Dodaj do ulubionych

"Wpadki" weselne

20.02.10, 11:46
Aż trudno zatytułować mi wątek, ale jeszcze czegoś takiego nie widziałam. A może to nowa modawink
https://img176.imageshack.us/img176/1592/p1000634au8.jpg
Obserwuj wątek
    • zia86 Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 11:57
      No cóż, może miało być na wesoło?
    • stworzenje Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 12:44
      i w sumie sto razy milsze do przeczytania smile niż oklepany bezsens: koniec
      wolności. matko nie trawię tego sloganu.
    • afortunada Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 12:46
      ale o co chodzi? niby dlaczego jest to "wpadka" weselna?
      to bardzo fajny pomysł - widać, że młodzi umieją inteligentnie bawić się słowami smile
      wydawało mi się do tej pory, że wpadka weselna jest wtedy, jak panna młoda zgubi
      podwiązkę, pan młody na przysiędze walnie imię swojej byłej, a pijany wujek
      Mietek odbije młodą podczas jej pierwszego tańca z młodym wink
      • magdalena.ko Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 12:49
        afortunada napisała:

> wydawało mi się do tej pory, że wpadka weselna jest wtedy, jak
        [...]
        pijany wujek
        > Mietek odbije młodą podczas jej pierwszego tańca z młodym wink

smile))))
        • stworzenje Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 12:56
          no właśnie też mi pod wpadkę to nie podchodzi. Zaczęłam się dopatrywać błędu
          orto - to by była wpadka smile.
          • afortunada Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 13:16
            mi zdecydowanie nie podchodzi pod wpadkę, a wręcz przeciwnie, aż sobie zapisałam
            ten pomysł wink
            bo w tym tekście jest i wzajemna miłość i przywiązanie, i przeinaczenie słów
            piosenki (może autorka nie zna, dlatego myśli, że wpadka?), i inteligentny żart
            słowny smile bomba!
            • kitka20061 Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 14:49
              Piosenkę Danuty Rinn znam. Natomiast może ja mam inny gust, ale nie wyobrażam sobie czegoś takiego na swoim weselu.
              • afortunada Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 15:15
                i dlatego jest to wpadką?
              • martwa-papuga Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 16:19
                No i wpadka - to jest piosenka Ewy Bem.
                • onlydear Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 16:33
                  dokladnie - to piosenka, ktora spiewała Ewa Bem z zespolem Bemibek
                  chyba,,,
                  słowa tam właśnie brzmią 'wyszłam za mąż zaraz wracam,,,:
                  dawno
                  fajna piosenka
                • afortunada Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 16:39
                  właśnie, też coś mi się zdawało, że to Bem śpiewała, ale już nie chciało mi się
                  upewniać wink
              • angazetka Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 16:31
                > Piosenkę Danuty Rinn znam.

Nie wątpię. Tylko którą? wink

> Natomiast może ja mam inny gust, ale nie wyobrażam s
                > obie czegoś takiego na swoim weselu

Ty sobie nie wyobrażasz, ale nie zmienia to faktu, że wpadką ten napis nie jest.
                Bardziej adekwatne jest tu słowo "żenada" - wg twego gustu.
                • blue.bluebell Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 16:36
                  Chyba większym problemem są te plastikowe butelki z napojami... Ja nie
                  mam nic do plastikowych butelek - jeśli to stylistyka, dajmy na to,
                  "piknik-na-błoniach" a goście weselni w luźnych nieformalnych
                  ciuszkach... Tu (jak dla mnie) nieco zgrzyta.
                  • azjahavana Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 21:38
                    > Chyba większym problemem są te plastikowe butelki z napojami... Ja nie
                    > mam nic do plastikowych butelek - jeśli to stylistyka, dajmy na to,
                    > "piknik-na-błoniach" a goście weselni w luźnych nieformalnych
                    > ciuszkach... Tu (jak dla mnie) nieco zgrzyta.

A to przepraszam w jakich butelkach będziesz mieć coca colę, tonic itd.?
                    Przelejesz do dzbanka i będzie lura bez gazu?
                    • kitka20061 Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 22:24
                      azjahavana napisała:

> A to przepraszam w jakich butelkach będziesz mieć coca colę, tonic itd.?
                      > Przelejesz do dzbanka i będzie lura bez gazu?

Na weselach napoje gazowane podaje się w butelkach szklanych. Te wielkie plastikowe butle nie dodają elegancji.
                      • azjahavana Re: "Wpadki" weselne 24.02.10, 13:51
                        Acha smile
                        MZ przesadzacie. A z ciekawości - są butelki np. coca coli, pepsi, tonic,
                        itd. 1 litrowe szklane?
                        • dorothy_mills Re: "Wpadki" weselne 24.02.10, 14:06
                          Azja nie ma,szklane są tylko te poniżej 0.33l. Ja planuje pól litrówki i będą plastikowe. No chyba,że zdecydujemy się na 0.25l.
                          Ja nie mam nic do plastiku,ale nie wyobrażam sobie butelek 2l na weselu ani to eleganckie ani wygodne. Pół litrówkę przynajmniej chwycisz w dłoń bez problemu. Poza tym większe niż 1l. się marnują później, nikt nie chce pić napoi bez gazu.
                          • azjahavana Re: "Wpadki" weselne 24.02.10, 14:17
                            Dora, domyślam się, że nie ma takich butelek smile Troszkę podpuściłam
                            dziewczyny smile
                            Ja chcę 1l plastikowe. Tez uwazam że 2l to dużo za dużo. Widziałam nieraz
                            jak stoją i stoją a potem są już lurowate.
                            • kitka20061 Re: "Wpadki" weselne 24.02.10, 21:21
                              azjahavana napisała:

> Dora, domyślam się, że nie ma takich butelek smile Troszkę podpuściłam
                              > dziewczyny smile

Nie wiem czym nas chciałaś podpuścić, ale wiedz że nie przesadzamy i na każdej porządnej imprezie, w tym wliczając wesele, stosuje się butelki szklane.
                              • azjahavana Re: "Wpadki" weselne 24.02.10, 22:02
                                Ano tym, że rozwiązanie w stylu butelka 0,33 nie wygląda elegancko smile
                                • kitka20061 Re: "Wpadki" weselne 25.02.10, 10:09
                                  Widzę, że lubisz sobie popisać, żeby tylko popisać, nic nie wnosząc do dyskusji smile
                                • misself Re: "Wpadki" weselne 23.03.10, 10:06
                                  azjahavana napisała:

> Ano tym, że rozwiązanie w stylu butelka 0,33 nie wygląda elegancko smile

Są takie butelki szklane o pojemności o,2 l, bez napisów.
                                  • milenkowa Re: "Wpadki" weselne 12.04.10, 16:12
                                    W temacie plastikowych butelek - byłam na weselu gdzie spotkałam się
                                    z pięknie wykonanymi w kształcie butelek karafkami o pojemności
                                    około 1 litra z fantastycznym zamknięciem imitującym zamkniecia z
                                    dawnych lemoniad - każda taka karafka miała napis - cola, orange,
                                    tonic i do srodka były przelane oryginalne napoje z plastików.
                                    Wyglądało to cudownie i stylowo, wiem, że młodzi zamawiali takie
                                    karafki w hucie szkła. Niestety nie mam zdjęć sad
                  • magdalena.ko Re: "Wpadki" weselne 21.02.10, 10:04
                    zgadzam się z Tobą i mam zamiar tego uniknąć smile. plastyk jednak daje
                    po oczach wink
                • afortunada Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 16:42
                  naprawdę dla was taką żenadą jest to, że ktoś ma wesoły napis na swoim weselu?
                  ani to obleśne, ani głupie, ani nie kpi z nikogo, więc z czym ta żenada?
                  bo ja jej nie czuję jednak wink
                  • onlydear Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 17:04
                    no wlasnie nie...smile
                    raczej uznalismy ze nie ma w tym nic az tak strasznego i skupilismy
                    sie na tym ze to parafraza piosenki Ewy Bem smile
                    • onlydear Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 17:13
                      a tak sobie mysle, ze moze zamiast tych bezosobowych sloganow
                      napisac cos innego?
                      jakes 'dziekujemy, ze dzis jestescie z nami! Jas i Malgosia'
                      oczywiscie imona prawdzie pary mlodej...

troche do gosci i konkretne imiona tych szczesliwych...

ale to tak na swiezo bez przemyslenia smile
                      • kitka20061 Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 18:03
                        Rzeczywiście strzeliłam gafę. Pomyliłam dwie piosenki: Danuty Rinn "Gdzie ci mężczyźni, z Ewy Bem "Wyszłam za mąż.....", co nie zmienia faktu, że do mnie to nie przemawia, wręcz przeciwnie jest dla mnie płytkie i bezsensowne. Jakbym miała umieszczać już jakąś ogromną tablicę nad głowami, to wolałabym napisać coś od siebie. Ale oczywiście każdy ma inny gust.
                        • zoselin1987 Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 18:16
                          Nie wiem czy w ogóle to się kwalifikuje do wpadki,ale popatrzcie na to wink
                          Tekst linka
                          • onlydear Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 19:03
                            o dzizas....
                            to nie wpadka
                            to dramat
                          • paskud_agg Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 20:42
                            O masakra... uncertain
                            Zose, to chyba faktycznie nie kwalifikuje się na wpadkę wink
                            • zoselin1987 Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 21:34
                              paskud_agg napisała:

> O masakra... uncertain
                              > Zose, to chyba faktycznie nie kwalifikuje się na wpadkę wink

oj nie.
                              To popsuła Pani imprezę wink
                          • azjahavana Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 21:37
                            To nie może być prawda!!! Podpucha?
                            • zoselin1987 Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 21:51
                              azjahavana napisała:

> To nie może być prawda!!! Podpucha?

obawiam się,że może być to prawda azjahavana. Tym bardziej,że to jakiś namiot jest.
                              • azjahavana Re: "Wpadki" weselne 20.02.10, 21:56
                                SZOK!!!
                          • magdalena.ko Re: "Wpadki" weselne 21.02.10, 10:09
                            zoselin1987 napisała:

> Nie wiem czy w ogóle to się kwalifikuje do wpadki,ale popatrzcie
                            na to wink
                            >
                            Tekst
                            linka

>

taaaak... myślę, że się kwalifikuje wink i juz wiadomo, kto był
                            gwiazdą wieczoru i uciekał z przyjęcia kanałami wink
                            >
                            • martina.15 Re: "Wpadki" weselne 24.02.10, 21:09
                              oj jakbym byla panna mloda na tym weselu to tej pijanej osobiscie obilabym morde
                              tym slupkiem tak ze przez rok by z domu nie wyszla...
                          • misself Re: "Wpadki" weselne 21.02.10, 12:51
                            Zose, jak z filmu Kusturicy...
                            • sajolina Re: "Wpadki" weselne 21.02.10, 15:00
                              nr 1 - nie czaje, mz niezły pomysl i zabawa słowemsmile tablica sama w sobie
                              kiczowata, ale treść jak najbardziej ok

nr 2 - o kurde.......
    • kaz-oo Re: "Wpadki" weselne 25.02.10, 15:10
      > Aż trudno zatytułować mi wątek, ale jeszcze czegoś takiego nie widziałam. A moż
      > e to nowa modawink

Właśnie, czy to taka nowa moda, żeby wklejać na publicznym forum cudze zdjęcia i to ze złośliwym komentarzem, bez pozwolenia zainteresowanych jak sądzę? Wpadką bym takiego postępowania nie nazw3ała, raczej naruszeniem dóbr osobistych i zwykłym chamstwem!
      • kitka20061 Re: "Wpadki" weselne 25.02.10, 15:59
        kaz-oo napisała:

> Właśnie, czy to taka nowa moda, żeby wklejać na publicznym forum cudze zdjęc
        > ia i to ze złośliwym komentarzem, bez pozwolenia zainteresowanych jak sądzę? Wp
        > adką bym takiego postępowania nie nazw3ała, raczej naruszeniem dóbr osobistych
        > i zwykłym chamstwem!

Jeżeli ktoś wstawia do sieci zdjęcia bez zabezpieczenia hasłem lub informacji "Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie tego zdjęcia w całości lub w części bez mojej zgody jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich" niestety trzeba liczyć się że ktoś może go wykorzystać.
        I gdzie tu jest złośliwy komentarz? Może tytuł nie najszczęśliwszy, ale nikogo nie obraziłam. Chciałam tylko wiedzieć czy teraz taka moda, bo nigdy się z taką tablicą zawieszoną nad głowami nie spotkałam i co o tym myślą inne forumki.
        A wklejanie zdjęć nie ze swojego albumu jest powszechne, więc przestań się tak oburzać. Na tym forum też się niedawno z czymś takim spotkałam i komentarze niestety do miłych nie należały.
    • husky_ Re: "Wpadki" weselne 25.02.10, 15:41
      Słyszałem o "wpadce" gdy podczas pdrzucania pani młodej przez gości
      podczas zabawy na weselu upadła na padłogę tak nieszczęśliwie, że
      poniosła śmierć na miejscu.
      Druga "wpadka" to śmierć babci któregoś z młodych podczas wesela.
      Ten napis ze zdjęcia to pikuś.
      • martina.15 Re: "Wpadki" weselne 25.02.10, 18:08
        ostatnio w Indiach wujek pana mlodego chcial sobie na weselu postrzelac ze
        szczescia. i trafil w glowe pana mlodego- smierc na miejscu. idiotyzm nie zna
        granic...
        (o upadku panny mlodej podczas podrzucana slyszalam ale skonczylo sie w tym
        przypadku wywiezieniem nieprzytomnej do szpitala)

ale jak dla mnie nie zasluguje to na miano wpadki. umieranie to nie robienie
        faux pas reszcie towarzystwa...

za to wpadka uwazam niepohamowanie porywczosci pewnej dawnej kolezanki mojego
        taty ktora podczas wlasnego wesela, gdzies na przelomie lat 60 i 70, tak sie
        poklocila ze swym nowo poslubionym ze ze wscieklosci sciagnela obraczke i
        wrzucila ja do wychodka...
        (ponoc po weselu ow wychodek rozebrano i przeczesano ile sie dalo i obraczki nie
        znaleziono. a ci panstwo wciaz szczesliwi ze soba wink)
      • misself Re: "Wpadki" weselne 21.03.10, 11:23
        husky_ napisał:

> Słyszałem o "wpadce" gdy podczas pdrzucania pani młodej przez gości
        > podczas zabawy na weselu upadła na padłogę tak nieszczęśliwie, że
        > poniosła śmierć na miejscu.
        > Druga "wpadka" to śmierć babci któregoś z młodych podczas wesela.
        > Ten napis ze zdjęcia to pikuś.

To nie są wpadki, tylko tragedie. Wpadka jest wtedy, kiedy ktoś chce dobrze -
        być dowcipny, zabawny, miły - a wychodzi wręcz przeciwnie.
        • tomelanka Re: "Wpadki" weselne 22.03.10, 19:06
          e misself, oni chca byc zabawni podejrzewam, ale im nie wychodzi wink
          • misself Re: "Wpadki" weselne 22.03.10, 22:12
            tomelanka napisała:

> e misself, oni chca byc zabawni podejrzewam, ale im nie wychodzi wink

Na pewno ta babcia, która umarła, chciała być zabawna tongue_out
            • tomelanka Re: "Wpadki" weselne 23.03.10, 08:38
              raczej chodzilo mi o inicjowanie wsiowych zabaw
    • derenka nie wpadka, to już raczej jakaś masakra... 20.03.10, 21:03
      ale nie wiedzialam gdzie to wrzucic. Straszna zabawa jak dla mnie
      www.youtube.com/watch?v=ytBRSxG2SD4
      • stworzenje ohyda 20.03.10, 21:20
        derenka napisała:

> ale nie wiedzialam gdzie to wrzucic. Straszna zabawa jak dla mnie
        > www.youtube.com/watch?v=ytBRSxG2SD4

niestety raz widziałam na żywo, największy ubaw jak widać było miał prowadzący -
        nota bene stary kawaler koło 50-tki. Mnie to dziwi zawsze jedno w takich
        obleśnych zabawach, że niby ludzie robią złą minę,ale nikt nie wstanie nie
        odejdzie nie podziękuje za udział zorientowawszy co się święci.Ja bym odeszła po
        zgłoszeniu się do konkursu widząc co to ma być.
        • zia86 Re: ohyda 20.03.10, 21:28
          Straszne. Zawsze myślałam, że te opowieści o jakach przez nogawkę i
          innych żenujących zabawach to takie trochę wyolbrzymianie i mit a tutaj
          widzę, że to się dzieje naprawdę. Nie wiem nawet jak to skomentować,
          okropne. Kto wymyśla takie zabawy i co zmusza ludzi do udziału w nich?
          • e.milia Re: ohyda 12.04.10, 16:39
            Wymyśla to nie wiem kto, a zmuszać najczęściej nikt nie zmusza, tylko sami chcą
            i to chyba z tego jest najgorsze. Widziałam ten konkurs z pompowaniem balonu na
            jakimś weselu uncertain co prawda dziewczyny siedziały na krześle a nie na mężczyźnie,
            ale i tak wyglądało to żenująco i okropnie. Za to biorące udział doskonale
            wiedziały na co się porywają i miały z tego niezły ubaw. I to mnie chyba
            zadziwiło najbardziej.
      • angazetka Re: nie wpadka, to już raczej jakaś masakra... 21.03.10, 00:42
        Straszna, ale dla wielu jest w kanonie zabaw weselnych uncertain
    • derenka Re: "Wpadki" weselne 20.03.10, 21:11
      www.youtube.com/watch?v=C0VHU7LyNAs&feature=related
      • zia86 Re: "Wpadki" weselne 20.03.10, 21:31
        Derenka może ty już nic nie linkuj bo ja nie będę mogła spać w nocy. wink
        Zwątpiłam w ludzi normalnie po obejrzeniu tego. Brrr...
        • angazetka Re: "Wpadki" weselne 21.03.10, 00:44
          Ja też. Takiej masakry jeszcze nie widziałam.
    • derenka Re: "Wpadki" weselne 20.03.10, 21:21
      www.youtube.com/watch?v=cwaqCJXf_KA&feature=related
      • kotka.zielonooka MEGA zenada:/ 20.03.10, 22:09
        www.youtube.com/watch?v=C0VHU7LyNAs&feature=related
        plus komentarze niektorych pod filmikiem ze uwazanie tego za zenade swiadczy o ..."braku poczucia humoru "...
        • stworzenje dwie strony medalu 20.03.10, 22:25
          to wina też uczestników, przecież mogą podziękować,a nie potem czerwienić się w
          trakcie zabawy.
          • tomelanka Re: dwie strony medalu 20.03.10, 23:33
            derenka, wez Ty juz lepiej nic nie linkuj, co? wink nie skomentuje, modelator nie
            moze uzywac brzydkich wyrazow, ale byloby to slowo na "j" i drugie na "p" wink
          • angazetka Re: dwie strony medalu 21.03.10, 00:45
            Ale przed rodziną i znajomymi ludzie się wstydzą wyjść na
            sztwyniaków, wolą tak się poniżać.
            • stworzenje Re: dwie strony medalu 21.03.10, 09:41
              angazetka napisała:

