05.12.11, 23:35
Wprawdzie mój ślub odbył się ponad rok temu ale lubię zaglądać na to forum i podczytywać sobie o przygotowaniach innych dziewczyn i właśnie tak sobie czytam i co widzę? reklamę videofilmowanie za DARMO.
O ile się orientuję to takie wpisy powinny być na jakimś forum reklamowym,wiem że dziewczynki"adminki"nie zawsze mają pewnie czas na przeglądanie forum ale chyba jakieś zasady obowiązują prawda?
Obserwuj wątek
    • 5th_element Re: reklamy 06.12.11, 00:17
      mycha0211 napisała:

> O ile się orientuję to takie wpisy powinny być na jakimś forum reklamowym,

dobrze kombinujesz

>wiem
      > że dziewczynki"adminki"nie zawsze mają pewnie czas na przeglądanie forum

tu też dobrze kombinujesz. Skoro nie zawsze, to nie zawsze, hmm? A "dziewczynki" to chyba gdzie indziej. Rotfl (nie mogłam się powstrzymać, bziubziania pisemnego nie trawie)
      • mycha0211 Re: reklamy 07.12.11, 21:16
        5th_element ja nie muszę kombinować,bo na to jestem za "stara",a że napisałam dziewczynki adminki według mnie nie miałam nic złego na myśli po prostu sobie zrymowałam.
        Chomiczkami zdaję sobie sprawę z faktu że masz życie prywatne i szanuję to bardzo,nie miałam na myśli tego żebyś pół dnia spędzała na forum i przenosiła posty reklamowe,wiem również że kiedyś była prośba żeby nie zamieszczać takich ogłoszeń na forum ślubnym ale jak widać nie wszyscy to respektują.
        Tak więc jeśli Cię czymś uraziłam to bardzo przepraszam nie chciałam.
        • klaudia.nowosinska Re: reklamy 08.12.11, 08:39
          Mycha, ty się nie przejmuj tym co pisze 5th_element, to jest taka marudna pierdoła, co sama nie ma nic mądrego do powiedzenia, za to lubi wytykać innym.
          • 5th_element Re: reklamy 08.12.11, 08:46
            witamy klaudie "pochlacz weselny". O tej porze trzeźwa jeszcze czy już?
            • mycha0211 Re: reklamy 08.12.11, 13:19
              5th_element powiedz co zrobiła Ci Klaudia że w ten sposób się do niej odnosisz?a może wstałaś dzisiaj lewą noga i pogoda tak na Ciebie działa,nie rozumiem dlaczego jej ubliżasz skoro nawet jej nie znasz.
              klaudia.nowosinska ja nie przejmuję się tym co pisze 5th_element,bo gdybym tak miała się wszystkim przejmować to dawno byłabym "siwa".
        • chomiczkami Re: reklamy 08.12.11, 23:08
          Nie, nie uraziłaś. Tłumaczę się, bo te tematy nie powinny być na forum ŚiW, ale na Ogłoszenia ślubne. Tyle że fizycznie nie da rady tego przenosić na czas. Zazwyczaj jednak temat jest przenoszony maksimum po jednym dniu. Czasem się to wydłuża... no cóż, potrzeba wsparcia wink.
    • chomiczkami Re: reklamy 06.12.11, 00:42
      Nie sposób się nie pokajać.

Pozostaje mi tylko się wytłumaczyć, że byłam tu około dziewiątej wieczorem i poprzenosiłam wszystko, co wypatrzyłam, na forum ogłoszeń ślubnych. Wątek o wideofilmowaniu właśnie przeniosłam.

Co nie zmienia faktu, że czas mojej reakcji jest zazwyczaj dużo dłuższy niż trzy godziny, za co mogę wyłącznie przeprosić i poprosić o pomoc wszystkich zainteresowanych sprawnym moderowaniem forum.

Najzupełniej serio piszę: kolejne wątki upominające (właśnie tu, na pierwszej stronie, jest drugi wątek na ten sam temat) nie polepszą sytuacji, bo trzeba by siedzieć prawie ciągle na forum, by skutecznie usuwać wszystkie reklamy. Zwłaszcza że często są poukrywane w rzeczowych postach. Staramy się jak możemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka