Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

06.12.06, 16:42
No_Login mówił, że potrzebne jest stado trolli do rozkręcenia forum... :)
Obserwuj wątek
    • isztarek Re: Dzień dobry 07.12.06, 08:30
      jak na razie forum nie potrezbuje trolli:)
      ale może w przyszłości
    • adrianna79 Re: Dzień dobry 07.12.06, 12:49
      witam. bardzo popieram zeby utworzyc nasze wlasne forum bo na tym glownym to
      wiecej dziewczyn jest z krakowa albo warszawy a mnie nie ochodzi co i gdzie
      mozna kupich w tamtych miastach! Gratuluje pomyslu!!!
      • isztarek Re: Dzień dobry 07.12.06, 14:05
        Dzieki, sama jestem z okolic Wroclawia i potrzebuje kilku porad.:)
    • inkageo Re: Dzień dobry 07.12.06, 17:42
      Przyłączam się:) Witajcie:)
      • promyczek_k Re: Dzień dobry 07.12.06, 18:28
        Ja tez się przyłączam :) Wątek forum Wrocław na forum głównym jest jak dla mnie
        za długi i nie mogę znaleźć tam tego, co potrzebuję... Poza tym chętnie
        podzielę się doświadczeniami:)
    • aga.hm Re: Dzień dobry 08.12.06, 05:49
      Witam serdecznie,
      rozkrecimy to forum nic sie nie martw, ale czy jestesmy trollami?? no, moze
      malymi trolami forumowymi :)
    • ursus_arctos Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:08
      tez sie przywitam :)
      co prawda nie dokladnie Wroclaw a okolice, ale chyba nie uznacie mnie za trola?
      • inkageo Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:11
        Ja też już nie mieszkam we Wrocławiu, ale mam wielki sentyment do tego miasta;)
        • ursus_arctos Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:15
          ja chodzilam we wrocku do liceum- to i wspomnien wiele... i to jakich ;)
          • inkageo Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:20
            Ja studiowałam, to był fajny okres:):):):)
            • isztarek Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:34
              ale to nie jest forum głównie dla Wrocławianek:) sama tez nie pochodze z
              Wroclawia
    • diamentowy_kolczyk Re: Dzień dobry 11.12.06, 13:36
      Witam Was wszystkie! gratuluje pomyslu na zalozenie takiego wlasnie watku na
      forum-brawo! :)
      Biore slub najprawdopodobniej we wrzesniu. Oświadczyn oficjalnych jeszcze nie
      bylo, piersciona na palcu nie mam ale jestesmy juz, hmmmm "po slowie" :) i moj
      Mezczyzna czeka na szczegolna okazje czyli na Swieta Bozego Narodzenia, kiedy to
      zjawia sie u moich Rodzicow.
      Pisze ze slub prawdopodobie we wrzesniu, bo nie wiem jak zdazymy z
      przygotowaiami- oboje duzo czasu spedzamy w pracy a chcielibysmy by Ten Dzien
      byl wyjatkowy i dopracowany, tak by mozna bylo juz tylko cieszyc sie wraz z
      rodzina i przyjaciolmi i swietkowac a nie martwic drobiazgami ( co niestety mam
      w naturze :)) )
      w kazdym razie- formum dla nas wroclawianek- super sprawa i z pewnoscia bede tu
      zagladac
      pozdrawiam, do przeczytania
      • medea11 Re: Dzień dobry 15.12.06, 13:32
        To ja rowniez sie przylacze:) jestem rodowita wroclawianka i caly czas tu mieszkam. Slub mamy w kwietniu, ale sporo przygotowan juz za nami i cale mnostwo na nas jeszcze czeka wiec chetnie powymieniam z Wami swoje opinie:)
        • agniechan Re: Dzień dobry 23.12.06, 17:56
          To i ja napiszę coś od siebie:-) Wprawdzie nie pochodzę z Wrocławia, tylko z
          Jelcza-Laskowic (25 km od Wrocka), ale tu mieszka większość mojej rodziny, tu
          się urodziłam, tu chodziłam do liceum, tu też studiuję i tu od niedawna mam nowe
          mieszkanko - no może prawie tu, bo na Bielanach;-) Bardzo się cieszę, że
          powstało to forum. Wcześniej wchodziłam na podforum Wrocław na forum głównym, co
          zresztą niesamowicie pomogło mi w podjęciu dotychczasowych decyzji związanych ze
          ślubem. Zgadzam się jednak z którąś z przedmówczyń, że ten wątek robił się już
          za długi i ciężko się było w nim połapać. Mam nadzieję, że nowe forum będzie się
          rozwijać. Nie tylko za sprawą trolli;-)
          • renia30londek Re: Dzień dobry 20.10.07, 17:34
            witam,
            pochodze z Legnicy ale duzo mam wspolnego z wroclawiem, studia, praca, znajomi,
            byly, lubie to miasto, a teraz mieszkam w londynie, ale zagladam tutaj bo w
            sierpnuiu wychodze za maz i szukam duzo zeczy to zespolu, salonu slubnego i
            pelno porad, pozdrawiam wszystkich nie tylko z wroclawia caly dolny slask :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka