Gość: Krysia IP: *.236.spine.pl 25.08.09, 21:25 śliczne opowiadanie i na koniec jeszcze piosenka : kto pieniazki ma to jedzie do Wieliczki kto pieniazkow nie ma to palcem do solniczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniaSK Re: Legenda o królestwie Solandii, solnej królewn IP: *.trans.net.pl 25.08.09, 21:34 Byłam na spotkaniu w Solilandii (czyli wersji zwiedzania dla dzieci), jest rewelacyjna, polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anda8 Legenda o królestwie Solandii, solnej królewnie... 25.08.09, 23:38 Byłam w tym roku - za 2 godziny spaceru zapłacilismy 130zł :( Lepiej było pójśc do teatru. W porównaniu z Wieliczką z roku 1995, kicz i nędza. Zniknęła tajemnicza kopalnia - teraz jest jeden wielki lunapark. A Pan przewodnik Eugeniusz wychowuje dzieci politycznie i religijnie. I jeszcze na koniec ta restauracja w pięknym , olbrzymim wyłomie skalnym. Nie polecam - szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Legenda o królestwie Solandii, solnej królewn 26.08.09, 10:34 anda8 napisała: > Byłam w tym roku - za 2 godziny spaceru zapłacilismy 130zł :( > Lepiej było pójśc do teatru. Cóż, można połączyć przyjemne z pożytecznym i pójść do Wieliczki na koncert: muzykawstarymkrakowie.pl/wp-content/uploads/2009/08/los-romeros.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Długi i nudny artykuł IP: 213.155.183.* 26.08.09, 00:51 Nie powinno się płacić za ilość. Artykuł wydumany, a bez konkretnych faktów. Czytając gazetę nie mam czasu na nudne przydługaaaawe prace na zaliczenie. Oczekuję INFORMACJI, która w tym artykule jest rozstrzelona, a nawet rozstrzelana. Odpowiedz Link Zgłoś
mateo79 Legenda o królestwie Solandii, solnej królewnie... 26.08.09, 08:53 ... no cóż, Jakość nie warta ceny. W Wieliczce powinno być na bramie zawieszone hasło "Chcecie zobaczyć, przygotujcie dużo pieniążków". Kicz, bzdurne opowieście przewodnika. Ktoś zrobił produkt z kopalni, niestety nie wart swojej ceny... Centusie sie cenią ;). Polecem kopalnię w niedalekiej Bochnii, atrakcyjniej, kameralniej, TANIEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Re: Legenda o królestwie Solandii, solnej królewn 26.08.09, 09:18 Piękna ta kopalnia w Bohni, ale też musi jakoś zarobic na siebie. Dlatego i sanatorium ,i kawiarnia, i ma być oczko wodne z łódką, będzie jak w Wieliczce. Natomiast przewodnik (p.Lysik)super gość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary Legenda o królestwie Solandii, solnej królewnie... IP: 195.150.133.* 26.08.09, 14:38 Jedźcie do Bochni! Tam też jest kopalnia soli. Inna niż Wieliczka, ale bardzo fajna i dużo tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Legenda o królestwie Solandii, solnej królewnie... IP: *.134.148.193.static.crowley.pl 26.08.09, 17:31 Byłem z dzieckiem- chłopak 7 lat. Bardzo mu się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia błąd!!! IP: *.zetosa.krakow.pl 26.08.09, 22:48 w podpunkcie "leczenie" przekręcono nazwisko Mieczysława Skulimowskiego Odpowiedz Link Zgłoś