Dodaj do ulubionych

firma UPSS... nie polecam

10.12.10, 10:50
chciałam tam zorganizować swoje przyjęcie weselne,,,na miłym spotkaniu z Panią zajmującą się organizacją takich imprez się skończyło, niestety od tygodnia nie mogę doprosić się wstępnej kalkulacji imprezy, jeśli już na początku mają taki stosunek do potencjalnego klienta to ja dziękuje za taką współpracę i powierzenie tej firmie zorganizowania tak ważnego dnia w moim życiu

Obserwuj wątek
    • sylvcia_d Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 12:09
      Już sama nazwa dużo mówi wink - sorry taki głupi żart
      Pewnie, masz rację - skoro nie szanują klienta na samym początku współpracy, to nie wiadomo jak wyglądałaby ona po podpisaniu umowy.
    • kati_p Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 12:31
      Myślałam, że wątek będzie o firmie kurierskiej UPS wink
    • zia86 Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 14:11
      Jedno ważne pytanie czy cokolwiek ci napisali, przeprosili czy w ogóle się nie odzywają? Czasem zdarza się tak, że firmy są zawalone robotą i nie zawsze mają czas na zrobienie projektu czy kalkulacji. Ja zawsze się upominam po ustalonym terminie i w zależności czy dostanę jakieś wyjaśnienie czy nie to wiem czy podejmować z tą firmą współpracę czy też nie. Jeśli mieli ci dać kalkulacje i pomimo twoich maili nic nie napisali to rzeczywiście nie ma co zaczynać współpracy. Dobrze, że takie zachowanie wyszło teraz a nie po podpisaniu umowy. smile
      • monika451 Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 14:27
        no i właśnie tu leży problem, spotkałam sie w ubiegły piatek, tak jak pisałam bardzo miłe spotkanie, Pani prosiła abysmy wstepnie wybrali menu i wysłali jej w weekend to w poniedziałek przyśle wstępny kosztorys. Wysłałam. dzwonię we wtorek popołudniu z przypomnieniem, Pani mówi, że ma dużo pracy i na pewno jesli nie dzisiaj to w środę otrzymam kosztorys, jest piatek i nic, ani kosztorysu ani zadnej informacji wyjasniającej ...
        moze mi Ktoś odpowiedziec po cholerę Pani zawraca i nam i sobie głowę, marnuje swój i mój czas a potem delikatnie mówiąc mnie olewa ?
        • pinkmonkey Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 15:41
          a sprawdz najpierw folder ze spamem, czasami cos sie zawierusza wink
          • monika451 Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 17:03
            spawdziłam ponownie pocztę, spam, nawet upewniłam się czy dzisiaj na pewno jest piątek a nie dopiero poniedziałek, zadzwonie jeszcze do mojego operatora sieci komórkowej i upewnie się czy nie odrzuca połączeń z jednym numerem telefonu smile
    • szosty.bieg Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 17:55
      Wrzuć na luz!
      Też nie lubię niesłownych ludzi, a niesłowni usługodawcy tracą w moich oczach, ale nie przesadzaj - czekasz na odp. od poniedziałku i już piszesz na forum NIE POLECAM. Tak można pisać po rozwalonym weselu! Sama zaznaczyłaś, że właścicielka była w porządku, wiesz że ma dużo pracy, więc się nie gorączkuj tylko trochę poczekaj.
      • kati_p Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 20:38
        Albo zmień firmę na rzetelną, zarejestrowaną w PSKS (Polskie Stowarzyszenie Konsultantów ślubnych). Tylko może być drożej wink
        • azjab Re: firma UPSS... nie polecam 16.12.10, 22:30
          rejestracja w PSKS nie gwarantuje rzetelności firmysmile Pic na wodętongue_out
          Płacisz im za wpis przychodzisz na spotkanie, że niby egzamintongue_out, na którym pytania dotyczą ilości spożywanej wódki przez jednego gościa, przynosisz też niby referencje i płacisz za tzw. wpis. Na tym polega powaga PSKS. Także radzę się tym nie sugerowaćbig_grin
      • hanna26 Re: firma UPSS... nie polecam 13.12.10, 07:10
        > Tak można pisać po rozwalonym weselu!

big_grin big_grin big_grin
        Wyłącznie po rozwalonym weselu. big_grin Jak nie miałaś jeszcze rozwaloneo wesela, to co tutaj robisz?wink
    • chomiczkami Re: firma UPSS... nie polecam 10.12.10, 20:30
      Wypadki chodzą po ludziach i opóźnienia też wink. Może jedna z pracownic dostała okres i wzięła dzień wolnego, innej plannerce umarł dziadek, a w ogóle śnieg zerwał linie telefoniczne i nie mieli internetu.
      I nie spiesz się z niepolecaniem wink.
      • monika451 Re: firma UPSS... nie polecam 12.12.10, 13:00
        ja nie polecam tej firmy ze względów, które podałam wcześniej, ale jeśli komus nie przeszkadza takie zachowanie to spokojnie przecież może skorzystać z ich usług.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka