allkaja 07.11.09, 21:08 Czy może ktoś był tam na weselach, bądź robił w tym obiekcie swoje? interesuje mnie wszystko co możecie mi przekazać - będę wdzięczna za info. Ps:wątki, które są na forum albo stare albo mało w nich info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 21:17 Jeśli poczekasz do lutego, będę miała relację na świeżo... Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 21:32 jasne że poczekam - będę czekała z niecierpliwością - nie zapomnij o mnie tzn mam nadzieję że będziesz pamiętać aby podzielić się info na ile os robicie wesele? my planujemy na ok 100 i trochę się obawiamy ze sala jest duża... Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 22:44 My robimy w Karczmie na max. 70 osób - ja się z kolei boję, że to trochę za dużo, jak na tamtą salę, ale się okaże - może wszyscy nie przyjdą W Młynie robią od 80 os., więc myślę, że koło 100 będzie okey Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 22:57 to Wy robicie w innej sali - widziałam tę karczmę jest super, bardziej przytulna niż nasza, tyle, ze dla nas była zdecydowanie za mała, a ślub bierzecie w swoje parafii czy gdzieś w okolicy - my cały czas się zastanawiamy... i jeszcze mam jedno pytanko - jak rozwiązaliście problem ewentualnego transportu gości - czy pod kościół dajecie autokar czy się nie przejmujecie jak goście będą się przedostawać? Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 23:05 No wiem, że inna sala, ale obsługa ta sama, więc trochę informacji będzie przydatnych. Co do ślubu: bierzemy w swojej parafii, czyli w okolicy. Spod kościoła będzie jakiś busik dla tych, co niezmotoryzowani. Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 23:12 obsługa mnie wydała się profesjonalna - chyba najbardziej ze wszystkich sal które oglądaliśmy - ale wiadomo, że w "praniu" może być różnie. My zastanawiamy się nad kościołem w Falenicy, czy możesz podać namiar jeszcze na jakiś przytulny, nie za duży i ładnie położony kościół w okolicy? my mieszkamy w innej dzielnicy i nie znamy tamtych rejonów Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 23:25 Niezbyt duży kościół, ale raczej z tych nowoczesnych jest w Aleksandrowie. Bardziej klasyczny, choć większy jest w Józefowie przy ul. 3 Maja kościół MB Częstochowskiej (ale jest jakby podzielony w połowie długości, więc nie powinno być pustki przy mniejszej ilości gości), drugi w Józefowie jest mniejszy, ale z przytulnością nie ma nic wspólnego - niestety adresu, ani jego wezwania nie pamiętam (chyba ul. Malinowskiego). Odnośnie obsługi BOSSa na razie mam tylko pozytywne wrażenia I wszystkie imprezy, o których słyszałam, były pozytywnie oceniane. Zobaczymy, jak wyjdzie nasza Szczerze pisząc, to nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 23:32 Ty masz już wesele tuż tuż więc czas po świętach Ci bardzo szybko poleci - a ja dopiero sierpień ale cieszy mnie jedno, że będę miała jeszcze trochę czasu na dopięcie kilku kwestii, które mamy nie załatwione. Dzięki za te kościoły - podjadę i zobaczę Myślę, że będziesz zadowolona, ja mam wiele obaw ale raczej dotyczą dużego ogrodu - że goście się rozejdą i że sala jest za duża i za wysoka - no ale to się dopiero w sierpniu wyjaśni Może jeszcze ktoś nam coś napisze co zaspokoi choć troszkę naszą ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 07.11.09, 23:41 Jakie tuż-tuż?! Toż to 91 dni zostało (no, za 20 minut będzie tylko 90)! A tak na serio - ostatnio czas strasznie przyspieszył... Ale to dobrze! A co do ogrodu (w sumie to lasku) - wyobrażasz sobie siebie latającą w szpilkach po ciemku po nieznanym Ci lasku? Goście może na papieroska czy chwilę oddechu wyjdą, ale przecież na grzyby nie pójdą! Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 08.11.09, 00:00 oj jak w grę wchodzą promile to nawet widzę moich gości zbierających grzyby w szpilkach no ale decyzja już klepnięta - więc już musi zostać ta sala - zespół nam też powiedział o niej dobre słowa Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 08.11.09, 00:05 No to owocnych zbiorów im życzę - niech tylko uważają, bo przy wejściu są takie paskudne, sztuczne - z kamyków chyba zrobione. Na szczęście słabo się od podłoża odróżniają... Super... zostało już tylko 90 dni... (A nie pisałam, że czas strasznie przyspieszył?!) Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 08.11.09, 00:11 no to okrągła data ciekawe czy kilka dni przed nie będziesz chciała aby trochę ten czas zwolnił Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 08.11.09, 00:18 Pewno będę chciała... Ale powoli już nie mam co załatwiać Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 08.11.09, 23:31 Nasza ekipa niejednokrotnie tam filmowała zwłaszcza w sezonie 2008. Były to zawsze duże wesela (od 150 os). Stary Młyn to miejsce z "klimatem". Obsługa jest bardzo dobra, kompetentni managerowie. Z tego co zauważyłem klienci zawsze byli zadowoleni. Tak samo jest w Hotelu Boss na po drugiej stronie ulicy - obsługa zna się na rzeczy, aczkolwiek Młyn wg mnie ma leprzy klimat. Jeśli chodzi o mniejsze wesela to myślę, że także nie powinno być problemu i z całą pewnością "wiatr hulał nie będzie" - tym bardziej, ze przestrzeń do tańca nie jest jakoś szczególnie wielka. Nadmiarem stołów chyba takze nie ma co się przejmować, myślę że nie będzie problemu, aby kilka z nich wynieść Pozdrawiam Andrzej _____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re:___sorry 08.11.09, 23:33 przepraszam za błędy, które jakoś dziwnie wkradły się w treść mojego postu ... _____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 09.11.09, 09:35 Nie ma to jak pocieszająca (właściwie to potwierdzająca) informacja na początek tygodnia! Dzięki za info! Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 09.11.09, 11:58 Miejsce jest naprawdę fajne i klimatyczne. Myślę, że to będzie dobry wybór jeśli ostatecznie zdecydujesz się na nie. Od strony filmowania jest to miejsce szczególnie trudne ponieważ jest tam ciemno i wymaga nie lada sztuki od operatora, aby zrobić fajny film i do tego z dobrym dźwiękiem. Pozdrawiam Andrzej _____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 09.11.09, 12:46 Ja już wybrałam, ale dobrze, że pojawiają się opinie, bo niewiele ich w sieci znalazłam! Po obejrzeniu Karczmy wiedzieliśmy, że wesele będzie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 09.11.09, 17:56 Jedynym małym minusem jest to, że koło "Młyna" przestrzeni parkingowej jest jak "na lekarstwo". Hotel Boss ma własny duży parking, goście z "Młyna" kierowani są na parking jakieś 200 m dalej (chyba strzeżony). Pozdrawiam Andrzej _____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 15.02.10, 20:38 ertyu_13 jakoś tak w lutym miałaś już być żoną czy już? nie zapomnij podzielić się info ja czeka z niecierpliwością na relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 16.02.10, 08:32 Żoną już jestem, od 6 lutego, ale że pojechaliśmy w krótką podróż poślubną, to nie miałam jak się wywnętrzać... Podzieliłam się już wrażeniami w drugim wątku o Bossie (bez bicia się przyznaje, że o tym zapomniałam): było super, smaczne jedzonko, świetna obsługa, napojów starczyło (w trakcie wesela głównie schodziła woda mineralna - ale nie dopłacaliśmy za przekroczenie "limitu", bo mniej zeszło napojów gazowanych). No i apartament (z niespodzianką)... O czymś jeszcze chciałabyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.krolik Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 09.11.09, 21:41 Nie byłam w Starym Młynie na weselu, ale na imprezie firmowej i mogę Ci polecić to miejsce. Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie i świetny klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 18.12.09, 23:19 ertyu_13 jak przygotowania do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś
ertyu_13 Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 19.12.09, 08:18 Właśnie zaczynam na poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 19.12.09, 11:36 gratuluję obrony!! i owocnych i spokojnych - w miarę przygotowań!!! Odpowiedz Link Zgłoś
allkaja Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 09.11.09, 21:59 super - fajnie się czyta tak miłe posty - pozwalają mi się utwierdzić, że dokonaliśmy dobrego wyboru Mam nadzieję, że wszystko się potwierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 16.02.10, 08:52 Hotel Boss moge oceniac z perspektywy ich Karczmy Goralskiej i jest to ocena jak najbardziej pozytywna. Potwierdzam, ze obsluga trzyma poziom hotelu ***, przez cala noc jest menager ktory caloscia zarzadza tak wiec bardzo sprawnie. A jedzonko tez niczego sobie. Krotko mowiac, wszystko co z Hotelem Boss zwiazane jest sensowne Odpowiedz Link Zgłoś
dorothy_mills Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 02.03.10, 21:22 sunninka bardzo proszę pisz małymi literami, jak pewnie wiesz duże litery na forum oznaczają krzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: Hotel Boss - Stary Młyn :-) ??? 09.03.10, 01:00 radiowiec_wawa napisał: Hotel Boss moge oceniac z perspektywy ich Karczmy Goralskiej i jest to ocena jak najbardziej pozytywna. Potwierdzam, ze obsluga trzyma poziom hotelu ***, przez cala noc jest menager ktory caloscia zarzadza tak wiec bardzo sprawnie. A jedzonko tez niczego sobie. Krotko mowiac, wszystko co z Hotelem Boss zwiazane jest sensowne popieram kolegę Radiowca w całej rozciągłości, Hotel Boss i Stary Młyn to I liga. @radiowiec_wawa - do zobaczenia 11 września Odpowiedz Link Zgłoś