> Ale przed rodziną i znajomymi ludzie się wstydzą wyjść na
              > sztywniaków, wolą tak się poniżać.

chyba kurczę muszę to na jakimś weselu pokazać haha jak się robi zwykłe dziękuję
              nie chcę brać udziału i się nie bać to mówić big_grin.Tylko musi się nadarzyć okazja
              żebym wyszła do takiego konkursu big_grin.
            • jop Re: dwie strony medalu 25.03.10, 12:39
              Tak, i potem następnego dnia rano pan młody oświadcza: "O k..a, jak
              dobrze, że już po wszystkim." (Autentyk, słyszałam na własne uszy.)
          • derenka Re: dwie strony medalu 21.03.10, 10:55
            dokładnie- nie rozumiem dlaczego uczestnicy po prostu nie wstaną i podziękują za
            udział, no chyba, że im się to podoba smile ja bym tam odeszla po prostu. Albo
            gdyby to na naszym weselu muzyka wmyslila takie "zabawy' to ja jako młoda
            podeszłabym do nich i powiedziała, aby natychmiast skonczyli. Tylko raz sie z
            takim zachowaniem pana młodego spotkałam ogladajac jakas kasetr- nie pamietam
            juz czyja(jacys znajomi siostry chyba), ale właśnie tam pan młody powiedzial
            zdecydowane STOP smile i słusznie smile
            • elia_martell Re: dwie strony medalu 21.03.10, 11:45
              Oglądałam kiedyś program, w którym psychologowie badali właśnie tego typu zjawiska. Wnioski z eksperymentu były takie, że ludziom bardzo trudno było powiedzieć nie w momencie kiedy patrzyła na nich duża grupa i poza nimi nikt inny się nie wyłamywał.
    • derenka Re: "Wpadki" weselne 21.03.10, 19:43
      video.google.com/videoplay?docid=-1081818740740285289#docid=-4976361272416709454
      • derenka bez komantarza.. 21.03.10, 19:46
        video.google.com/videoplay?docid=-1081818740740285289#docid=-4457243264638184538
        • kotka.zielonooka Re: bez komantarza.. 21.03.10, 20:31
          Dla mnie to mniej "wpadki" a bardziej "wypadki"....
          • dmuchawcelatawce Re: bez komantarza.. 22.03.10, 18:00
            No to Derenka dostarczyła nam rozrywki, czasem to nie wiedziałam czy
            śmiać się czy płakać, ale większość wywoływała u mnie jedną reakcje -
            ulgi, że ja już po i nic takiego się już na moim weselu nie zdarzy.

Co do autorki wątku zdajsie Kiki, to muszę powiedzieć, że jak na
            osobę, która jest taka wrażaliwa na dobry gust, to cos ją ten dobry
            gust i dobre wychowanie jednak zawiodło.
            Droga koleżanko, bez względu na to co inni robią, jesli masz się za
            osobę dobrze wychowaną to wiedz, że osoba dobrze wychowana nie
            umieszcza cudzych zdjęć na forum publicznym bez pytania o zgodę.
            Umieszczenie cudzego zdjęcia na forum to chamstwo i totalny brak
            wyczucia taktu.
            A wpadką jest nie napis a twoja paskudne zachowanie. I nie pomoże
            dziecięca wymówka "bo inni też tak robią psze pani".
            Powinnaś się wstydzić, jesli wogóle masz w sobie poczucie wstydu. I
            daruj sobie teksty o poczuciu smaku młodych, bo ty go nie masz z
            całą pewnością.
            • kitka20061 Re: bez komantarza..- do dmuchawcelatawce 23.03.10, 00:16
              Jeśli chcesz odpowiedzieć do kogoś konkretnego, to wysiliłabyś się przynajmniej na napisanie poprawnego nicka.
              Nie mam wstydu, ale wyobraź sobie że mi z tym dobrze w życiu i nie zamierzam nic zmieniać, a co inni o mnie myślą, m.in. Ty, lata mi koło ucha. Tobie natomiast radziłabym skorzystać ze słownika zanim naciśniesz "wyślij", bo zwracając innym uwagę wypadałoby chociaż używać prawidłowej pisowni, bo Twoje wogóle i zdajsie jest zdecydowanie bardziej rażące niż moje poczucie smaku, o którym nic nie wiesz, z prostej przyczyny, że mnie w ogóle nie znasz.
              • dmuchawcelatawce Re: bez komantarza..- do dmuchawcelatawce 23.03.10, 00:42
                Wybacz moja droga, ale osoba, która dała o sobie takie świadectwo
                jak ty. To nie trzeba jej znać osobiście (niewielu by nawet
                zechciało zaryzykować takiej znajomości) aby wiedzieć kim jest.
                Wierz mi kochana, ktoś kto prezentuje tak chamskie, prostackie i
                prymitywne zachowanie jak używanie cudzych zdjęć na forum publicznym
                w połączeniu z krytyką nie będzie ani mnie ani nikogo uczył
                gramatyki. Nawet się nie ośmieszaj więcej. Jeśli oczywiście wogóle
                jeszcze bardziej można.
                Nie pochlebiaj sobie, że ktokolwiek się wysili na nauczenie się
                nicka osoby tak pozbawionej taktu, kultury i jakiejkolwiek
                przyzwoitości.
                Mam nadzieje, że pani młoda umieszczona na zdjęciu przypadkowo
                znajdzie się na tym forum i je odnajdzie, oraz ciebie rozpozna jako
                sprawczynie i solidnie ukarze, tak jak na to zasługujesz.

Jesteś za prymitywna i głupia żeby to do ciebie dotarło, ale
                spróbuje. Może postaraj sobie wyobrazić w tej twojej małej
                łepetynce, jakbyś się czuła jakby ktoś umieścił zdjęcie z twojego
                ślubu na forum publicznym, gdzie setki tysiące może je zobaczyć i
                próbował je krytykować i nabijać się.
                • dmuchawcelatawce Re: bez komantarza..- do dmuchawcelatawce 23.03.10, 00:44
                  Acha. I nie oczekuj odemnie żadnych więcej ripost i wyjaśnień. Bo
                  nie będę na kogoś takiego więcej czasu tracić.
                  • kitka20061 Re: bez komantarza..- do dmuchawcelatawce 23.03.10, 10:11
                    Cieszę się że już skończyłaś swoje wywody, bo nie mam w ogóle ochoty zniżać się do Twojego minusowego poziomu który reprezentujesz m.in. używając wulgarnych słów wobec innych na forum. A gramatyki Cię uczyć nie zamierzam, bo chyba po to chodziłaś do podstawówki żeby tam się jej nauczyć.
                    • x.armide Re: bez komantarza..- do dmuchawcelatawce 25.03.10, 10:41
                      smieszna jestes. wrzucilas zdjecie na dodatek z bezsensownym tytulem i zapewne oczekiwalas ze ktos ci przytaknie i bedzie gardlowac jak to ludzie klasy nie maja a tu klops forumowicze maja inne zdanie. na przeciwna opinie reagujesz na dodatek jak mala obrazona dziewczynka. jak cie nie obchodzi zdanie innych to poco tu sie produkujesz.
          • lvivianka Re: bez komantarza.. 23.03.10, 10:56
            Zenujace te zabawy weselne. Zenujace. Ja wlasnie raz odmowilam wziecia udzialu
            w czyms podobnym, choc nie az tak oblesnym.
            U nas na pewno nic takiegio nie bedzie miec miejsca.
    • bubster Re: "Wpadki" weselne 25.03.10, 15:45
      Wpadka?
      Nie, to raczej dystans do siebie i patrzenie na wesele z przymróżeniem
      oka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka