kasiakasia111 26.08.08, 15:25 Witam wszytskie Panny Młode:) Chciałam dowiedzieć się, czy któraś z Was korzystała moze z salonu Bamboo na Kilinskiego? Czy mozecie powiedziec czy to tylko fryzjer, czy tez makijaż i paznokcie??? dzieki wielkie!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza.8 Re: Bamboo 27.08.08, 11:46 Polecam Dawida z Bamboo świetny jest - ale ostatnio jak byłam w niedzielę to Dawid czesał Panią Młodą a tam gościnnie malowała wizażystka Joanna Będuch bo tamtej wizażystki nie było bo nie mogła czy coś nie wiem. Ta Pani dała mi wizytówkę . Fajnie umalowała tamtą Panią. Także możesz spróbować. Ja jeszcze nie korzystałam z jej usług. Wejdź sobie na jej stronkę www.yonastyl.pl Odpowiedz Link
qfelek Re: Bamboo 30.08.08, 07:38 hahaha no ja jestem tą panią |(panną młodą), którą malowała p. Będuch wtedy u Dawida w nd :) Makijaż PIĘKNY !!! bardzo trwały, dopieszczony do każdego odcinka mojej twarzy, cuuudo !!! idealnie dobrany do sukni itd. polecam p. Joannę wszystkim dziewczynom (przyszłym żonom i nie tylko). Pani Joanna malowała mnie bardzo dokładnie, jestem bardzo zadowolona. Dawid też super czesze, po prostu kolejny talent i oby nie uciekł z częstochowy, bo mamy skarb dziewczyny !!! Patrycja też pięknie maluje, profesjonalizm również godny pogratulowania ! Malowała mnie na pierwszy dzień i też wszyscy byli zachwyceni, a ja patrząc w lustro nie widziałam już tego co mi się nie podobało zwykle ;) Ja bym się nie zastanawiała tylko uderzała albo www.yonastyl.pl albo Patrycja w Bamboo no i oczywiście fryzura Dawid obowiązkowo ! :) Odpowiedz Link
fantazja23 do qfelek!!! 30.08.08, 10:40 Czy mogłaby Pani przesłać mi na e-maila choć jedno zdjęcie swojej fryzurki? chciałabym zobaczyć jak czesze Pan Dawid,ponieważ nikt do tej pory nie może dopasować fryzury slubnej do mojej twarzy.Bardzo bym była Pani wdzięczna :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kasiakasia111 Re: do qfelek!!! 30.08.08, 17:08 Ja prosze o to samo:) Chciałabym wiedziec w co sie pakuje:D Odpowiedz Link
kinita :) 30.08.08, 19:48 To ja sie tez dopisze:) Czesalam sie tam i malowalam do slubu niedawno. Super, szybciutko, a efekt swietny. Ja bylam bardzo zadowolona i z fryzury, i makijazu, mimo, ze probnych nie robilam. A tak a propos Patrycji (bo to ona mnie malowala) to wygrala Mistrzostwa Polski w makijazu, a to chyba o czyms swiadczy:) Tylko ze jak sie chcecie tam umowic, to radze to zrobic szybciutko:) Kiedy macie sluby dziewczyny, bo profesjonalne zdjecia, gdzie widac makijaz, bede miala dopiero po 20 wrzesnia. Odpowiedz Link
fantazja23 do Kinity :-) 30.08.08, 19:50 a nie ma Pani ani jednej fotki z fryzurką? nie musi być profesjonalna ... ja mam już za tydzień ! :-I Odpowiedz Link
kinita Re: do Kinity :-) 31.08.08, 21:07 Zaraz czegos poszukam, mialam bardzo fajne upiecie ze stroikiem z rozyczek:) Wysle na maila gazetowego:) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kinita :) 31.08.08, 21:33 Zdjecia poszly do Fantazji i Kasi:) Jak byscie nie mialy, to podajcie inne maile, bo w tej kwestii gazecie nie ufam:) Odpowiedz Link
moniq_24 Re: :) 01.09.08, 08:45 Jesli to nie problem, to ja równiez bardzo bym prosiła o jakieś zdjęcia na maila: zora_21@o2.pl Odpowiedz Link
fantazja23 DO KINITY!! 01.09.08, 12:59 niestety nie doszła do mnie żadna fotka!!! :-( bardzo proszę spróbować wysłać jeszcze raz na agnieszka645@amorki.pl,jeśli to nie sprawi problemu .. Pozdrawiam :-) i czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link
bziunka11 Zdjęcie;-) 01.09.08, 08:50 A ja tez moge prosić na maila gazetowego bziunka11@gazeta.pl Odpowiedz Link
izek83 Re: :) 04.09.08, 21:08 Witaj, ja rowniez bardzo prosze o zdjecia tej fryzurki. Email: izuniek@o2.pl Z gory dziekiuje, Iza Odpowiedz Link
altamira83 Re: :) 14.01.09, 00:11 Witam, czy moge prosic o fotki z makijazem i fryzura slubna? Dziekuje altamira2504@yahoo.co.uk Odpowiedz Link
altamira83 Re: Bamboo 14.01.09, 18:25 Czy orientujecie się jakie obecnie są tam ceny za fryzurę i makijaż? Odpowiedz Link
karlita1984 Re: Bamboo 24.01.09, 12:15 Jesli mogę to równiez dołączam sie to powyższych próśb:) Mój mail karlita1984@wp.pl Z góry serdecznie dziękuję za przesłanie fotek. Aha, jeszcze jedno - ile kosztuje fryzura i makijaż slubny w Bamboo?? Odpowiedz Link
iskierkaaa Re: Bamboo 04.02.09, 18:34 Makijaż chyba 120 zł ale głowy nie dam sobie uciąć :) Tez jestem do Patrycji zapisana ;o) Odpowiedz Link
zara.1 Re: Bamboo 09.03.09, 16:20 Witam. Miała bym prośbę do którejś z Pań, która miała robioną fryzurę ślubną i makijaż w bamboo, o przesłanie mi zdjęć. Ślub we wrześniu, a ja wreszcie muszę się zdecydować gdzie się umówić :) Z góry dziękuję. aniaradecka@poczta.fm Odpowiedz Link
bziunka11 Re: Bamboo 11.05.09, 09:54 Drogie panie bbb proszę o zdjęcia na maila gazetowego bziunka11@gazeta.pl fryzury i makijażu z salonu Bamboo, jak kazda panna młoda chciałabym wyglądać pieknie a niemogę się zdecydować który salon wybrać z góry dziękuję;-D Odpowiedz Link
medziaa Re: Bamboo 31.05.09, 22:35 Witam Ja również prosiłabym jakieś fotki fryzury i makijażu z Bamboo. Mój adres med-18@o2.pl Odpowiedz Link
agi_81 Re: Bamboo 06.06.09, 11:58 Czy moglabym prosic rozwniez o zdjecia fryzurek i makijazu? moj adres: agalang@op.pl Dziekuje xxx Aga Odpowiedz Link
bydlaczek87 Re: Bamboo 13.04.10, 17:19 witam ja również proszę o maila z jakimis zdjeciami z salonu bamboo :) ja tez juz szukamm .... podaje maila martahawryluk87@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
ygawa81 Re: Bamboo 09.06.09, 10:08 Równieśż proszę o zdięcia :) Będę wdzięczna! agnieszka24@op.pl Odpowiedz Link
zara.1 Re: Bamboo 01.07.09, 12:34 mam pytanie czy któraś z Pań wie może gdzie teraz pracuje Dawid Foltyński z Bamboo?bo zmienili miejsce salonu i niestety fryzjerów a bardzo mi zależy żeby u niego się czesać do ślubu.oczywiście w salonie nie udzielają żadnych informacji:( Odpowiedz Link
capriii Re: Bamboo 01.07.09, 15:23 witam! mam dokładnie to samo pytanie...gdyby udało się pani czegoś dowiedzieć, to bardzo proszę o informację...ślub za 4 tyg, tez chciałam się czesać u Dawida...... Odpowiedz Link
martuska_27 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 02.07.09, 18:44 dziewczyny już wiem :) więc dziele się z wami info. Zakład w którym pracuje Dawid i Patrycja z bamboo znajduje się na Kościuszki 9 ( co do numeru nie jestem pewna ale na pewno na Kościuszki tak mniej więcej w połowie Jasnogórskiej a Alejami ) Telefon do zakładu to 512 687 666 Pozdrawiam Odpowiedz Link
capriii Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 04.07.09, 21:36 wieeeeeelkie dzięki!!!!!!! Odpowiedz Link
laracrofft Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 22.07.09, 18:41 jestem po probnej fryzurze i makijarzu w bamboo - zadowolona zupelnie :) Odpowiedz Link
martuska_27 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 22.07.09, 23:27 super :) ale mam takie jedno pytanko czy miałaś wybraną fryzurę czy ewentualnie makijaż czy specjaliści :) z bamboo sami Ci zaproponowali ? Odpowiedz Link
pola2811 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 23.07.09, 17:03 Napiszcie proszę ile kosztuje u Patrycji makijaż próbny...pls...:) Odpowiedz Link
martuska_27 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 23.07.09, 21:23 próbny 60 zł Odpowiedz Link
laracrofft Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 24.07.09, 08:29 makijaz mialam jako taka wizje - Patrycja wybrala kolory pod kwiat ktory mialam we wlosach (makijaz w kolorze pomaranczy,zlota i fioletu, a cera wyglada na idealna chodz taka nei jest :) ) fryzure trzeba bedzie jeszcze dopracowac - byla slabo utrwalona ale mysle ze efekt docelowy bedzie oczekiwany poza tym mam krotkie wlosy a la bob wiec nie za wiele kombinacji do wyboru Odpowiedz Link
zzdezorientowana Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 04.08.09, 14:17 Witam serdecznie, również gorąco proszę o zdjęcia fryzur/makijażu ślubnych/próbnych z Bamboo na maila zzdezorientowana@gazeta.pl. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link
agi_81 Re: Bamboo - znalazłam Dawida i Patrycję z Bamboo 05.08.09, 18:42 Nie wiem dlaczegow szyscy tak zachwycaja sie Dawidem i Patrycja! Sama bylam tam na fryzurze i makijazu probnym. Czytalam wiele opini jakcy sa swietni, wiec oddalam sie w ich rece do stylizaji. Makijaz nie najgorszy, ale 120zl za taki makijaz jak robi P Patrycja - nie warto zupelnie! Podobno mial sie trzymac dwa dni (szczerze mowiac, ktora kosmetyczka poleca spac w makijazu??!!, ale sie nie trzymal w ogole! Fryzura probna u Dawida porazka! Zaplacilam 100zl za umycie, wysuszenie, pokrecenie i upiecie wlosow (za probna). Zero bylo w tym stylu, w ogole nie dopasowane do sukienki, chociaz przynioslam ze soba zdjecie, bizuterie itd. W ostatniej chwili (i bardzo za to dziekuje!) dostalam sie w rece Oli z Wyczerp, ktora dojezdza do domu, kasuje o polowe mniej, i jest niesamowita stylistka! Zrobila z wlosow prawdziwa fryzure slubna, makijaz przepiekny - to bylo to, czego oczekiwalam. :) Dawid i Patrycja sie umywaja! Polecam Ole!!!! ::))) Odpowiedz Link
raadis-0 Re: Bamboo 15.09.09, 22:36 Dawid pracuje teraz przy Kościuszki,super fryzjer,polecam. Odpowiedz Link
laracrofft Re: Bamboo 16.09.09, 10:11 ja z czystym sumieniem moge polecic uslugi salonu Bamboo - w zeszlym miesiacu mialam przyjemnosc byc panna mloda a oni dodali sliczna oprawe mojej buzi tego dnia - zainteresowanym przesle fotki wiec piszcie na PW bo rzadziej tu zagladam Odpowiedz Link
ania_gawrzyk Re: Bamboo 02.01.10, 22:00 Hey! dziewczyny mogłybyście przesłać mi zdjecia waszych fryzur/makijażu wykonanych w salonie Bamboo Ślub bede miała w okolicach Częstochowy, mieszkam teraz w Warszawie i zupełnie nie mam pojęcia kto jest godny polecenia w Częstochowie i okolicach. z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link
ania_gawrzyk Re: Bamboo 02.01.10, 22:06 zapomniałam zupełnie podac adres:) ania_gawrzyk@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
zuzia1982 Re: Bamboo 26.08.09, 13:19 minęły 2 lata od mojego slubu a nadal mam do niego żal. fryzura nie wytrzymała nawet w kościele ( zwykły, prosty koczek). oszpecił moja mame i świadkową ( wystające wsuwki i dumka do wlosów). zdecydowanie odradzam . robiłam też makijaż i również byłam niezadowolona Odpowiedz Link
jolisia23 Re: Bamboo 28.08.09, 11:38 słuchajcie ja za każdym razem jak jestem czesana przez Dawida to wychodzę zadowolona ale nie o tym chciałam mówić- jeśli chodzi o makijaż polecam gorąco yonastyl.pl wejdźcie na jej stronkę - dziewczyna maluje b. fajnie - malowała do teledysku również teraz był pokaz projektantki K. Konieczka która przyjechała z kolekcją do Częstochowy - tak na marginesie odlotowa kolekcja wygrała złotą nitkę i była pokazywana w Vogou no i właśnie yonastyl malowała dziewczyny do tej kolekcji zobaczcie oceńcie same i nie sugerujcie się opiniami innych kobiet nie jednokrotnie ich oceny nie są obiektywne - z różnych powodów- zazdrość, konkurencja albo głupota - sprawdzajcie zawsze same pozdrawiam WAS gorąco jolisia Odpowiedz Link
