Dodaj do ulubionych

dworki w okolicach Warszawy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 00:27
Czy ktoś może polecić? Szukamy takiego miejsca - tj. dworku - na wesele w
okolicach Warszawy. Chcielibyśmy mieć przytulną salę. Większość kwadratowych
sal jest surowa i niezbyt przyjemna... Dzięki za info. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:43
      czy ktoś ma jakieś info o takich miejscach (ewentualnie domach z przytulnymi
      wnętrzami), które wynajmują salę na wesele dla 100-120 osób - proszę o pomoc smile
      • Gość: Ivi Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 08:00
        polecam dworek w pecicach, pod pruszkowem. tylko ze ceny sa zabojcze, ale
        wystroj i sceneria bardzo przyjemne.
        • Gość: emilka Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:31
          dzieki za info smile a możesz napisać jakie są te zabójcze ceny ? masz może
          jakiś kontakt do nich? Pozdrawiam i dzieki za odzew.
      • Gość: Kreseczka Re: dworki w okolicach Warszawy IP: 217.96.10.* 17.08.04, 09:06
        Widziałam tylko on-line, ale wydaje sie byc przyjemny...
        www.hotelboss.com.pl - ma bodajze 3 miejsca, gdzie można urządzić przyjęcie.
        Aha a moi znajomi mieli wesele w bardzo przyjemnym miejscu w Zielonce pod Wawa -
        cos w stylu Leśniczówki... Przytulnie i miło
        • Gość: e Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 12:41
          a wiesz może dokładniej, co to za miejsce w Zielonce. Wiem, że jest tam
          stadnina koni "galop", którą wszyscy bardzo chwalą. Niestety termin mają
          zajęty. Jeżeli masz jakieś inne miejsce na myśli, to proszę daj znać, to będę
          dalej szukać. Dzięki i pozdrawiam.
          • Gość: Kreseczka Re: dworki w okolicach Warszawy IP: 217.96.10.* 17.08.04, 13:38
            Niestety to jest ten Galop... Powodzenia w poszukiwaniach - na pewno znajdziesz
            jakieś odpowiednie miejsce smile Pozdrawiam
          • Gość: Kreseczka Re: dworki w okolicach Warszawy IP: 217.96.10.* 17.08.04, 13:40
            Wiesz co? ja nie szukam miejsca na wesele tylko na obiad rodzinny na Starowce,
            ale od czasu do czasu rzucam okiem na jakies reklamy czy stronki www z
            adresami. Ostatnio rzuciło mi się w oczy www.klepisko.com.pl - nic nie wiem na
            temat tego miejsca, poza tym, że organizują wesela - ale moze Tobie się
            przyda...
            • Gość: e Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 17:27
              Dzięki za pomoc. Niestety wszystko zajęte... smile
    • Gość: pucaluta Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.u.mcnet.pl 20.08.04, 13:17
      Nie wiem, czy to będzie Wam odpowiadać, ale w Karolinie k/Otrębusów jest
      dworek, w którym siedzibę ma Zespół Pieśni i Tańca Mazowsze. Wprawdzie samo
      wesele organizowane jest w sali do ćwiczeń, ale dworek jest piękny, bardzo
      ładnie odrestaurowany,schowany w morzu zielonego ogrodu ze starodrzewem...
      cisza, spokój, przytulnie. Ceny zupełnie niewygórowane.
      Za 3 tygodnie będę mogła powiedzieć,jak było wink))

po szczegóły zapraszam: pucaluta@gazeta.pl
      • Gość: emilka Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:11
        Dzięki za odzew. To chyba fajne miejsce. Dzięki za maila - już napisałam do
        Ciebie kilka słów. Pozdrawiam.
      • Gość: Emilka Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 12:37
        Droga Pacaluta,
        Jeśli to możliwe, to proszę o kontakt mailowy. Jestem bliska zdecydowania się
        na Karolin - jeszcze raz dzięki za informację. Jeśli nie jest to duży kłopot,
        to chciałabym spytać Cię o zdanie, na ile można negocjować z miejscowym Szefem
        Kuchni smile. Umówiłam się dziś z nim na spotkanie, więc jeżeli mogłabyś się ze
        mną skontaktować mailowo, to byłabym wdzięczna. Jeszcze raz Pozdrawiam. Emilka
    • femalna Re: dworki w okolicach Warszawy 20.08.04, 14:01
      Sprawdź www.firleje.com.pl

Byłam tam kiedyś na imprezie integracyjnej. Z tego co pamiętam to kilka
      budynków na bardzo dużym, zadrzewionym terenie, sporo atrakcji i dla dorosłych
      (strzelnica, -łuki i broń palna- tor przeszkód dla dzipów itd) i dla dzieci
      (głównie zwierzaki, kózki, ozdobne kurki, chyba kucyki, ale też
      zjeżdzalnia, "skakalnia" i inne), dobra dziczyzna. Tyle, że dwór raczej w stylu
      wiejsko - sierżmiężnym, więc obejrzyj na zdjęciach, czy będzie Ci się podobać.
      Cen nie znam.
      • koperrek Re: dworki w okolicach Warszawy 20.08.04, 17:45
        Jest takie miejsce nazywa sie jaworowy dwór
        www.jaworowydwor.pl/
        jest piekne i jest to fantastyczne miejsce na slub niestety ceny sa dosyc
        wysokie ale moze mozna cos znegocjowac.
      • Gość: emilka Re: dworki w okolicach Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 21:18
        Dzieki! Brzmi nieźle - zbadam temat. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka