Dodaj do ulubionych

w co mam się ubrać? help me

31.08.04, 10:43
w tą sobote mam wesele a ja jeszcze niewiem co na siebie włoże. Naprawde czy
myślicie że można iść w tej samej sukience na wesele, zwłaszcza gdy ostatnio
byłam w niej w czerwcu i jestem pewna że ludzie będą pamiętali jak byłam
wtedy ubrana i że już byłam w tej sukience??? jest też awaryjna opcja, bo
pożyczyłam sobie od koleżanki spódnice czarną z białym gorsetem tylko niewiem
czy pasuje iść w czymś czarnym na wesele? a po drugie to tak sobie w niej
wyglądam i nie podoba mi sie ona za bardzo, ładniej wyglądam w tej swojej ale
kicha iść drugi raz w tej samej no nie? może poświęcić się i wyglądać gorzej
ale iść w innej sukience? jak myślicie, doradźcie mi coś plisss....
Obserwuj wątek
    • Gość: migotka Re: w co mam się ubrać? help me IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 31.08.04, 11:04
      Przede wszystkim musisz się czuć dobrze w swojej kreacji smile Dlatego skoro
      wygladasz ładnie w swojej sukience, to niby czemu miałabyś w niej nie iść uncertain
      Możesz mieć satysfakcję z tego, że nie kupiłaś jej "na raz", a teraz nie wisi
      tylko w szafie smile Przecież to jest inne wesele i większość gości nie widziała
      Cię poprzednim razem smile A i tak na weselu oczy gości skupione są przede
      wszystkim na Młodą Parę i nikt nie bedzie się zastanawiał, czy miałaś już tą
      sukienkę czy nie.
      Moim zdaniem nie masz się czym przejmować smile Ale jak już naprawdę się martwisz,
      to zawsze możesz przecież inaczej się uczesać, dobrać inną torebkę, buty itp.
      Nie poświęcaj się, idź w "starej", bo masz czuć się dobrze smile i to nie jest
      żadna kicha smile!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pozdrówki i udanego weselicha zyczę smile
      • aneta_192 Re: w co mam się ubrać? help me 31.08.04, 11:08
        dzięki tylko że kurcze idę do tej samej rodzinki i dlatego wiem że będą
        pamiętać jak byłam poprzednio ubrana i troche mi głupio jakoś...
        • Gość: migotka Re: w co mam się ubrać? help me IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 31.08.04, 11:19
          No i czym się tu przejmować smile Na pewno większość kobitek też pójdzie w tym
          samym, bo nie każdego stać na nową kreację smile Naprawdę nikt nie zwróci na to
          uwagi, bo będą się liczyli Młodzi i imprezowanie smile
          Głupio by Ci mogło być, jakbyś ubrała się niestosownie do sytuacji, ale
          sukienka, w której ładnie wyglądsz i dobrze się czujesz smile Jak będziesz się
          dobrze czuła to i będziesz się dobrze bawiła smile A przecież o to chodzi smile
          A co mają powiedzieć mężczyźni - cały czas chodzą w tych samych garniturach -
          hihismile i nie mają żadnego problemu smile
          Może jeszcze odezwie się do Ciebie ktoś, kto był w podobnej sytuacji, ale moje
          zdanie już znasz smile
          Ja bym poszła w tej samejsmile
    • Gość: ja_piękna Re: w co mam się ubrać? help me IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 11:12
      Ja myślę że jeśli dobrze się czujesz we własnej sukience to nie ma sensu żebyś
      na siłę zakładała inną tylko dlatego że nikt Cię w niej nie widział.
      Ja kiedyś zrobiłam małą przeróbkę w swojej granatowej sukni, w którejk też mnie
      pół rodzinki widziało, doszyłam na ramionach szary szyfonowy szal, tak że jego
      końce opadały na plecy, dokupiłam szare długie rękawiczki, z doszytymi
      granatowymi różyczkami, do tego torebeczka i butki też szare. Na całej długości
      z lewej strony sukienki doszyłam szare małe różyczki i wyszła zupełnie inna
      sukienka. Rodzinka zupełnie nic sie nie poznała.
      Proponuję Ci żebyś zmieniła jedynie dodatki do sukienki i będzie po problemie.
      • aneta_192 Re: w co mam się ubrać? help me 31.08.04, 12:01
        niestety dodatków żadnych nie zmienie bo nie mam na to funduszy sad
        • Gość: ja_piękna Re: w co mam się ubrać? help me IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 12:39
          No to ja byłam w lepszej sytuacji bo butki i torebkę miałam jeszcze z
          wcześniejszej imprezki a inne dodatki były sprawą groszową bo wszystko kupiłam
          albo w pasmanterii albo w materiałowym i uszyłam sama (szal i doszycie różyczek)
          Ale ja Ci proponuję iść jednak we własnej sukience. Jeśli będziesz się źle
          czuła w pożyczonej sukience to ludzie mogą zauważyć, że się ciągle poprawiasz i
          masz niezadowoloną minę. Pozatym i tak cała uwaga gości będzie skupiona na
          młodych.
    • aneta_192 Re: w co mam się ubrać? help me 01.09.04, 12:44
      koleżanki doradziły mi żebym poszła w mojej spódnicy bordowej i do tego biały
      gorset, myślicie że pasuje to do siebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka