abeath 27.09.09, 09:32 Jeśli jeszcze nie znacie tej strony: tackyweddings.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zia86 Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 27.09.09, 10:51 OMG. Dlaczego jak ludzie robią oryginalne śluby to one wszystkie są tandetne? Ja np. siedzę w klimatach rockowych więc mogłabym wziąć ślub w klimacie gotyckim, jest tyle fajnych pomysłów na taki ślub, zamek, świece, mroczna muzyka itd. A oni sobie zrobili garden party i to nawet z białym obrusem. A najbardziej mnie rozwalił ten ślub w klimatach pink. Oczywiście ja nic nie mówię, każdy ma prawo zrobić ślub po swojemu, ale jeśli ktoś ma okazję zrobić jakiś fajny tematyczny ślub i jest to jego pasją itd. to niech to zrobi porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja86 Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 27.09.09, 11:28 Ale to są chyba Amerykanie, nie? W Ameryce nie ma raczej zbyt wielu zamków Chyba, że nie Amerykanie? To jest amerykańska rejestracja? Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 27.09.09, 11:30 Ale to nie jest strona o oryginalnych ślubach, tylko o kiczowatych i bezgustownych ślubach. Oryginalne można pooglądać na stylemepretty.com Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 27.09.09, 13:39 wow, zajefajna ta stronka, nie znalam jej wczesniej, a teraz tylko kopiuje zdjecia i pomysly super!dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
abeath Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 27.09.09, 14:05 Poszukaj, może niektóre Panny przedstawione na tej stronie sprzedają swoje stroje. A jeżeli załatwisz jeszcze jakieś dla druhen, to i ja bym chciała, chociażem obca Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 27.09.09, 14:32 yyy, ale mi chodzilo o fajna stronke kati, a nie Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 27.09.09, 15:01 Moja znajoma brała ślub skacząc ze spadochronm. Część ślubu na ziemi, potem oni, ksiądz i świadkowie skakali i tam było błogosłąwieństwo. Wkładali sobie na palce tylko druciki, bo bali się, że upuszczą obrączki i szukaj wiatru w polu A Magda opowiadając mówiła z takim rozmarzonym spojrzeniem: miałam taki piękny, biały kombinezon z aplikacjami... Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 27.09.09, 22:25 alez to sie nazywa tacky!!! Sprawdz sobie w slowniku, co ten wyraz znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
firlipatka Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 28.09.09, 09:48 Tacky - to na pewno nie oryginalne - lol Odpowiedz Link Zgłoś
megi1973 Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 28.09.09, 11:01 super pomysły na ślub-nie takie nudziarstwo jak u nas Odpowiedz Link Zgłoś
noones Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 11.12.09, 19:49 niezle, jeśli ktoś jest leniwy to tutaj znajdzie zdjęcia najdziwniejszych ślubów na 1 stronie Najdziwniejsze zdjęcia ślubne pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkasto Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 12.12.09, 17:47 Zia, a czy ten garnitur nie byłby jak znalazł dla twojego przybocznego? fundir.org/image,najdziwniejsze_zdjecia_slubne,1720,0,0,16.html Odpowiedz Link Zgłoś
joanka-r Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 12.12.09, 19:55 ''Mnie się najbardziej podoba ślub gwiazdorski Strasznie mnie kusi ten czerwony dywan;p'' a nie mozna tak zwyczajnie, skorpmnie i w miarę normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wed_info Re: Bardzo oryginalne śluby... - strona interneto 14.12.09, 12:38 tęczowy ślub miażdży! Odpowiedz Link Zgłoś