zia86 Bukiet 24.10.10, 17:10 Przeglądam właśnie stare wątki i znalazłam w jednym bukiet, który myślę, że by pasował. Oczywiście wszystko zależy od tego jaka będzie suknia i zrobiłabym ten bukiet mniejszy ale fajny jest, taki trochę inny. A poza tym ostatnio zaczęły mi się podobać różnokwiatowe i wielokolorowe bukiety. Co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Bukiet 24.10.10, 17:21 A tak w ogóle to nie wiem czy Wam mówiłam ale chyba nie, że pani florystka zaproponowała mi próbny bukiet oczywiście gratis. Będę mogła zobaczyć jak wygląda na żywo i czy pasuje i coś ewentualnie jeszcze zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Bukiet 24.10.10, 18:12 To fajnie że masz taką możliwość. Jeśli zaś chodzi o stroje, to najlepiej by było gdybyś pokazała zdjęcia, albo samych ciuchów, a najlepiej was w tych ubraniach. Na podstawie opisu ciężko coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ko Re: Bukiet 25.10.10, 10:57 cudowny ale nie wiem czy pasuje do Twojej sukienki, bo od dawna nie śledzę już forum i pewnie nie jestem na czasie . Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Miejsce poprawinowe 24.10.10, 23:53 Znalazłam zdjęcia barki, bo nigdzie ich nie było wcześniej. Wyobraźcie sobie tańce pod gołym niebem jeśli będzie taka pogoda jak na tym zdjęciu. W środku: A tutaj na tym podwyższeniu będzie grill a tam gdzie te stoliki itd. to nie będzie niczego tylko parkiet do tańca. I jak? Moim zdaniem świetnie się nadaje do stylu poprawin. Wyobraźcie sobie to z lampionami i kwiatami i wstążkami w grochy. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Różne koncepcje czyli Zia86 wychodzi za mąż 3 25.10.10, 15:02 Ten post jest moim 10 000. To tak dla statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Zamykamy 25.10.10, 15:24 Ponieważ wielu osobom wątek się wiesza i jest nie do przejścia to kochana administracja zgodziła się na zamykanie po 2000 postów a nie jak było do tej pory po 2500. Nowe forum nie radzi sobie z tak długimi wątkami. Dlatego ten wątek z żalem żegnamy ale wieczorem założę nowy gdzie przeniesiemy wszystkie nasze burzliwe i pomocne dyskusje. Wszystkim za obecność, rady, krytykę tradycyjnie bardzo dziękuje i zapraszam do nowego wątku, już jesteśmy dużo bliżej niż dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: Zamykamy 25.10.10, 16:57 Poczytałam trochę wątek z ciekawości, czemu robi taki szał. Jesli mozna spytac, co to jest STD? Nie jestem na czasie z technologia, ale do tej pory wydawało mi się STD to powszechnie znany skrót od Sexually Transmitted Disease. Spytałam nawet chłopaka anglistę, nie miał innego pomysł, tak samo Google tez nie wypluwa nic innego Jeszcze mi wpadło w oko legjeans - poprawnie pisze się leggins, chyba, ze znowu nie jestem na czasie z moda i pojawila sie potrzeba wyrózniania jeansow na nogi i inne cześci ciała. Longslive - longsleeve, myślę, że warto wiedzieć takie rzeczy, kiedy planuje się wesele w stylu amerykańskim Odpowiedz Link Zgłoś
next_exit Re: Zamykamy 25.10.10, 17:11 Ktos juz kilkakrotnie wytknal z czym kojarzy sie skrot STD (dokladnie tak jak Ty to napisalas), ale wydaje mi sie ze Zia po prstu nie wie ze istnieje w angielskim taka nazwa i nie zajarzyla o co chodzi, nawet jesli pisano po polsku ze chodzi o choroby przenoszone droga plciowa Jej chodzi o Save the Date, ale uzywa skrotu STD i jeszcze pisze "bedziemy rozsylac, wysylac STD" to brzmi to zabawnie, i dtalego wiele osob zwrocilo na to uwage Tak jak mowie, mysle ze nie zdaje sobie sprawy jak to brzmi z tego co pamietam nie odpowiedziala na ten temat nic, jak zawsze gdy nie wie co napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Zamykamy 25.10.10, 17:27 Wiem pamietam i przyjelam. Pisalam tez ze nie ma polskiej nazwy ktora moznaby w sposob zrozumialy dla wszystkich skrocic. A nie sie nie chce za kazdym razem pisac pelnej nazwy. Poza z tym z kontekstu mozna wyczytac ze skoro jestesmy w watku slubnym to nie chodzi o chorobe tylko o cos duzo milszego. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Zamykamy 25.10.10, 17:24 STD to save the date. Dziekuje za zwrocenie uwagi, poprawie sie. A w stylu amerykanskim mamy poprawiny. Odpowiedz Link Zgłoś
next_exit Re: Zamykamy 25.10.10, 17:32 Zia, no zalamujesz mnie...przeciez wlasnie wyzej napisalam (czy tez moze postanowilas sie nie odnosic do mojego postu?, ze ludzie Ci juz tutaj sto razy o tym pisali dlaczego nie powinnas uzywac tego skrotu.. a Ty dopiero teraz zalapalas? Mi jakby tak ktos uparcie o tym pisal to bym sobie sama sprawdzila w google o co chodzi zeby na glupia nie wyjsc... Odpowiedz Link Zgłoś
agaya2015 Re: Różne koncepcje czyli Zia86 wychodzi za mąż 3 19.04.15, 20:42 Agaya to grupa profesjonalnych konsultantów ślubnych. To prężny zespół pełen pomysłów i energii. Działamy z pasją. Wiemy, co robimy i dlaczego. Oferujemy pomoc na każdym etapie przygotowań do uroczystości. Zapraszamy! Konsultanci Ślubni Agaya www.agaya.eu Odpowiedz Link Zgłoś