Dodaj do ulubionych

sandałki ecru/srebrne/białe

23.06.10, 12:04
Witajcie,
mam dośc duży problem z butami. Może pamiętacie moją koncepcję z
butami zielonymi smile Niestety w tym roku kolor zielony jest
całkowicie niemodny i nie brany pod uwagę przez żaden ze sklepów
obuwniczych sad Muszę zatem wybrać coś ecru/srebrego gdyż mam
śmietankową suknię. Ślub jest w lipcu, podobają mi się sandałki i
stąd wielka prośba do Was-gdzie w internecie oprócz www.fleq.pl lub
w Warszawie jest ich większy wybór?
Pozdrawiam serdecznie,
agata
Obserwuj wątek
    • marsmig Re: sandałki ecru/srebrne/białe 23.06.10, 13:57
      Zależy ile chcesz na nie wydać wink
      W Warszawie znalazłam ładne sandałki skórzane, delikatne, na szpilce 7 cm, w kolorze srebrnym (+delikatny akcent czerwieni) lub beżowozłotym (trudno go opisać, ale na żywo jest piękny i elegancki) w sklepie Hogl w Blue City. Kupiłam te beżowozłote. Przedtem obleciałam całe miasto w poszukiwaniu takich właśnie sandałów, wszędzie były albo niebotycznie wysokie szpile, albo rozmiaru nie było (bo początek maja to już był koniec sezonu wink. Mają w podeszwie wbudowaną małą poduszeczkę pod śródstopiem, co jest dla mnie wielkim plusem.
    • mechantloup Re: sandałki ecru/srebrne/białe 23.06.10, 14:02
      Myślę, że z zielonymi butami nie powinno być problemu. Przeleć się po Veneziach,
      Intershoe, etc., i tego typu sklepach w centrach halowych, coś się znajdzie (dam
      sobie rękę uciąć, że widziałam zielone butki - zamszowe- w Venezii w Łodzi).
      Poza tym zaczęły się wyprzedaże smile Sama mam zamiar zaraz zacząć się za czymś
      rozglądać.
      • e.milia Re: sandałki ecru/srebrne/białe 23.06.10, 14:07
        No cóż, niestety z zielonymi butami obecnie JEST problem. Ja również szukałam
        takich i naprawdę ich nigdzie nie ma, obeszłam dużo miejsc i nic nie znalazłam.
        • agatina11 Re: sandałki ecru/srebrne/białe 23.06.10, 14:37
          W Warszawie obeszłam już wszystkie galerie handlowe z
          zarami,batami,aldami,veneziami,itp. Może ktoś zna jakiś sklepik-
          butik z fajnymi eleganckimi sandałami w Warszawie?
          • mon_a_mi Re: sandałki ecru/srebrne/białe 23.06.10, 15:47
            Pod mostem Poniatowskiego, przy ul. 3go Maja jest taki pasaż, który się nazywa
            Arkady, albo Arkadia, nigdy nie pamiętam. W każdym bądź razie jest tam mały
            sklepik z butami, ja po przejściu wszystkich możliwych centrów handlowych w
            Warszawie kupiłam buty właśnie tam, a do pasażu weszłam po truskawkismile.
            Wchodząc wejściem od strony Wisły jest tak mniej więcej w połowie pasażu po
            prawej stronie. Ceny przystępne w miarę, wg mnie właścicielka ma dobry gust,
            albo po prostu trafiła w mójwink Jak masz po drodze to zajrzyj.
            • agatina11 Re: sandałki ecru/srebrne/białe 23.06.10, 16:37
              Dziękuję bardzo, może uda mi sie tam zajrzeć jeszcze dziś!! smile
              Pozdrawiam serdecznie!
              • stworzenje Re: sandałki ecru/srebrne/białe 23.06.10, 21:12
                a napisz do białych butów - robią buty z wysłanej tkaniny, mogą Ci zrobić
                zielone smile.
                • applemaniac Re: sandałki ecru/srebrne/białe 23.06.10, 21:29
                  Hej, tu mają
                  kilkadziesiąt par
                  . Może coś znajdziesz.
                  Powodzenia i daj znać co znalazałaś.

Ps. my mieliśmy podobny problem z parasolką, którą znaleźliśmy dopiero w necie.
                  Z bucikami powinno iść łatwiej. Pogugluj jeszcze jak coś smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka