jaaga2 21.01.08, 15:40 czy ktoś wie gdzie mogę udać się ze swoim dzieckiem do hematologa? gdzie taki lekarz przyjmuje we Wrocławiu?proszę o pomoc, jest to dla mnie b ważne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorittak Re: hematolog we Wrocławiu 23.01.08, 11:53 Wydaje mi się, że pediatra Waldemar Gołębiowski jest tez hematologiem, przyjmuje prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziolek2005 Re: hematolog we Wrocławiu 25.01.08, 12:36 Hematologia dziecieca jest na Bujwida. Przyjmuja tam super lekarze. Tylko, że trzeba mieć skierowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewurek Re: hematolog we Wrocławiu 12.02.08, 14:32 Mam ten sam problem, na Bujwida podany numer, to numer do sekretariatu- pani bardzo niemiła poinformowała, że dodzwoniłam sie do sekretariatu głownego dyrektora. Właściwego numeru mi nie podała, bo jest w zakładce. Niestety nie mogę go znaleźć. Proszę podajcie mi numer do Poradni Hematologicvznej dla Dzieci na Bujwida- jak długo czeka się na wizytę? Proszę też o namiary na prywatne gabinety hematologów dziecięcych. Niestety jestem spoza Wrocławia, a z wyszukiwarka mi nic nie podaje. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: hematolog we Wrocławiu 12.02.08, 14:47 Katedra i Klinika Transplantacji Szpiku, Onkologii i Hematologii Dziecięcej 50 345 Wrocław, ul. O. Bujwida 44, Tel. (071) 320-04-00, 320-04-01 Odpowiedz Link Zgłoś