Dodaj do ulubionych

Fotografia Ślubna Warszawa

22.12.11, 21:37
Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą
www.fotografia-warszawa.eu
www.blog.fotografia-warszawa.eu
W sezonie 2012 Sesja narzeczeńska GRATIS
Obserwuj wątek
    • kotowskiads Re: Fotografia Ślubna Warszawa 03.02.12, 23:45
      adamkotowski.com - fotografia ślubna Warszawa

Chcesz mieć takie zdjęcia ślubne?
      Fotografia ślubna Warszawa
      Blog - fotografia ślubna

Witam. Moja specjalizacja to fotografia ślubna: przygotowania, ceremonia ślubna: ślub, wesele i plener ślubny, który jest zawsze wspólnym dziełem z Parą Młodą. Wykonuję też fotografie rodzinne i zdjęcia dzieci. Uwieczniam wszystkie piękne chwile i momenty, które chcecie wspominać w przyszłości i dzielić się nimi z bliskimi. Reportaż ślubny wykonywany jest bez mojej ingerencji, nie ma pozowania, ustawiania, ukazuję waszą naturalność i najprawdziwsze emocje.

Ciekawym pomysłem jest sesja narzeczeńska, dzięki której poznajemy się i otrzymujecie jeszcze więcej świetnych zdjęć.

Zapraszam do obejrzenia portfolio. Fotografia ślubna Warszawa, Kraków, Łódź, Gdańsk, Płock, Ciechanów, Mława, Ostrołęka. Wykonuję zdjęcia w całej Polsce, dojazd nie stanowi problemu.

• fotoach.pl Re: Fotografia Ślubna Warszawa 26.06.12, 14:35
      Zapraszam do portfolio. Galerie Ślubne wyłącznie indywidualnie smile
    • emilia226 Re: Fotografia Ślubna Warszawa 05.07.12, 23:13
      fotograf na slub warszawa
      • yafa Re: Fotografia Ślubna Warszawa 10.07.12, 12:15
        Ja polecam Polskie Stowarzyszenie Fotografów Ślubnych Działają prężnie na terenie Warszawy, jak również całego kraju. Fotografowie ze Stowarzyszenia prezentują nienaganne zdjęcie i wyjątkowe pomysły na sesję ślubną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka