków... Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Romeo i Julian 28.04.09, 18:36 Filip napisał(a): Zmusiłem się do przeczytania (...) co czuję? Zniesmaczenie, odrazę. > Dlaczeego? Bo mnie to brzydzi. I nie jestem żadnym homofobem ------------------------------------ Ha ha ha.... jeśli to nie jest tekst z jakiegoś kabaretu, to musisz być nieźle porąbany... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ga Re: Romeo i Julian 28.04.09, 23:27 racja! po co ta cala propaganda o nietolerancji? tak naprawdę nikogo nie obchodzi co kto z kim robi... i nigdy nie spotkałam się z prześladowaniem gejów, to jest raczej teraz modne! Kolejny chwytliwy artykuł i tyle. A historia tak zwykła i nic nie wnosząca, ze pewnie zmyślona. Odpowiedz Link Zgłoś
guglielmo Re: Romeo i Julian 29.04.09, 10:48 ma_ga napisała: > i nigdy nie spotkałam się z prześladowaniem gejów, > to jest raczej teraz modne! A może po prostu nie wszystko wiesz? Jak człowiek nie jest gejem ani nie ma znajomych gejów, ani niespecjalnie interesuje się różnymi zdarzeniami z życia społecznego, to może po prostu nie wiedzieć, że dyskryminacja istnieje. Tu ostrzeżenie: niewiedza nie usprawiedliwia, jeśli wiedzę można zdobyć. Poszukaj choćby w sieci raportów organizacji monitorujących przestrzeganie praw obywatelskich, przeczytaj materiały unijne dotyczące traktowania mniejszości w państwach członkowskich. To wszystko można znaleźć, o ile nie przyjmuje się wygodnej postawy zamykania oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Romeo i Julian 29.04.09, 01:25 Gość portalu: Filip napisał(a): > Szczerze? Nie obchodziłoby mnie to. Chcą być razem? Ich sprawa. W > życiu nie wszedłbym z butami w ich prywatne życie, gdyby... > No właśnie gdyby. Gdyby nie ta cała propaganda w Wyborczej, gdyby > nie te demostracje Filip, 100% racji! Niech robia ze soba, co tylko chca. Jak dla mnie, moga w swoim gronie baraszkowac caly weekend w wannie pelnej kokainy, ale niech sie to, do jasnej cholery, nie odbywa w przestrzeni publicznej - bo jesli w przestrzeni publicznej im bedzie wolno, to ja chce publicznie - i bezkarnie - obskoczyc jakas laske. Na samym poczatku, kiedy geje zaczeli "wychodzic z szafy", lansowano tolerancje na zasadzie konfrontacyjnej, glownie powiedzeniem "nikt mi nie bedzie mowil, co mam robic w swojej sypialni". Zgoda, podtrzymuje to w 100%-ach. Nikt nikomu nie ma prawa mowic, co ten ma robic w swojej sypialni. Ale W SYPIALNI jest tu - a przynajmniej powinno byc - slowem kluczowym... Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Re: Romeo i Julian 29.04.09, 01:46 Ale co tak na prawde odbywa sie w przestrzeni publicznej ? Kto kogo obskakuje w przestrzeni publicznej ? Kto baraszkuje w przestrzeni publicznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Romeo i Julian 30.04.09, 01:49 sajjitarius napisał: > Ale co tak na prawde odbywa sie w przestrzeni publicznej ? Kto kogo obskakuje w > przestrzeni publicznej ? Kto baraszkuje w przestrzeni publicznej ? Parady "rownosci", dzien "dumy gejowskiej", medialne/nachalne "jestem gejem" (z podtekstem miedzy wierszami "i jestem z tego dumny"), specjalna "ochrona praw" (i procesy cywilne o "szykanowanie") - to wszystko, to przestrzen publiczna. Nawet sie nie czepiam o to, ze samo zjawisko dla mnie osobiscie niesmaczne, bo zawsze ktos moze odpowiedziec "to nie patrz" - ale albo umowmy sie, ze mozna publicznie i wtedy nie bede patrzyl na gejow, bo bede zajety jakas laska, albo umowmy sie, ze nie mozna publicznie i wtedy nie wolno mnie, ale i nie wolno gejom. Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: Romeo i Julian 29.04.09, 07:51 zaraz zaraz, o czym Ty mówisz? co ma się nie odbywać w przestrzeni publicznej? Trzymanie za rękę i całowanie? Ty byś chciał "publicznie - i bezkarnie - obskoczyc jakas laske." A czy pary heterosesualne nie całują się na ulicy i nie trzymają za rękę? Przecież nikt nie mówi o tym, że homo chcą od razu seks uprawiać na środku ulicy. To są zwykli ludzie i chcieliby z ukochana osoba iść za rękę i nie dostać wp..ol od jakiejś bandy debili za to. Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Romeo i Julian 01.05.09, 01:24 anika1983 napisała: > Przecież nikt nie mówi o > tym, że homo chcą od razu seks uprawiać na środku ulicy. Nikt nie mowi? Moze wlasnie w tym problem? Bo to by znaczylo, ze na "paradach rownosci" i marszach "dnia dumy" (mialem niefart widziec je w kilku krajach) uprawiaja niechetnie? Rozgraniczmy: o gejach, ktorzy sa zwyklymi ludzmi, nie wiemy. Jako zwyczajni ludzie nie obnosza sie ze swoja orientacja, nie manifestuja jej i nie domagaja sie nachalnie powszechnego uznania. I dlatego malo kto z nas zdaje sobie sprawe, ze sa gejami. I chyba juz sama wiesz, ze nie o nich pisalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter80 Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 01:05 Ukrywają to, bo społeczeństwo ich do tego zmusza... Czy ty byś chciał ukrywać przed znajomymi, że masz dziewczynę? Czy informowanie innych, że byłeś w kinie z dziewczyną uważasz za ekshibicjonizm i propagandę heteroseksualną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardkor man Romeo i Julian IP: *.acn.waw.pl 28.04.09, 16:38 Ale o so chodzi? Do czego ma niby służyć ten artykuł? Co mnie obchodzi kto się w kim kocha? A o mnie i mojej dziewczynie to artykułu nie zrobicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Romeo i Julian IP: *.chello.pl 28.04.09, 20:16 a ja wlasnie 3 dni temu dowiedzialm sie ze moj syn jest gejem.mam za soba nie przespane noce,lamenty ,krzyki,proby akceptacji i pogodzenia sie z sytuacja.Myslalam ze nie bylby to dl amnie problem bo jestembardzo tolerancyjna,a jednak byl szok straszny szok.Powiem tyle ze moze ten artykul byl potrzebny mi wlasnie mi.popatrzylam na to inaczej.Kocham mojego syna.Musze pogodzic sie z tym ze nie bede miala synowej tylko drugiego syna.Niech los sprawi ze beda szczesliwi i nie zaznaja nietolerancji bo to nie potrzebne cierpienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Romeo i Julian IP: *.router.finemedia.pl 29.04.09, 00:55 Ja swoim też chciałbym móc powiedzieć, ale nie mogę... Zazdroszczę Twojemu synowi rodziców a Tobie (Wam?) gratuluję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojczym Re: Romeo i Julian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.09, 19:06 Właśnie dowiedziałem sie , że mój ojciec jest gejem , nie wiedziałem gdzie mam sie chować(mieszka ze mną).3 dni płakałem ale teraz ,po artykule jest cacy .Kochana Gazeto dziękuje... Ludzie nie p......cie .Unia i tak nam nie podskoczy!!! Ziobro na prezydenta !!! PiS do boju .Adam M naszym najlepszym przyjacielem jest... wiecie co...? -wolę Kiepskich Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: Romeo i Julian 29.04.09, 07:54 a z czym masz problem, że potrzebujesz artykułu? Jej rodzice Cię nie akceptują? Były artykuły na ten temat. Żyjecie bez ślubu i ktoś Wam to zarzuca - były artykuły. Macie problem z poczęciem - były artykuły. więc nie patrz wybiórczo na artykuły. To że jedne artykuł na 100-200 dotyczy gejów, to chyba nie jest to od razu narzucanie się z tym. No kurde ludzie, co z Wami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WanWan Re: Romeo i Julian IP: *.bbtec.net 28.04.09, 16:38 powodzenia chlopaki. trzymajcie sie mocno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb Romeo i Julian IP: *.bg.am.poznan.pl 28.04.09, 16:40 trzymajcie się chłopaki! nam się udało, Wy też dacie radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greta Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 16:41 Powodzenia chłopaki! Fajnie że macie siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_polonus Re: Romeo i Julian 28.04.09, 16:43 dajcie spokój, mimo mojej prawicowości życzę chłopakom powodzenia i udanego życia. Nie mam nic do gejów, mnie tylko wkurzają pedały w stylu Jacykowa czy Biedronia. Zresztą ta para ma podobne zdanie: julian: - Czytałem kiedyś książkę "Lubiewo" i nie potrafię sobie wyobrazić siebie w roli "spedalonej cioty", bo taki właśnie świat gejów przedstawiał tam Michał Witkowski. Z całym szacunkiem dla autora, ale dla mnie coś takiego jest ohydne. Osobiście mam duży dystans do siebie i tych wszystkich "przegiętych czajników". Nie byłem nawet nigdy w typowym klubie dla gejów i nie czuję takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek.um Re: Romeo i Julian 28.04.09, 17:20 "Nie byłem nawet nigdy w typowym klubie dla gejów i nie czuję takiej > potrzeby." To nienormalne jest. Sądzę że koleś kłamie na użytek homofobów, żeby go polubili. Nie ma wyautowanych gejów mieszkajacych w duzym miescie którzy by nie mieli ochoty zaglądać do ciotowskich przybytków. No chyba że ktoś ma taką wstretną gębę że się jej wstydzi pokazać innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:35 Jestem gejem i zyje juz 9 lat w super szczesliwym zwiazku. W klubach bylem kilka razy alemnie to nie kreci i wiekszosc naszych znajomych to heterycy. Tez nie przepadam za zmanierowanymi ciotkami bo wydaja mi sie po prostu smieszne ale nie znaczy to ze potepiam takich gejow. Co do ekshibicjonizmu to raczej heterycy powinni sie nad soba zastanowic bo stosuja go nagminnie w miejscach publicznych i to czasem w obrzydliwej formie ktorej nie akceptuje ani u homo ani u hetero. A chlopakow pozdrawiam i zycze duzo szczescia i milosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dygresja Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 07:25 jestem gejem, mieszkam w Krakowie i nigdy nie byłem w żadnym z naszych klubów typu laf cocon etc i co jestem dziwny? nie. Nie odczuwam potrzeby chodzenia i lansowania się w takich żałosnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
guglielmo Re: Romeo i Julian 29.04.09, 10:09 delfinek.um napisał: > "Nie byłem nawet nigdy w typowym klubie > dla gejów i nie czuję takiej potrzeby." > > To nienormalne jest. Sądzę że koleś kłamie > na użytek homofobów, żeby > go polubili. Nie ma wyautowanych > gejów mieszkajacych w duzym miescie > którzy by nie mieli ochoty zaglądać > do ciotowskich przybytków. No > chyba że ktoś ma taką wstretną gębę > że się jej wstydzi pokazać innym. Delfinku, wybacz, ale pieprzysz jak potłuczony. Po pierwsze mogę Ci przedstawić moich znajomych, którzy są tak jak ja wyoutowani i tak jak ja nie chodzą po gejowskich lokalach; niektórzy mają gęby całkiem nieszpetne. Po drugie - porównując liczby: gejów w wielkim mieście i miejsc w gejowskich lokalach sam łatwo dojdziesz do wniosku, że nie tylko nie wszyscy po tych lokalach latają, ale większość nie lata. Z różnych powodów - bo ich życie tzw. środowiska nie interesuje, bo nie lataliby w ogóle po żadnych lokalach bez względu na orientację (wyobraź sobie, że większość ludzi nie bywa w żadnych lokalach!), bo wolą Schuberta od disco itd. itp. Poszerz trochę swoje horyzonty, bo chyba obracasz się w bardzo wyspecjalizowanym towarzystwie, a to nie służy rozwojowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mówmibalbina Romeo i Julian IP: 78.146.254.* 28.04.09, 16:45 myślę, że fajna z nich para, powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa.realna Romeo i Julian 28.04.09, 16:48 dobrze wiedzieć, że 'list do małego księcia' ma tytuł 'xxx'. strasznie nieprofesjonalne, strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Romeo i Julian IP: 80.78.0.* 28.04.09, 16:48 niech w Polsce w koncu przestana sie gejow czepiac zreszta nie tylko gejow-wszystkich, ktorzy chca zyc po swojemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cialo kobiety Romeo i Julian IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.09, 16:51 Ja to nie rozumiem, jak mozna na cale zycie wyrzec sie kobiecego ciala? Pewnie cos ze mna nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Romeo i Julian IP: *.chello.pl 28.06.09, 03:11 Tak, ja też się dziwię heteroseksualnym kobietom ;] Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek.um Romeo i Julian 28.04.09, 17:11 Oj jaka propaganda. Ale mnie nie urzekła ich historia. Gejowska para jak z czytanki dla pierwszoklasistów. Piękni, młodzi i swiata poza sobą nie widzą. Ale mnie nie urzekła ich historia. Znałem dziesiątki takich rozkosznych par, dziwnym trafem wszystkie te sielanki trwały średnio parę miesięcy. Potem zaczyna się puszczanie na prawo i lewo. Jak posiedzą ze sobą kilka lat a ich zwiazek przejdzie przez ---- ście lub ---dziesiat skoków w bok, kryzysów i ukradkowych wypraw do darkroomów, i mimo tego się nie rozpadnie, to wtedy będą mieć podstawy żeby zacząć myśleć o ślubie. A teraz niech nie zawracają nam dupy swoją wielką miłością, bo o ciotowskich związkach nie wiedzą jeszcze nic. Bardzo możliwe, że za kilka lat już nie będą pamiętać jak partner miał na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MakowaPanienka Re: Romeo i Julian IP: 217.98.12.* 28.04.09, 18:09 hm łudząco podobne jak u hetero ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAnia Re: Romeo i Julian IP: 194.238.27.* 28.04.09, 18:19 AAAANA Delfinq- rozejrzyj sie wokolo - czy heterosexualne pary nie zachowuja sie wlasnie tak jak piszesz???? Heterosexualni - dajcie spokoj homosexualistom!i przyjrzyjcie sie swojemu puszczalstwu - promiskuityzmowi i obrzydliwym zachowaniom.ludzie w zasadzie sa tacy sami i heterosexualnosc nie uswieca! Odpowiedz Link Zgłoś
guglielmo Re: Romeo i Julian 29.04.09, 10:43 delfinek.um napisał: > Oj jaka propaganda. Ale mnie nie urzekła ich historia. (...) Co to jest? Bunt? Zgorzknienie? Projekcja? Człowieku, Ty masz poważny problem, zamiast obsmarowywać innych w ciemno - przyjrzyj się sobie uważnie, to będzie dla Ciebie bardziej pożyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Romeo i Julian IP: 79.139.0.* 28.04.09, 17:11 aż się łezka w oku kręci. jakie to romantyczne. oni sami przeciw całemu ohydnemu światu. mają po 21 lat i rodzice im sprawdzają bilingi?! wybierają im znajomych?! ofiary życiowe i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:16 powodzenia chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iluzje Re: Romeo i Julian IP: *.pools.arcor-ip.net 28.04.09, 18:49 Trafione, zatopione. Czarne na bialym, ze to przegiecie z dziecinstwa. Ktora dziewczyna chcialaby takiego laluska a do tego z upodobaniem do lydek bez depilacji? Swoja droga bidaki chlopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayka Romeo i Julian IP: 79.162.141.* 28.04.09, 17:31 a ja tam nic do homoseksualistów nie mam.miłość jak każda inna,tylko z adoptowaniem dzieci przez nich mam pewien problem. I to bynajmniej nie dlatego że dziecko potrzebuje, i mamy i taty(tzn potrzebuje,ale przecież są samotne matki,samotni ojcowi,którzy sobie świetnie radzą)czy,że to tak ni wypada. chodzi bardziej o to jak inni będą patrzeć. wiadomo,żyjmy w kraju jakim żyjemy,ludzie potrafią być okropni.taki maluch miałby,delikatnie rzecz ujmując, przechlapane. Ale i tak najgorsze to byłyby inne dzieci,te to dopiero mogą być okrutne. Za to czajniczek mnie rozbroił.nie słyszałam tego wcześniej.heh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: Romeo i Julian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:38 Tak! Mam taki sam problem z adopcją dzieci przez związki homoseksualne. Wydaje mi się, że jedyne wyjście to poczekać. Długo. Aż wszyscy się przyzwyczają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Swego czasu nie miałam nic przeciwko homosiom IP: *.gdynia.mm.pl 28.04.09, 17:32 Nawet im kibicowałam bo wierzyłam, że są prześladowani. Jednak pod wpływem tak nachalnej propagandy jaką serwuje GW zaczęłam ich po prostu nie znosić bo nie lubię gdy ktoś epatuje mnie swoją seksualnością. Zostałam więc, wg postepowej nowomowy, homofobką. Więc po postepowego zakrzyknę: żądam tolerancji dla mojej homofobii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Swego czasu nie miałam nic przeciwko homosiom IP: 212.183.136.* 28.04.09, 18:21 Jak mozna zadac tolerancji dla dyskriminacji? Moze sie z nia spotkasz w przyszlosci, bo Polacy sa seksistami tez. Bedziesz szukala poparcja innych? Czy bedziesz to tolerowala? Odpowiedz Link Zgłoś
sandino a jak można żądać tolerancji dla dewiacji? 28.04.09, 23:56 Gość portalu: Artur napisał(a): > Jak mozna zadac tolerancji dla dyskriminacji? Moze sie z nia spotkasz w > przyszlosci, bo Polacy sa seksistami tez. Bedziesz szukala poparcja innych? Czy > bedziesz to tolerowala? Odpowiedz Link Zgłoś
fibius Re: a jak można żądać tolerancji dla dewiacji? 29.04.09, 00:45 masz rację katolicyzm jako najgorsza dewiacja powinna być wszechstronnie zakazana Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Swego czasu nie miałam nic przeciwko homosiom 28.04.09, 18:44 Magda napisał(a): nie lubię gdy ktoś epatuje mnie swoją > seksualnością. -------------------------------------- To już wiesz, skąd się biorą stare panny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosso & Kaczo Re: Swego czasu nie miałam nic przeciwko homosiom? IP: 132.170.57.* 28.04.09, 19:09 Zadasz wiec "Magdo" tolerancji dla swojego BRAKU tolerancji? Czy zaliczasz sie tez do grupy "myslacych inaczej"??? Odpowiedz Link Zgłoś
sandino nie wstydź się. homofobia - to brzmi dumnie! 28.04.09, 23:53 Gość portalu: Magda napisał(a): > Nawet im kibicowałam bo wierzyłam, że są prześladowani. > Jednak pod wpływem tak nachalnej propagandy jaką serwuje GW zaczęłam > ich po prostu nie znosić bo nie lubię gdy ktoś epatuje mnie swoją > seksualnością. Zostałam więc, wg postepowej nowomowy, homofobką. > Więc po postepowego zakrzyknę: żądam tolerancji dla mojej homofobii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek to chyba nie ich winna IP: *.dyn.optonline.net 28.04.09, 17:35 Jak jeden z nich napisal, bardziej mu sie podobaja owlosione nogi facetow niz nogi kobiet. To cos takeigo jak jednym sie podobaja blondynki a innym brunetki.I jak bardziej podoba sie im sex analny niz normalny to ich sprawa. NIech nie probuja jednak zmieniac definisji slowa malzenstow i domagac sie prawa do adaptacji dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: to chyba nie ich winna IP: *.lanet.net.pl 28.04.09, 19:51 Błagam, dzieci się nie adaptuje, strych można zaadaptować wg uznania. Proces uzyskiwania opieki nad dziećmi to adopcja, dzięki niemu dzieci można adoptować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citrix Romeo i Julian IP: *.111.178.26.static.crowley.pl 28.04.09, 17:37 To 2 rewelacyjne, dowcipne filmiki o przewrotnych tytułach "Co jest niemoralnego w homoseksualizmie?" i "dlaczego należy zakazać homoseksualizmu" ;-) Polecam i zwolennikom i przeciwnikom. Można się napewno uśmiechnąć ;-) Chyba najbardziej treściwie i trafnie przedstawiają cąłą argumentację dotyczącą tego tematu: pl.youtube.com/watch?v=F8xONjCIo1w&feature=related pl.youtube.com/watch?v=4wCyYrl9dDg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp zycze szczescia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 17:37 Jestem gejem i zyje juz 9 lat w super szczesliwym zwiazku. W klubach bylem kilka razy alemnie to nie kreci i wiekszosc naszych znajomych to heterycy. Tez nie przepadam za zmanierowanymi ciotkami bo wydaja mi sie po prostu smieszne ale nie znaczy to ze potepiam takich gejow. Co do ekshibicjonizmu to raczej heterycy powinni sie nad soba zastanowic bo stosuja go nagminnie w miejscach publicznych i to czasem w obrzydliwej formie ktorej nie akceptuje ani u homo ani u hetero. A chlopakow pozdrawiam i zycze duzo szczescia i milosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodomia Re: zycze szczescia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 18:53 Szczęścia to tu na pewno nie będzie. Zapewniam. Ale może kiedyś się opamiętają... Odpowiedz Link Zgłoś
bezzebnypirat Z wlasnego doswiadczenia wiesz? 28.04.09, 18:57 Heh tacy jak Ty sprawiaja, ze ciezko mi nie stawac po stronie gejow... Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia54 Romeo i Julian 28.04.09, 17:40 chyba nie wiedza do czego sloza ich zabawki ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korek Re: Romeo i Julian IP: *.telpol.net.pl 28.04.09, 17:56 Ty chyba nie wiesz do czego służy słownik ortograficzny... Odpowiedz Link Zgłoś