yoma 06.12.06, 16:42 No_Login mówił, że potrzebne jest stado trolli do rozkręcenia forum... :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isztarek Re: Dzień dobry 07.12.06, 08:30 jak na razie forum nie potrezbuje trolli:) ale może w przyszłości Odpowiedz Link
adrianna79 Re: Dzień dobry 07.12.06, 12:49 witam. bardzo popieram zeby utworzyc nasze wlasne forum bo na tym glownym to wiecej dziewczyn jest z krakowa albo warszawy a mnie nie ochodzi co i gdzie mozna kupich w tamtych miastach! Gratuluje pomyslu!!! Odpowiedz Link
isztarek Re: Dzień dobry 07.12.06, 14:05 Dzieki, sama jestem z okolic Wroclawia i potrzebuje kilku porad.:) Odpowiedz Link
promyczek_k Re: Dzień dobry 07.12.06, 18:28 Ja tez się przyłączam :) Wątek forum Wrocław na forum głównym jest jak dla mnie za długi i nie mogę znaleźć tam tego, co potrzebuję... Poza tym chętnie podzielę się doświadczeniami:) Odpowiedz Link
aga.hm Re: Dzień dobry 08.12.06, 05:49 Witam serdecznie, rozkrecimy to forum nic sie nie martw, ale czy jestesmy trollami?? no, moze malymi trolami forumowymi :) Odpowiedz Link
ursus_arctos Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:08 tez sie przywitam :) co prawda nie dokladnie Wroclaw a okolice, ale chyba nie uznacie mnie za trola? Odpowiedz Link
inkageo Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:11 Ja też już nie mieszkam we Wrocławiu, ale mam wielki sentyment do tego miasta;) Odpowiedz Link
ursus_arctos Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:15 ja chodzilam we wrocku do liceum- to i wspomnien wiele... i to jakich ;) Odpowiedz Link
isztarek Re: Dzień dobry 08.12.06, 14:34 ale to nie jest forum głównie dla Wrocławianek:) sama tez nie pochodze z Wroclawia Odpowiedz Link
diamentowy_kolczyk Re: Dzień dobry 11.12.06, 13:36 Witam Was wszystkie! gratuluje pomyslu na zalozenie takiego wlasnie watku na forum-brawo! :) Biore slub najprawdopodobniej we wrzesniu. Oświadczyn oficjalnych jeszcze nie bylo, piersciona na palcu nie mam ale jestesmy juz, hmmmm "po slowie" :) i moj Mezczyzna czeka na szczegolna okazje czyli na Swieta Bozego Narodzenia, kiedy to zjawia sie u moich Rodzicow. Pisze ze slub prawdopodobie we wrzesniu, bo nie wiem jak zdazymy z przygotowaiami- oboje duzo czasu spedzamy w pracy a chcielibysmy by Ten Dzien byl wyjatkowy i dopracowany, tak by mozna bylo juz tylko cieszyc sie wraz z rodzina i przyjaciolmi i swietkowac a nie martwic drobiazgami ( co niestety mam w naturze :)) ) w kazdym razie- formum dla nas wroclawianek- super sprawa i z pewnoscia bede tu zagladac pozdrawiam, do przeczytania Odpowiedz Link
medea11 Re: Dzień dobry 15.12.06, 13:32 To ja rowniez sie przylacze:) jestem rodowita wroclawianka i caly czas tu mieszkam. Slub mamy w kwietniu, ale sporo przygotowan juz za nami i cale mnostwo na nas jeszcze czeka wiec chetnie powymieniam z Wami swoje opinie:) Odpowiedz Link
agniechan Re: Dzień dobry 23.12.06, 17:56 To i ja napiszę coś od siebie:-) Wprawdzie nie pochodzę z Wrocławia, tylko z Jelcza-Laskowic (25 km od Wrocka), ale tu mieszka większość mojej rodziny, tu się urodziłam, tu chodziłam do liceum, tu też studiuję i tu od niedawna mam nowe mieszkanko - no może prawie tu, bo na Bielanach;-) Bardzo się cieszę, że powstało to forum. Wcześniej wchodziłam na podforum Wrocław na forum głównym, co zresztą niesamowicie pomogło mi w podjęciu dotychczasowych decyzji związanych ze ślubem. Zgadzam się jednak z którąś z przedmówczyń, że ten wątek robił się już za długi i ciężko się było w nim połapać. Mam nadzieję, że nowe forum będzie się rozwijać. Nie tylko za sprawą trolli;-) Odpowiedz Link
renia30londek Re: Dzień dobry 20.10.07, 17:34 witam, pochodze z Legnicy ale duzo mam wspolnego z wroclawiem, studia, praca, znajomi, byly, lubie to miasto, a teraz mieszkam w londynie, ale zagladam tutaj bo w sierpnuiu wychodze za maz i szukam duzo zeczy to zespolu, salonu slubnego i pelno porad, pozdrawiam wszystkich nie tylko z wroclawia caly dolny slask :) Odpowiedz Link