Dodaj do ulubionych

Targi Ślube Kielce 2011

07.11.11, 12:09
Jak w temacie. Był ktoś? Jak wrażenia?smile
Obserwuj wątek
    • przedslubna.87 Re: Targi Ślube Kielce 2011 08.11.11, 10:22
      Ja byłam w sobotę. Jak w zeszłym roku sporo wystawców i mnóstwo uloteksmile Zaskoczyło mnie tylko to, ze było mało degustacji i promocji... Ogólnie na plus - było na co popatrzeć.
      • poziomkowa_pani Re: Targi Ślube Kielce 2011 10.11.11, 10:36
        Ja byłam w niedzielę. Było sporo wystawców,można było pozbierać ulotki od rożnych ślubno-weselnych firm i porozmawiać o ofercie (ja chyba zdecyduję się na panią fotograf Renatę Trybułę z Kielc, z którą rozmawiałam i oglądałam jej zdjęcia - super). W dodatku było wiele pokazów fryzur i makijaży. Jedna parka wygrała nawet sesję fotograficzną przy stoisku supersluby.pl. Mala mi żałuj, że nie byłaś smile
        • patrycja78kielce Re: Targi Ślube Kielce 2011 26.02.12, 19:31
          Ja tez zdecydowalam sie na Renate Trybułe i oprocz umowy dostalismy od niej wskazowki jak od konsultantki slubnej a nie fotografa bardzo polecam ! A co sadzicie o innych fotografach na tych targach ? Bo szczerze mnie w ogole nie ujely...ceny za wysokie zdecydowanie i za co niby mam placic 2 tys ,za jakis badziew.
        • twojewymarzonewesele [...] 28.02.12, 16:22
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka