aggusia69 10.03.10, 19:53 Cześć dziewczyny, widzę/czytam że jest tu dość silna grupa doradcza, dlatego proszę o pomoc. Zastanawiam się nad kolorystyką dekoracji mojej sali. A zwłaszcza, brakuje mi pomysłu na dekorację za nami. Ta na zdjęciu absolutnie mi się nie podoba. Wolałabym coś prostego, ewentualnie jakieś delikatne bajery świetlne. Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ofelia1982 Re: kolorystyka mojej sali 10.03.10, 20:34 Piękna sala! Generalnie stawiam na pastelowy fiolet. Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 Re: kolorystyka mojej sali 11.03.10, 09:53 Zupełnie nie wiem czemu dziś zdjęcia nie chcą się wyświetlać Jeszcze wczoraj wszystko było ok. W takim razie inaczej: Stoły Sala z góry Balkon Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: kolorystyka mojej sali 11.03.10, 10:09 Ja chyba bym dopasowała coś pod podłogę, tą zieleń. Jakoś fioletu nie widze na tej sali. Odpowiedz Link Zgłoś
bortula Re: kolorystyka mojej sali 11.03.10, 16:01 a może pomarańczowy? albo bordowy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: kolorystyka mojej sali 11.03.10, 17:11 sala jest ładna i jasna, podkreśliłabym to jeszcze stawiając na biel/krem wszystko w bieli, z elementami zielonymi- naturalne kwiaty static.bigstockphoto.com/thumbs/0/3/4/large/4308334.jpg cache.stylemepretty.com/wp-content/uploads/2009/10/White-Wedding-6.jpg weddingheaven.ie/wordpress/wp-content/uploads/2008/12/greenwhite4.jpg caseleys.com/tents/wp-content/uploads/2009/09/weddingpackage.png pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
apple.tree Re: kolorystyka mojej sali 13.03.10, 11:54 byle jak najdalej od kiczu pt. "baloniki" Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 Re: kolorystyka mojej sali 17.03.10, 11:15 czy żadna z was nie ma już więcej pomysłów?? Kompletnie nie wiem co z tym balkonem zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkawalczywkisielu Re: kolorystyka mojej sali 17.03.10, 11:32 ta "dekoracja" balkonu, którą pokazałaś jest straszna. Na pewno zrezygnowałabym z tej ogrodowej kratki, falbanek, tiulu, wstążeczek. Albo zostawiłabym kratkę ale zasłoniętą matowym materiałem, bez kaskad atłasów spływających z balkonu, falbanek i sztucznego bluszczu Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: kolorystyka mojej sali 18.05.10, 01:15 Tak, zdecydowanie wywalić te zwisające z balkonu materiały, różowe falbanki na stole, tiule owinięte wokół poręczy i wszystko inne. Trudno powiedzieć, co zrobić z balkonem, dobrze byłoby zobaczyć to bez tych materiałów. Z tego wszystkiego może zostać jedynie biały obrus na tym stole, jeśli pójdziecie w biel. Ale już bez tych kwiatów przed stołem. No i te sztuczne kwiaty i bluszcze też nie bardzo. Zgadzam się, że jeżeli krata zostaje, to zasłonięta materiałem pasującym do kolorystyki, ale matowym, nie świecącym atłasem czy innymi tiulami. Odpowiedz Link Zgłoś
aggusia69 Co z tym balkonem???? 12.05.10, 22:52 Dziewczyny, odświeżam wątek i czekam na Wasze pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczzola Re: Co z tym balkonem???? 13.05.10, 09:31 Bardo fajna sala, w dobrych proporcjach, z duzym parkietem i z dobra lokalizacja stolu Mlodych. Uwazam, ze biala lub kremowa byla by piekna i bardzo elegancka. Nie musisz tam duzo dodawac, sala sama w sobie jest ladna. Nie robilam bym jej na bardzo kolorowo ewentualnie delikat akcent jesli Ci zalezy. A jaki masz kolor bukietu? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka151 Re: kolorystyka mojej sali 17.05.10, 21:37 Najlepiej zobacz sobie ten katalog z dekoracjami. Znajdz kolor swojej sali i zobacz co do niego pasuje. Fajna sprawa i duzo ułatwia: www.slubnezakupy.pl/files/cms/3/dekoracje-stolow-katalog-2010.pdf?utm_source=s&utm_medium=b Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: kolorystyka mojej sali 18.05.10, 00:18 Popierma mrozonkę, mariolkę i pszczzolę. Biały garnitur ślubny stołów, biało-zielona oprawa kwiatowa. Czy te łososiowe (?) balkonowe materiały to standard? Może mają białe. Proszę, te kwiaty na podłodze przy stole Młodych ... to nie ołtarz. Kratka altanowa nie pasuje do tego fajnego, eleganckiego wnętrza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: kolorystyka mojej sali 18.05.10, 00:31 Ten balkon to centralny punkt. Bo Wy tam będziecie siedzieć i każdy będzie zwracał na niego uwagę. Skoncentruj się na nim, bo jest b. oryginalny. Jeśli te materiały miałyby zostać, to biały dałabym na te kratki drewniane, ew. na nim jakiś niewielki akcent kwiatowy, może coś zwiesić z góry, z tych górnych tralek? Koszmarne są te różowe drapowania na stole Młodych, bo pozostałe, balkonowe wyglądają przyzwoicie. Nie widzę tylko czerwieni do sali, a Twój bukiet będzie ważną ozdobą Waszego stołu. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś