Gość: ewka IP: 80.51.74.* 30.07.04, 19:34 czy buty muszą byc całe białe? chodzi mi o podeszwe bo widzialam taką lekko brązowa i nie wiem czy takie buty pasują do całej białej sukni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ka Re: buty do slubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:04 Zalezy jaki kolor brazu. Ja mam bezowe spody i to nie razi - nie widac ich. Ale mierzylam buty biale z czarnymi spodami i byly okropne do bialej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
ola_la_la Re: buty do slubu 31.07.04, 11:53 Ja mam do ślubu białe szpileczki na czarnej podeszwie i uważam że to bardzo dobrze wygląda. Zapłaciłam za nie kupę kasy i mam zamiar je nosić po ślubie. Buty typowo ślubne z plastiku, na białej podeszwie nie podobały mi się - są nobliwe, i mało kobiece- raczej babcine. A poza tym biała podeszwa i tak raz dwa sie ubrudzi i będzie brązowa. Także spoko, nie martw się Beata ) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.mm Re: buty do slubu 01.08.04, 01:28 Brązowe podeszwy wydają mi się nawet ciekawe ale czarne sa wg mnie okropne! Miałam kiedys takie buty - cos okropnego! Według mnie, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: buty do slubu 03.08.04, 17:32 Polecam Deichmanna ! Ich sklepy są min w Tesco. kupiłam skórzane buty na ślub ecru za 86 zł, z jasną podeszwą i bez czubów. Odpowiedz Link Zgłoś