agatka902 Re: Bamboo 12.09.09, 13:15 fryzury u Dawida z bamboo są po prostu niesamowite. Każda inna, dokładnie dopracowana i dopasowana do kształtu twarzy. A co do makijażu to Pani Ewa Bociąga. Twarz spod jej ręki wygląda przecudnie. :) Odpowiedz Link
yasminum92 Re: Bamboo 21.01.10, 09:43 Dziewczyny!!!!!!!!!!!Bamboo jest na ulicy KOŚCIUSZKI 9 LOK 2 niedaleko kina cinema city.Nie posiadają telefonu stacjonarnego tylko komórkowy salonowy 512 687 666. Poprzedni nr nie jest do ich salonu!!!!!!Dzwoniłam na ten stary co krąży w internecie,umówiłam sie i okazalo się ze to nie oni.Uważjcie!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
agusia.z Re: Bamboo 14.04.10, 09:33 Dziewczyny, czy któraś z Was może się wypowiedzieć na temat czesania ślubnego u p. Łukasza z Bamboo? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
mamrotek.2 Re: Bamboo 28.06.10, 10:32 Ja równiez prosze o jakies info na temat Łukasza,planowałam,zeby to on mnie czesał do ślubu ale pewna jeszcze ni ejestem,bardzo prosze,napiszcie czy jesteście zadowolone z jego czesania. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agusia.z Re: Bamboo 28.06.10, 22:27 Ja osobiście jestem bardzo zadowolona, szczególnie z fryzury na drugi dzień, na którą nie miałam pomysłu, a zaproponowano mi coś naprawdę pięknego. W ostatnią sobotę czesała się u niego koleżanka i też wszystko było pięknie, tak więc ja polecam. Odpowiedz Link
mamrotek.2 Re: Bamboo 29.06.10, 12:53 Bardzo dziekuje za info,mysle ,że sie zdecyduje na Łukasza po Twojej odpowiedzi;)Pozdrawiam Odpowiedz Link
malenka_30 Re: Bamboo 04.07.10, 18:16 A CZY ZNA KTOŚ NOWY ADRES STRONY INTERNETOWEJ,BO STARA NIE DZIAŁA? Odpowiedz Link
daisy981 Re: Bamboo 20.07.10, 15:17 Cześć! Dziewczyny mogłybyście przesłać mi zdjecia waszych fryzur wykonanych w salonie Bamboo? Chciałabym się u nich czesać (ślub w okolicach Częstochowy); mieszkam teraz w okolicach Poznania i zupełnie nie mam rozeznania. BBB proszę i z góry dziękuję; daisy981@gazeta.pl Odpowiedz Link
efunia18 Re: Bamboo 13.08.10, 09:25 Hej Dziewczyny ja rowniez prosze o zdjecia fryzur na e-mail efunia18@gazeta.pl Odpowiedz Link
dagusiuciuncia Re: Bamboo 23.10.10, 15:19 Hej dziewczyny! ja mam weselicho we wrześniu 2011 ale chciałąbym się zorientować w makijażach i fryzurach proszę również o jakieś Wasze fotki fryzur i makijażu z góry dziękuję i pozdrawiam :) Odpowiedz Link
comapiernikdowiatraka Patrycja Bamboo 18.02.14, 11:53 Czesc dziewczyny! Polecono mi Patrycje, jednak nie ukrywam ze makijaze na stronie Bamboo sa blade, 'lalkowate' lub bardzo dramatyczne, i trudno jest mi sobie wyobrazic ze malowalaby mnie do slubu... Czy ktoras z Was bylaby w stanie przeslac zdjecia slubnego makijazu robionego u niej? I czy orientujecie sie czy Patrycja potrafi konturowac twarz? Z gory dziekuje za pomoc, Marta Odpowiedz Link
comapiernikdowiatraka Re: Patrycja Bamboo 24.03.14, 15:45 halo? czy jest na tym forum ktos, kto moze mi pomoc? z gory dzieki Odpowiedz Link
brzuchaczek Re: Patrycja Bamboo 25.03.14, 15:19 Nie wiem co chciałabyś mieć na swojej twarzy :-) myślę że kolorowy makijaż ,jakiś barwny tez można tam zrobić ,ale mało która PM chce krzykliwych kolorów na twarzy :-) .zobacz sobie na facebook profil dziewczyny Aniqua lubi bawić się kolorem oczy to jej konik ,albo dziewczyna z Magda (chyba tak ma na imię ) z salonu Qualite tez lubi robić fajne oko .Spróbuje znaleźć fotki ale nie mam przy sobie wszystkich ,zobacze co da się zrobić Odpowiedz Link
comapiernikdowiatraka Re: Patrycja Bamboo 31.03.14, 12:40 Dziekuje za odpowiedz, bede wdzieczna za zdjecia! Odpowiedz Link
michalyna2 Re: Patrycja Bamboo 22.04.14, 10:35 Czy ma ktoś namiary na nowy salon Patrycji? Z tego co wiem to już nie pracuje w Bamboo. Odpowiedz Link