Dodaj do ulubionych

srebrne pończochy

12.02.12, 20:23
dziewczyny proszę o pomoc - chciałabym założyć do ślubu srebrne pończochy, ale takie cieniusieńkie, np. 8 DEN, delikatne, jakby mgiełka ze srebrnym połyskiem - tak sobie wymyślałam smile jako że będę miała kreację biało-srebrną, ot taka moja fanaberia wink jednak nigdzie nie mogę takich znaleźć ;-( są albo takie grube, albo rajstopy srebrne uncertain
Obserwuj wątek
    • nat10 Re: srebrne pończochy 12.02.12, 20:24
      super pomysł,ale nie pomogę sad
    • martina.15 Re: srebrne pończochy 12.02.12, 21:04
      znalazłam takie rajstopy na e-bay może i pończochy się znajdą?
      • chomiczkami Re: srebrne pończochy 13.02.12, 20:06
        Pamiętaj o zakazie reklamowania/linkowania przedmiotów na aukcjach/tym podobnych.
    • chomiczkami Re: srebrne pończochy 13.02.12, 20:05
      Coś takiego?
      https://images.okazje.info.pl/p/odziez-i-obuwie/4394/ponczochy-nylonowe-exquisite-hosiery-nude-heel-tinsel-srebrne-rozm-9-usa-art-183.jpghttps://www.glinmar.webd.pl/_var/gfx/ce7ea8cfab14dccc1af20d64331aee17.jpg (te to exquisite hosiery, można dostać w Glinmar za 30 zł wink)
      • hawa.etc Re: srebrne pończochy 13.02.12, 22:31
        Matko kochana. Ale paskudne! Jak autorka wątku ma wesele w remizie, to jak znalazł wink
        • chomiczkami Re: srebrne pończochy 14.02.12, 01:05
          Myślę, że na żywo wyglądają odrobinę lepiej.
          • skrytapiromanka Re: srebrne pończochy 14.02.12, 02:12
            ale najczęściej będą oglądane właśnie na zdjęciach...
            • mesz Re: srebrne pończochy 14.02.12, 16:51
              jejku, myślę, że na żywo wyglądają lepiej...tzn. mam nadzieję, w sumie to jak do tej pory najlepsze co widzę, jeśli chodzi o srebrne pończochy...
              suknia i tak będzie długa i właściwie możliwe że nie będzie ich nawet przez moment widac, jednak...miło mi by było mieć świadomość, że mam ma sobie srebrne pończoszki smile))) oj te fanaberie...wink
              dziekuję za pomoc smile
              • chomiczkami Re: srebrne pończochy 14.02.12, 18:58
                Jeśli potrzebujesz adresu tego sklepu, wyślę ci go na mail, tylko napisz do mnie na gazetowy.
    • mesz Re: srebrne pończochy 15.02.12, 17:21
      świetne są, ale za przesyłkę z USA zapłacę dużo uncertain w sumie za dwie pary pończoch + przesyłkę wyszło mi prawie 160zl sad(((
      • 5th_element Re: srebrne pończochy 16.02.12, 09:00
        jako nałogowa allegrowiczka wyszukalam cos co ma w nazwie 'włoskie NYLONY TRANSPARENTNE" a w opisie jest "Kolor szary z niewielką ilością brązu tworzący piękną niepowtarzalną szaro-srebrną poświatę na brzegach". I wlasnie w cos takiegobym celowala. Albo w ogole w kolor opalony z niewielka poświatą srebra. W srebrnych a juz nie daj boze bialo -srebrnych bedziesz wygladac jak dziecko do komunii. (imo)
      • chomiczkami Re: srebrne pończochy 16.02.12, 19:47
        W Polsce można dostać w sklepie, którego nazwę podałam uncertain wystarczy wrzucić w google jego nazwę i pończochy i ci wyjdzie.
        • stworzenje Re: srebrne pończochy 16.02.12, 21:59
          a może po prostu kupić pończochy z lycrą w kolorze bardzo jasno szarym wręcz perłowym,czy gołębim i będzie taki efekt smile.
          • mesz Re: srebrne pończochy 17.02.12, 17:18
            dziękuję dziewczyny za wszystkie podpowiedzi smile do tego sklepu w Polsce pisalam maile ale cos się nie odzywają; zaczynam właśnie rozważac opcję pończoch takich błyszczących gołębich czy coś takiego...sama już nie wiem smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka