Gość: . IP: *.chello.pl 27.07.09, 21:24 Aneta prosze cie przyłóż się bardziej do tych artykułów, skończ z tymi banialukami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: po inz.->zagranica Re: Sz. P. Aneta chyba nie ma pojecia o calymRYNKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 21:52 branze inzynierskie w Krk to ŻENUA.PL ja tylko czekam na dyplom + wersje angielska i juz w dojczland przyjma mnie - mlodego inzynierka, bez doswiadczenia - z pocalowaniem raczki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baj baj maszkaro Re: Sz. P. Aneta chyba nie ma pojecia o calymRYNK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:02 Idź sobie. Z twoją pretensjonalnością nie wróżę sukcesów nawet w otoczeniu najlepszych w twojej branży. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfsized rigatoni Tuuuuuuuuuusiezginadzióbpingwina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 22:37 EEEe inżynier od cięcia-gięcia...nie przeginaj pały ---/) )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<<<<<<<<<<< finansistów IP: *.ver.abpl.pl 27.07.09, 22:30 raczej sprzedawców ubezpieczeń, takich ofert jest zawsze bardzo dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz od kiedy to WUP jest na wąwozowej ??? IP: *.autocom.pl 27.07.09, 23:29 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Anetka nie odrobila pracy domowej, ofert jest... IP: *.betanet.pl 29.07.09, 10:45 corazj mniej, sa coraz gorsze, ale latwo pisac bzdury zza biurka niz przejsc sie do GUPu nie do WUPu (nastepna praca nie odrobiona). Bujac to nie nas kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novika Re: Coraz więcej ofert pracy IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 20:09 To jakie trudności są obecnie ze znalezieniem pracy to masakra.... Nie będę wspominać o pracy w naszych pseudo-urzędach państwowych, bo składałam podania po kilkDZIESIĄT RAZY I bez żadnego odzewu-te wszystkie wup-y, gup-y, srup-y itd. w KRK-u to jedna wielka ściema. Tam stanowiska są dziedziczne i bez znajomości nie masz szans się gdziekolwiek dostać, siedzą swymi opasłymi dupskami przyspawani do swoich "dupartamentów" i są nie do ruszenia!!!! A innej pracy jak call center lub akwizycja nie znajdziesz, oczywiście na umowe-zlecenie, nie na pełen etat.Znam przypadek jak mojej koleżance w Urzędzie Miasta w Krk-u zaproponowali pracę na czarno, bo nie chcieli płacić zusu, a ona chciała mieć pracę wiec nie miała wyboru... Polska to piękny kraj....taaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś