Dodaj do ulubionych

Coraz więcej ofert pracy

IP: *.chello.pl 27.07.09, 21:24
Aneta prosze cie przyłóż się bardziej do tych artykułów, skończ z tymi banialukami
Obserwuj wątek
    • Gość: po inz.->zagranica Re: Sz. P. Aneta chyba nie ma pojecia o calymRYNKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 21:52
      branze inzynierskie w Krk to ŻENUA.PL

ja tylko czekam na dyplom + wersje angielska i juz w dojczland
      przyjma mnie - mlodego inzynierka, bez doswiadczenia - z
      pocalowaniem raczki !!!!
      • Gość: baj baj maszkaro Re: Sz. P. Aneta chyba nie ma pojecia o calymRYNK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:02
        Idź sobie. Z twoją pretensjonalnością nie wróżę sukcesów nawet w otoczeniu
        najlepszych w twojej branży.
        Bez odbioru.
      • Gość: halfsized rigatoni Tuuuuuuuuuusiezginadzióbpingwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:37
        EEEe inżynier od cięcia-gięcia...nie przeginaj pały

---/)
        ))
    • Gość: <<<<<<<<<<<< finansistów IP: *.ver.abpl.pl 27.07.09, 22:30
      raczej sprzedawców ubezpieczeń, takich ofert jest zawsze bardzo dużo
    • Gość: borewicz od kiedy to WUP jest na wąwozowej ??? IP: *.autocom.pl 27.07.09, 23:29
      .
    • Gość: dd Anetka nie odrobila pracy domowej, ofert jest... IP: *.betanet.pl 29.07.09, 10:45
      corazj mniej, sa coraz gorsze, ale latwo pisac bzdury zza biurka niz przejsc sie do GUPu nie do WUPu (nastepna praca nie odrobiona). Bujac to nie nas kobieto.
    • Gość: novika Re: Coraz więcej ofert pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 20:09
      To jakie trudności są obecnie ze znalezieniem pracy to masakra.... Nie będę
      wspominać o pracy w naszych pseudo-urzędach państwowych, bo składałam podania po
      kilkDZIESIĄT RAZY I bez żadnego odzewu-te wszystkie wup-y, gup-y, srup-y itd. w
      KRK-u to jedna wielka ściema. Tam stanowiska są dziedziczne i bez znajomości nie
      masz szans się gdziekolwiek dostać, siedzą swymi opasłymi dupskami przyspawani
      do swoich "dupartamentów" i są nie do ruszenia!!!! A innej pracy jak call center
      lub akwizycja nie znajdziesz, oczywiście na umowe-zlecenie, nie na pełen
      etat.Znam przypadek jak mojej koleżance w Urzędzie Miasta w Krk-u zaproponowali
      pracę na czarno, bo nie chcieli płacić zusu, a ona chciała mieć pracę wiec nie
      miała wyboru... Polska to piękny kraj....taaaa....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka