Gość: zizi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:07 Ale Pan pieprzy jak potłuczony. Dawniej lubiłem czytać pańskie felietony, ale ostatnimi czasy nie pamiętam już kiedy udało się Panu coś napisać sensownego, z humorem i polotem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy1973 Co ja widzę. Pocieszmy się 13.05.09, 22:13 jakie płeło jaki Majchrowski nie mówiąc o pisuarach śmiechu warte a tak serio to pier.plic cała piłkę)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianin Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.ghnet.pl 13.05.09, 22:16 Winiec jest butny Pan Majchrowski!! I taka jest prawda. Dzieki szanownemu Panu Prezydentowi nie mamy euro w Krakowie. Nie tylko ja mam wrazenie ze on po prostu nie chcial tej imrezy. A mieszkancow Krakowa ma w .... Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Kraków nie miał szans od samego poczatku 13.05.09, 22:52 Był tylko i wyłącznie miastem rezerwowym. Wejść do gry mógł tylko wtedy, gdyby inne miasto nawaliło, ale na to się nie zanosiło od dawna. Po co było więc bić pianę? Po co był ten czarny PR? Po co uwagi, że Poznań nie daje rady, skoro od samego początku było wiadomo, że jest najlepszy? Gość portalu: krakowianin napisał(a): > Winiec jest butny Pan Majchrowski!! > I taka jest prawda. Dzieki szanownemu Panu Prezydentowi nie mamy euro w > Krakowie. Nie tylko ja mam wrazenie ze on po prostu nie chcial tej imrezy. A > mieszkancow Krakowa ma w .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.chello.pl 13.05.09, 22:18 Ja tylko chciałbym przypomnieć, że w innych miastach ogłaszane były konkursy na projekt stadionu. A u nas zlecenie na projekt dostał znajomy prezydenta Majchrowskiego Obtułowicz. Który nigdy wczęsniej nie projektował żadnego dużego budynku, nie mówiac o obiekcie sportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pearl Re: Co ja widzę. Pocieszmy się IP: 91.104.25.* 13.05.09, 23:40 A ja nie potrafie tego zrozumiec, ze TAKIE miasto jak Krakow buduje TAKIEMU klubowi jak Wisla t a k i stadion... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: wszystko pieknie... IP: *.autocom.pl 13.05.09, 22:29 ...z "jakością architektury" stadionu Wisły trudno polemizować. Tyle, że w kontekscie "konkursu na organizatora" nie miało to znaczenia. Kraków popłynął na...bazie hotelowej, gdzie sklasyfikowany został na przedostatnim miejscu. I tu niestety logika felietonu szwankuje. Tym bardziej, że z obecnych stadionów Euro znany był tylko projekt Baltic Areny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torn8 Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.icpnet.pl 13.05.09, 22:34 Wszedłem sobie na Krakowską gazete.pl i co widzę... Świetny artykuł!!! Tacy dokładnie jesteście - zacofani, zaściankowi, kłótliwi i żyjący w grobowych ciemnościach... Zacznijcie patrzeć w przyszłość - tak jak POZNAŃ... Pozdrawiam Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Krakowski stadion rzeczywiście pięny nie będzie 13.05.09, 22:47 Na dodatek nie będzie nawet pojemny, ale jako rezerwowy może być. Ujdzie w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_S Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 13.05.09, 23:03 Prawda jest taka że wasze miasto zostaje w tyle...Nie macie ani porządnego stadionu ani porządnej hali, ani Euro 2012 ani ME w koszykówce/siatkówce. Radzę wam coś zrobić ze swoimi włodarzami, bo to nie przystoi takiemu miastu, tak się zaniedbywać. Jeszcze do niedawna górowaliście pod każdym względem wobec Poznania, Wrocławia, Gdańska, a teraz? Gdańsk będzie miał fajną halę sportową(są problemy z dachem jak wiadomo, ale powoli jest to załatwiane), stadion wspaniały, a wy zostajecie w tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma-mija Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.zax.pl 13.05.09, 23:20 Wszystie nieszczęścia Krakowa przez ŁÓdź gdyby tam nie zrobiono tego klipu to UEFA nie wystraszyłaby się polotu i energii kibiców Wisły www.youtube.com/watch?v=QweFg1f7xA8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAA Re: Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.chello.pl 14.05.09, 00:44 Człowiku co ma jakiś głupi klip o widzewie do wisły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm sedesem grobów królewskich. IP: 194.146.252.