Gość: Gosc IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 29.04.04, 11:07 Czy ktos zna Acapulco w Piasecznie ? Czy jest mozliwosc dostania sie tam transportem komunikacji miejskiej? W jakim to miejscu Piaseczna ? Jak organizuja przyjecia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: Restauracja Acapulo IP: *.lech.kso.pl 29.04.04, 11:17 Mieszkam w Piasecznie od niedawna ale o tej restouracji niesłyszałam. Jeśli mogłabyś podać adres to postaram się Ci pomóc! Jeśli chodzi okomunikację miejską to możesz tu dojechać z METRA WILANOWSKA autobusami linii: 709, 710, 727 lub z Okęcia 707! Pozdrawiam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Restauracja Acapulo IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 29.04.04, 15:14 Ulica Pólko 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moll Re: Restauracja Acapulo IP: 217.153.87.* 29.04.04, 11:21 Restauracja jest na drodze pomiedzy Piasecznem i Konstancinem, ale nie wiem, czy jakis autobus tam jezdzi. Maja bardzo ladny ogrod, ale w srodku jest taka srednia krajowa, wg mnie nic rewelacyjnego. Jedzenie dobre, tradycyjne, przynajmniej to, ktore zamowilam jak raz tam bylam (de volaille z ziemniakami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Restauracja Acapulo IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 29.04.04, 15:18 Ile to kilometrow od W-wy, powiedzmy od Kabat ? Nie wiem czy robic przyjecie w W-wie, czy wlasnie tam. Chce zeby w czasie przyjecia mozna bylo wyjsc na powietrze, a slyszalam wlasnie o ogrodzie w Acapulco. Moze jakies W-wskie restauracje maja ogrod, znajduja sie wsrod zieleni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Restauracja Acapulo IP: *.tup.com.pl 29.04.04, 16:36 do Acapulco najlepiej 710 z Warszawy albo z Piaseczna. Przystanek nie jest bardzo daleko od knajpy. wsrodku nie bylam wiec nie wiem jak jest. a moze jak bedziesz to napiszesz cos o tym miejscu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś