cheeringup 22.03.10, 17:01 czy któraś z Was posiada może jakieś zdjęcia "drzewka życzeń"?? Może macie coś innego niż to z kryształkami?? próbóję złapać inspiracje i jakieś ciekawe pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: wishing tree 22.03.10, 17:17 A które to jest "to z kryształkami"? Ja w ogóle nie wiem o co chodzi z tym drzewkiem życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: wishing tree 22.03.10, 17:22 drewko życzeń jest pewnego rodzaju księgą gości. Dekoruje się gałązki czy drzewko (w zależności jakie miało by być duże), obok przygotowane są karneciki; goście wypisują życzenia i wieszają na drzewku. Wydaje mi się to fajną alternatywą dla ksiegi; może też być świetnym elementem dekoracyjnym np. przy wejściu na salę. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: wishing tree 22.03.10, 17:27 aha przyjdzie Zia to na pewno coś wymyśli Odpowiedz Link Zgłoś
chocoladette Re: wishing tree 22.03.10, 18:07 Błagam, czemu "wishing tree" a nie "drzewko życzeń"? Ktoś już pokazywał takie coś, o ile na sali faktycznie ładnie wygląda, to co zrobic z nim potem? Raczej cieżko zabrać do domu? Odpowiedz Link Zgłoś
caprichito Re: wishing tree 22.03.10, 18:25 drzewko wyrzucic, a kartki do jakiejs skrzyneczki? Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: wishing tree 22.03.10, 18:47 wishing tree, bo lubię angielski; ale już się poprawiam "drzewko zyczeń") mi się ten pomysł bardzo podoba z dwóch powodów: może być świetnym elementen dekoracyjnym i dwa, że nie jest u nas oklepane jeszcze. po trzecie, te księgi życzeń nie podobają mi się w swojej formie, a karteczki wkleję do albumu. potrzebuję tylko jakiś pomysłów dekoratorskich; salę będę miała w kolorach venge - stoły, krzesła, belki sufitowe; elementy dekoratorskie - ciemny róż, lekko wpadający w fiolet. Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: wishing tree 22.03.10, 22:20 Też lubię angielski, ale wenge, OK? Jakich pomysłów konkretnie potrzebujesz? Z czego zrobić drzewko? Jak je ozdobić? Kolorystykę masz, to może to Ci podpasuje: Przy okazji wpadłam na pomysł, żeby zamiast gałązek użyć drzewka na biżuterię. Po ślubie karteczki wędrują do pudełka, a drzewko spełnia rolę stojaka na naszyjniki. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: wishing tree 23.03.10, 09:19 dziękuję chodziła mi o przyozdobienie drzewka; jakimi materiałami, czy kokardki czy kryształki.. podoba mi się to pierwsze drzewko ozdobione kawiatka, ślub w lipcu więc myślę o czymś lekkim i radosnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: wishing tree 24.03.10, 16:03 Bardzo lubię ten pomysł. Moim zdaniem najlepiej przyozdobić je kwiatami pasującymi do dekoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
cheeringup Re: wishing tree 26.03.10, 10:48 dziękuję zia właśnie coś takiego miałam na myśli... ślub w lipcu więc kwiaty będą idealne Odpowiedz Link Zgłoś
panna_de_moll Re: wishing tree 26.03.10, 18:52 Wszystkie wyglądają paskudnie. Niepotrzebny kicz podczas wesela, a później co? Długoletni zbieracz kurzu czy ostatnie pożegnanie i śmietnik? Odpowiedz Link Zgłoś