* 14.05.09, 00:57 "sedesem grobów królewskich." przykro mi, że czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcv Re: sedesem grobów królewskich. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:39 Brak słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jak wyglądają z lotu ptaka inne stadiony ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 07:34 Prosze o fotografie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.nott.cable.ntl.com 14.05.09, 08:08 Strata smuci, powody aby się martwić są znane. Ale są też plusy.... : Kto głównie zyskałby na Euro w Krakowie: Deweloperka Alfonsi Hotele Po pierwsze ogół młodych małżenstw chcących kupić mieszkanie zyska - deweloperce odpadnie ostatni powód do podnoszenia cen.... Co prawda zaraz ktoś napisze, że już apdły maksymalnie, ale to wczoraj napisano że znany deweloper ma 37% marży na sprzedawanych mieszzkaniach. Chciałbym mieć taką marże.... Alfonsi - za taką imprezą idą setki tysiący dziwek - sprawdźcie jak było w Niemczech.... No cóż profesjonalne i przygodne panienki nie zarobią w Krakowie. Hotele - no cóż stracą na obłożeni - ale jest ono tylko krótkoterminowe i składa się z nawalonych klientów. Lepsza byłaby kampania reklamowa na przykład: odkryj ukrytą perłą polski.... A przyjadą Ci kibice co mają kasę i coś sobą reprezentują... A ogół mieszkańców prawdopodobnie odetchnie... Miasto byłoby kompletnie sparaliżowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ufo Co ja widzę. Pocieszmy się IP: 195.150.133.* 14.05.09, 08:09 Oczywiście, że stadion jest mały i niezbyt ładny. Ale Lwów też planuje stadion na 33.000, a w Gdańsku i Wrocławiu nie ma nic... To, że w Krakowie "rządzą" bryły typu Galeria Dworcowa to powód do wstydu: dla Miasta, dla decydentów, dla deweloperów, dla architektów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.chello.pl 14.05.09, 11:02 Gdyby UEFA chciała gotowe stadiony to by wybrała Włochy, a nie Polskę. A im włąśnie chodzi o to aby powstały nowe ładne i duże stadiony, a nie o zmodernizowanie istniejących. Nie mówiąc już o takim "kurniku" jak ten przy błoniach. Odpowiedz Link Zgłoś
1sk1 Pocieszmy się. Przecież w zamian za Euro Tusk, 14.05.09, 11:21 a może i Kaczyński i górnicy i stoczniowcy zaszczycą nas swoją obecnością 4 czerwca. I tym się należy cieszyć, a nie jakimś tam Euro z pijanymi kibolami, którzy roznieśli by Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
3cik <-------------------------------- ---=-- 14.05.09, 11:51 Niech Radni MK i Pani Janik powiedzą lepiej jak obcinane były fundusze na renowację stadionu miejskiego w NH pod kątem E2012... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łobziak Przekujmy porażkę w sukces - wciąż możemy zarobić! IP: *.171.9.10.static.crowley.pl 14.05.09, 12:37 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truptus Co ja widzę. Pocieszmy się IP: 89.108.214.* 14.05.09, 23:02 Spisek był! We wtorek, w Wieliczce spiskował podgłupiasty RAŚ, z Listkiewiczem i Latą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hutniskowiec NH Co ja widzę. Pocieszmy się IP: *.2.20.195.pp.com.pl 17.05.09, 21:50 Straciła piłka nożna Małopolsce. Tu jest kilka zasłużonych klubów i ludzie chodzą na mecze. Poza Wisłą i Cracovią jest Hutnik a przy wsparciu i Garbarnia. Niby nic, ale buduje się duże stadiony nad morzem i we Wrocławiu dal kogo? Będą świecić pustkami przyjdzie 6 tyś widzów na kiepskie meczyki przy 40 tyś pustych miejsc na trybunach? PO płacze a kto tego kolesia trzyma na smyczy?Afer nie brakowało, a immunitet sędziowski kto mu załatwił? Problemy komunikacyjne i korki w mieście przy zwykłych meczach Wisły w PE to co? Jeden stadion w budowie za duży dla Wisły i za mały na EURO! Kto teraz chce zniszczyć piłkę i prestiż miasta? Ano ci którzy wybiorą go na nowo! To cud klęski i zemsta niebios na tych których okradziono wszystko inwestując pod siebie i Wisłę, kosztem pozostałych klubów w mieście i spokoju mieszkańców. Metoda faktów dokonanych nie może mieć miejsc w demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś