Dodaj do ulubionych

Próbny makijaż.

28.03.10, 13:35
Fryzurę ślubną próbną robię oczywiście na 100%.W dzień pierwszej przymiarki sukni, bo wtedy też będę wybierać welon.
Ale nie wiem czy robić makijaż próbny. . . I chciałam się was dziewczyny spytać. Czy robiłyście próbny makijaż, jeśli jesteście już po? Czy może będziecie robić, jeśli jesteście przed ślubem oczywiście wink
Obserwuj wątek
    • tomelanka Re: Próbny makijaż. 28.03.10, 14:17
      bede robic, umiem sie doskonale sama pomalowac, ale po pierwsze kiepsko z
      trwaloscia, a po drugie mam jakies plonne nadzieje ze zrobia ze mnie gwiazde
      filmowa big_grin ja jestem na Tak, ale ja mam w cenie slubnego smile
    • caprichito Re: Próbny makijaż. 28.03.10, 20:08
      hej, na pewno bede robic makijaz probny. Jestem bardzo wybredna i
      wole widziec efekt przed, zeby miec czas na ewentualne zmiany.
      Najlepiej jakbys sie umowila na ten makijaz w tym samym dniu co
      fryzura i suknia, zobaczysz koncowy efekt smile
      • alajna85 Re: Próbny makijaż. 28.03.10, 20:39
        Patrząc z perspektywy czasu dziś nie robiłabym już próbnego. Malowała mnie
        sprawdzona, bardzo zdolna wizażystka, od razu byłam zadowolona z efektu (na
        próbnym). Makijaż w dzień ślubu wyszedł idealnie tak samo, więc trochę żałuję
        wyrzuconych pieniędzy (próbny kosztował prawie tyle samo, co w dzień ślubu).
        Jestem pewna, że bez próbnego efekt byłby taki sam. Fakt, że wiedziałam czego
        chcę i to była typowa "próba", nie eksperymentowanie.
        Z kolei fryzura próbna wyszła super, a ta w dniu ślubu mimo, że robiona przez tę
        samą fryzjerkę, wyszła zupełnie inaczej, już nie tak fajnie uncertain Tak więc wg mnie
        w tę czy w tę stronę w moim przypadku próby nie miały sensuwink
    • lolitka112233 Re: Próbny makijaż. 28.03.10, 20:31
      Robić makijaż ślubny przed, nawet ze dwa razy. Zdecydowanie!!!! Ja zrobiłam i
      pierwszy kompletnie mi się nie podobał, drugi zdecydowanie lepiej, trzeci na
      ślub byl idealny!
    • pszczzola Re: Próbny makijaż. 28.03.10, 20:49
      Ja maluję się sama codziennie i wiem, w czym mi dobrze i co mi się podoba. W
      dniu śluby wolę jednak by pomalował mnie profesjonalista, głównie ze względu na
      trwałość. Nie widzę jednak potrzeby płacenie za zrobienie makijażu próbnego.
      Powiem jak chcę być pomalowana i już.
    • magdalena.ko Re: Próbny makijaż. 28.03.10, 22:12
      zrób konieczniewink ja miałam dwa u różnych wizażystek i niestety nie z
      powodu mojej rozrzutności. także polecam wypróbować. nawet jeśli
      makijażystka cieszy się bardzo dobrą opinią.
    • doxi_mara Re: Próbny makijaż. 29.03.10, 20:18
      jestem za robieniem probnego. tez tak zdecydowalam, bo nigdy sie tam nie
      malowalam jeszcze i nie wiem do konca co mnie czeka wink
      • majeczka.b Re: Próbny makijaż. 29.03.10, 21:45
        Ja robiłam, teoretycznie też mogłam nie robić bo wyszedł pięknie. Mogę śmiało polecić fachową rękę. Moja siostra i świadkowa robiły bez próby i wyglądały super! Wizażystka to p.Karolina slubnymakijaz.pl/ jest z Warszawy ale wiem że dojeżdża, tylko trzeba się dużo wcześniej umówić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka