Dodaj do ulubionych

Nadmiar gości, help!

26.04.13, 20:45
Dziewczyny!
Potrzebuję namiaru na niedrogi, zaciszny hotel w Warszawie (do 200 pln za dwuosobowy pokój). Najlepiej na Mokotowie. Błagam, nie odsyłajcie mnie do wyszukiwarki, gubię się na tych bookingach. Odpadają hostele (zależy mi na pokojach dwuosobowych), no i najlepiej, aby to był mały hotel, aby można było wynająć całość (potrzebuję 18-20 pokoi) i zorganizować wspólne śniadanie. Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • ardzuna Re: Nadmiar gości, help! 27.04.13, 00:59
      Spróbuj tu
      www.cpsdialog.pl/index.php/oferta/noclegi
      Myślę że to przyzwoitsze miejsce i tańsze niż niedaleki www.bwportos.pl/pokoje/cennik (są trzy - Atos, Portos i Aramis, dawne hotele robotnicze). Nie znam żadnych tego typu miejsc na Górnym Mokotowie).
    • mojboze Re: Nadmiar gości, help! 19.05.13, 23:29
      Niedawno miałam okazję wypróbować hotel Lokum na Wołoskiej (ulokowałam tam gości z okazji chrztu mojego synka). Bardzo czysto, zacisznie, nowoczesny, fajny wystrój, i przede wszystkim elastycznie podchodzą do klienta (można negocjować ceny przy wynajmie większej ilości pokojów). Nie prowadzą restauracji, ale jest jadalnia i można zorganizować catering. Jedyny minus, to fakt, że hotel znajduje się na terenie szpitala, (ale babcia byla bardzo zadowolona smile) Ale jak robiłam research, nie znalazłam nic lepszego w tej lokalizacji za taką cenę. No i rzut beretem od Pól Mokotowskich...

www.hotellokum.pl/
    • shirley_shirley Re: Nadmiar gości, help! 25.05.13, 21:44
      Przy takiej ilosci pokoi mozesz wynegocjowac spory rabat, ja w zeszlym roku wynajelam chyba ze 20 pokoi w mercure na kruczej, swietny hotel i zaplacilam ponizej 200zl za pokoj, warto sie rozgladac za takimi duzymi "biznesowymi" hotelami, w weekend tez latwiej o rabat. A my tzn para mloda dostalismy apartament w cenie zwyklego pokoju, co bylo b milym bonusem smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka