26.08.08, 15:25
Witam wszytskie Panny Młode:) Chciałam dowiedzieć się, czy któraś z Was
korzystała moze z salonu Bamboo na Kilinskiego? Czy mozecie powiedziec czy to
tylko fryzjer, czy tez makijaż i paznokcie??? dzieki wielkie!!!
Obserwuj wątek
    • zuza.8 Re: Bamboo 27.08.08, 11:46
      Polecam Dawida z Bamboo świetny jest - ale ostatnio jak byłam w niedzielę to
      Dawid czesał Panią Młodą a tam gościnnie malowała wizażystka Joanna Będuch bo
      tamtej wizażystki nie było bo nie mogła czy coś nie wiem. Ta Pani dała mi
      wizytówkę . Fajnie umalowała tamtą Panią. Także możesz spróbować. Ja jeszcze nie
      korzystałam z jej usług. Wejdź sobie na jej stronkę www.yonastyl.pl
    • qfelek Re: Bamboo 30.08.08, 07:38
      hahaha no ja jestem tą panią |(panną młodą), którą malowała p. Będuch wtedy u
      Dawida w nd :) Makijaż PIĘKNY !!! bardzo trwały, dopieszczony do każdego odcinka
      mojej twarzy, cuuudo !!! idealnie dobrany do sukni itd. polecam p. Joannę
      wszystkim dziewczynom (przyszłym żonom i nie tylko). Pani Joanna malowała mnie
      bardzo dokładnie, jestem bardzo zadowolona. Dawid też super czesze, po prostu
      kolejny talent i oby nie uciekł z częstochowy, bo mamy skarb dziewczyny !!!
      Patrycja też pięknie maluje, profesjonalizm również godny pogratulowania !
      Malowała mnie na pierwszy dzień i też wszyscy byli zachwyceni, a ja patrząc w
      lustro nie widziałam już tego co mi się nie podobało zwykle ;) Ja bym się nie
      zastanawiała tylko uderzała albo www.yonastyl.pl albo Patrycja w Bamboo no i
      oczywiście fryzura Dawid obowiązkowo ! :)
      • fantazja23 do qfelek!!! 30.08.08, 10:40
        Czy mogłaby Pani przesłać mi na e-maila choć jedno zdjęcie swojej
        fryzurki? chciałabym zobaczyć jak czesze Pan Dawid,ponieważ nikt do
        tej pory nie może dopasować fryzury slubnej do mojej twarzy.Bardzo
        bym była Pani wdzięczna :-) Pozdrawiam
        • kasiakasia111 Re: do qfelek!!! 30.08.08, 17:08
          Ja prosze o to samo:) Chciałabym wiedziec w co sie pakuje:D
          • kinita :) 30.08.08, 19:48
            To ja sie tez dopisze:) Czesalam sie tam i malowalam do slubu niedawno.
            Super, szybciutko, a efekt swietny. Ja bylam bardzo zadowolona i z fryzury, i
            makijazu, mimo, ze probnych nie robilam.
            A tak a propos Patrycji (bo to ona mnie malowala) to wygrala Mistrzostwa Polski
            w makijazu, a to chyba o czyms swiadczy:)
            Tylko ze jak sie chcecie tam umowic, to radze to zrobic szybciutko:)
            Kiedy macie sluby dziewczyny, bo profesjonalne zdjecia, gdzie widac makijaz,
            bede miala dopiero po 20 wrzesnia.
            • fantazja23 do Kinity :-) 30.08.08, 19:50
              a nie ma Pani ani jednej fotki z fryzurką? nie musi być
              profesjonalna ... ja mam już za tydzień ! :-I
              • kinita Re: do Kinity :-) 31.08.08, 21:07
                Zaraz czegos poszukam, mialam bardzo fajne upiecie ze stroikiem z rozyczek:)
                Wysle na maila gazetowego:) Pozdrawiam
                • kinita :) 31.08.08, 21:33
                  Zdjecia poszly do Fantazji i Kasi:) Jak byscie nie mialy, to podajcie inne
                  maile, bo w tej kwestii gazecie nie ufam:)
                  • kasiakasia111 Re: :) 31.08.08, 23:05
                    Wyglądałaś cudnie!!!
                  • moniq_24 Re: :) 01.09.08, 08:45
                    Jesli to nie problem, to ja równiez bardzo bym prosiła o jakieś
                    zdjęcia na maila: zora_21@o2.pl
                    • fantazja23 DO KINITY!! 01.09.08, 12:59
                      niestety nie doszła do mnie żadna fotka!!! :-( bardzo proszę
                      spróbować wysłać jeszcze raz na agnieszka645@amorki.pl,jeśli to nie
                      sprawi problemu .. Pozdrawiam :-)
                      i czekam z niecierpliwością.
              • bziunka11 Zdjęcie;-) 01.09.08, 08:50
                A ja tez moge prosić na maila gazetowego bziunka11@gazeta.pl
            • izek83 Re: :) 04.09.08, 21:08
              Witaj,
              ja rowniez bardzo prosze o zdjecia tej fryzurki. Email: izuniek@o2.pl
              Z gory dziekiuje, Iza
            • altamira83 Re: :) 14.01.09, 00:11
              Witam, czy moge prosic o fotki z makijazem i fryzura slubna? Dziekuje

altamira2504@yahoo.co.uk
    • altamira83 Re: Bamboo 14.01.09, 18:25
      Czy orientujecie się jakie obecnie są tam ceny za fryzurę i makijaż?
      • altamira83 Re: Bamboo 20.01.09, 00:31
        up....
        • karlita1984 Re: Bamboo 24.01.09, 12:15
          Jesli mogę to równiez dołączam sie to powyższych próśb:) Mój mail
          karlita1984@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję za przesłanie fotek. Aha, jeszcze
          jedno - ile kosztuje fryzura i makijaż slubny w Bamboo??
          • bziunka11 Re: Bamboo 24.01.09, 14:48
            Ja tez ja tez;-D bziunka11@gazeta.pl
            • karlita1984 Re: Bamboo 28.01.09, 09:52
              up
    • iskierkaaa Re: Bamboo 04.02.09, 18:34
      Makijaż chyba 120 zł ale głowy nie dam sobie uciąć :)
      Tez jestem do Patrycji zapisana ;o)
      • zara.1 Re: Bamboo 09.03.09, 16:20
        Witam.
        Miała bym prośbę do którejś z Pań, która miała robioną fryzurę ślubną i makijaż
        w bamboo, o przesłanie mi zdjęć. Ślub we wrześniu, a ja wreszcie muszę się
        zdecydować gdzie się umówić :) Z góry dziękuję.

aniaradecka@poczta.fm
    • bziunka11 Re: Bamboo 11.05.09, 09:54
      Drogie panie bbb proszę o zdjęcia na maila gazetowego bziunka11@gazeta.pl fryzury i makijażu z salonu Bamboo, jak kazda panna młoda chciałabym wyglądać pieknie a niemogę się zdecydować który salon wybrać z góry dziękuję;-D
      • medziaa Re: Bamboo 31.05.09, 22:35
        Witam
        Ja również prosiłabym jakieś fotki fryzury i makijażu z Bamboo. Mój adres
        med-18@o2.pl
        • agi_81 Re: Bamboo 06.06.09, 11:58
          Czy moglabym prosic rozwniez o zdjecia fryzurek i makijazu? moj adres:
          agalang@op.pl

Dziekuje xxx
          Aga
          • bydlaczek87 Re: Bamboo 13.04.10, 17:19
            witam ja również proszę o maila z jakimis zdjeciami z salonu bamboo :) ja tez
            juz szukamm .... podaje maila martahawryluk87@wp.pl pozdrawiam
    • ygawa81 Re: Bamboo 09.06.09, 10:08
      Równieśż proszę o zdięcia :)
      Będę wdzięczna!
      agnieszka24@op.pl
      • zara.1 Re: Bamboo 01.07.09, 12:34
        mam pytanie czy któraś z Pań wie może gdzie teraz pracuje Dawid Foltyński z
        Bamboo?bo zmienili miejsce salonu i niestety fryzjerów a bardzo mi zależy żeby u
        niego się czesać do ślubu.oczywiście w salonie nie udzielają żadnych informacji:(
        • capriii Re: Bamboo 01.07.09, 15:23
          witam! mam dokładnie to samo pytanie...gdyby udało się pani czegoś dowiedzieć,
          to bardzo proszę o informację...ślub za 4 tyg, tez chciałam się czesać u
          Dawida......
          • martuska_27 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 02.07.09, 18:44
            dziewczyny już wiem :) więc dziele się z wami info. Zakład w którym pracuje
            Dawid i Patrycja z bamboo znajduje się na Kościuszki 9 ( co do numeru nie jestem
            pewna ale na pewno na Kościuszki tak mniej więcej w połowie Jasnogórskiej a
            Alejami )
            Telefon do zakładu to 512 687 666 Pozdrawiam
            • capriii Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 04.07.09, 21:36
              wieeeeeelkie dzięki!!!!!!!
            • laracrofft Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 22.07.09, 18:41
              jestem po probnej fryzurze i makijarzu w bamboo - zadowolona zupelnie :)
              • martuska_27 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 22.07.09, 23:27
                super :) ale mam takie jedno pytanko czy miałaś wybraną fryzurę czy ewentualnie
                makijaż czy specjaliści :) z bamboo sami Ci zaproponowali ?
                • pola2811 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 23.07.09, 17:03
                  Napiszcie proszę ile kosztuje u Patrycji makijaż próbny...pls...:)
                  • martuska_27 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 23.07.09, 21:23
                    próbny 60 zł
                • laracrofft Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 24.07.09, 08:29
                  makijaz mialam jako taka wizje - Patrycja wybrala kolory pod kwiat ktory mialam
                  we wlosach (makijaz w kolorze pomaranczy,zlota i fioletu, a cera wyglada na
                  idealna chodz taka nei jest :) )
                  fryzure trzeba bedzie jeszcze dopracowac - byla slabo utrwalona ale mysle ze
                  efekt docelowy bedzie oczekiwany poza tym mam krotkie wlosy a la bob wiec nie za
                  wiele kombinacji do wyboru
                  • zzdezorientowana Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 04.08.09, 14:17
                    Witam serdecznie, również gorąco proszę o zdjęcia fryzur/makijażu
                    ślubnych/próbnych z Bamboo na maila zzdezorientowana@gazeta.pl. Z góry dziękuję :)
              • agi_81 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 05.08.09, 18:42
                Nie wiem dlaczegow szyscy tak zachwycaja sie Dawidem i Patrycja!
                Sama bylam tam na fryzurze i makijazu probnym. Czytalam wiele opini jakcy sa
                swietni, wiec oddalam sie w ich rece do stylizaji. Makijaz nie najgorszy, ale
                120zl za taki makijaz jak robi P Patrycja - nie warto zupelnie! Podobno mial sie
                trzymac dwa dni (szczerze mowiac, ktora kosmetyczka poleca spac w makijazu??!!,
                ale sie nie trzymal w ogole!
                Fryzura probna u Dawida porazka! Zaplacilam 100zl za umycie, wysuszenie,
                pokrecenie i upiecie wlosow (za probna). Zero bylo w tym stylu, w ogole nie
                dopasowane do sukienki, chociaz przynioslam ze soba zdjecie, bizuterie itd.
                W ostatniej chwili (i bardzo za to dziekuje!) dostalam sie w rece Oli z Wyczerp,
                ktora dojezdza do domu, kasuje o polowe mniej, i jest niesamowita stylistka!
                Zrobila z wlosow prawdziwa fryzure slubna, makijaz przepiekny - to bylo to,
                czego oczekiwalam. :) Dawid i Patrycja sie umywaja! Polecam Ole!!!! ::)))
        • raadis-0 Re: Bamboo 15.09.09, 22:36
          Dawid pracuje teraz przy Kościuszki,super fryzjer,polecam.
          • laracrofft Re: Bamboo 16.09.09, 10:11
            ja z czystym sumieniem moge polecic uslugi salonu Bamboo - w zeszlym miesiacu
            mialam przyjemnosc byc panna mloda a oni dodali sliczna oprawe mojej buzi tego
            dnia - zainteresowanym przesle fotki wiec piszcie na PW bo rzadziej tu zagladam
            • ania_gawrzyk Re: Bamboo 02.01.10, 22:00
              Hey!
              dziewczyny mogłybyście przesłać mi zdjecia waszych fryzur/makijażu wykonanych w salonie Bamboo
              Ślub bede miała w okolicach Częstochowy, mieszkam teraz w Warszawie i zupełnie nie mam pojęcia kto jest godny polecenia w Częstochowie i okolicach. z góry wielkie dzięki
        • ania_gawrzyk Re: Bamboo 02.01.10, 22:06
          zapomniałam zupełnie podac adres:)
          ania_gawrzyk@poczta.onet.pl
    • zuzia1982 Re: Bamboo 26.08.09, 13:19
      minęły 2 lata od mojego slubu a nadal mam do niego żal. fryzura nie
      wytrzymała nawet w kościele ( zwykły, prosty koczek). oszpecił moja
      mame i świadkową ( wystające wsuwki i dumka do wlosów). zdecydowanie
      odradzam . robiłam też makijaż i również byłam niezadowolona
      • jolisia23 Re: Bamboo 28.08.09, 11:38
        słuchajcie ja za każdym razem jak jestem czesana przez Dawida to wychodzę
        zadowolona ale nie o tym chciałam mówić- jeśli chodzi o makijaż polecam gorąco
        yonastyl.pl wejdźcie na jej stronkę - dziewczyna maluje b. fajnie - malowała do
        teledysku również teraz był pokaz projektantki K. Konieczka która przyjechała z
        kolekcją do Częstochowy - tak na marginesie odlotowa kolekcja wygrała złotą
        nitkę i była pokazywana w Vogou no i właśnie yonastyl malowała dziewczyny do
        tej kolekcji zobaczcie oceńcie same i nie sugerujcie się opiniami innych kobiet
        nie jednokrotnie ich oceny nie są obiektywne - z różnych powodów- zazdrość,
        konkurencja albo głupota - sprawdzajcie zawsze same pozdrawiam WAS gorąco jolisia
        • agatka902 Re: Bamboo 12.09.09, 13:15
          fryzury u Dawida z bamboo są po prostu niesamowite. Każda inna, dokładnie
          dopracowana i dopasowana do kształtu twarzy. A co do makijażu to Pani Ewa
          Bociąga. Twarz spod jej ręki wygląda przecudnie. :)
          • yasminum92 Re: Bamboo 21.01.10, 09:43
            Dziewczyny!!!!!!!!!!!Bamboo jest na ulicy KOŚCIUSZKI 9 LOK 2 niedaleko kina
            cinema city.Nie posiadają telefonu stacjonarnego tylko komórkowy salonowy 512
            687 666.
            Poprzedni nr nie jest do ich salonu!!!!!!Dzwoniłam na ten stary co krąży w
            internecie,umówiłam sie i okazalo się ze to nie oni.Uważjcie!!!!
            Pozdrawiam
    • agusia.z Re: Bamboo 14.04.10, 09:33
      Dziewczyny, czy któraś z Was może się wypowiedzieć na temat czesania ślubnego u
      p. Łukasza z Bamboo? Z góry dziękuję.
      • mamrotek.2 Re: Bamboo 28.06.10, 10:32
        Ja równiez prosze o jakies info na temat Łukasza,planowałam,zeby to
        on mnie czesał do ślubu ale pewna jeszcze ni ejestem,bardzo
        prosze,napiszcie czy jesteście zadowolone z jego czesania.
        Pozdrawiam
        • agusia.z Re: Bamboo 28.06.10, 22:27
          Ja osobiście jestem bardzo zadowolona, szczególnie z fryzury na drugi dzień, na
          którą nie miałam pomysłu, a zaproponowano mi coś naprawdę pięknego. W ostatnią
          sobotę czesała się u niego koleżanka i też wszystko było pięknie, tak więc ja
          polecam.
          • mamrotek.2 Re: Bamboo 29.06.10, 12:53
            Bardzo dziekuje za info,mysle ,że sie zdecyduje na Łukasza po Twojej
            odpowiedzi;)Pozdrawiam
            • malenka_30 Re: Bamboo 04.07.10, 18:16
              A CZY ZNA KTOŚ NOWY ADRES STRONY INTERNETOWEJ,BO STARA NIE DZIAŁA?
    • daisy981 Re: Bamboo 20.07.10, 15:17
      Cześć!
      Dziewczyny mogłybyście przesłać mi zdjecia waszych fryzur wykonanych
      w salonie Bamboo? Chciałabym się u nich czesać (ślub w okolicach
      Częstochowy); mieszkam teraz w okolicach Poznania i zupełnie nie mam
      rozeznania.
      BBB proszę i z góry dziękuję; daisy981@gazeta.pl
      • efunia18 Re: Bamboo 13.08.10, 09:25
        Hej Dziewczyny ja rowniez prosze o zdjecia fryzur na e-mail
        efunia18@gazeta.pl
        • dagusiuciuncia Re: Bamboo 23.10.10, 15:19
          Hej dziewczyny! ja mam weselicho we wrześniu 2011 ale chciałąbym się zorientować w makijażach i fryzurach proszę również o jakieś Wasze fotki fryzur i makijażu z góry dziękuję i pozdrawiam :)
    • comapiernikdowiatraka Patrycja Bamboo 18.02.14, 11:53
      Czesc dziewczyny!

Polecono mi Patrycje, jednak nie ukrywam ze makijaze na stronie Bamboo sa blade, 'lalkowate' lub bardzo dramatyczne, i trudno jest mi sobie wyobrazic ze malowalaby mnie do slubu...

Czy ktoras z Was bylaby w stanie przeslac zdjecia slubnego makijazu robionego u niej?
      I czy orientujecie sie czy Patrycja potrafi konturowac twarz?

Z gory dziekuje za pomoc,
      Marta
      • comapiernikdowiatraka Re: Patrycja Bamboo 24.03.14, 15:45
        halo? czy jest na tym forum ktos, kto moze mi pomoc? z gory dzieki
        • brzuchaczek Re: Patrycja Bamboo 25.03.14, 15:19
          Nie wiem co chciałabyś mieć na swojej twarzy :-) myślę że kolorowy makijaż ,jakiś barwny tez można tam zrobić ,ale mało która PM chce krzykliwych kolorów na twarzy :-) .zobacz sobie na facebook profil dziewczyny Aniqua lubi bawić się kolorem oczy to jej konik ,albo dziewczyna z Magda (chyba tak ma na imię ) z salonu Qualite tez lubi robić fajne oko .Spróbuje znaleźć fotki ale nie mam przy sobie wszystkich ,zobacze co da się zrobić
      • comapiernikdowiatraka Re: Patrycja Bamboo 31.03.14, 12:40
        Dziekuje za odpowiedz, bede wdzieczna za zdjecia!
        • michalyna2 Re: Patrycja Bamboo 22.04.14, 10:35
          Czy ma ktoś namiary na nowy salon Patrycji? Z tego co wiem to już nie pracuje w Bamboo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka