Gość: mężatka IP: *.dip.t-dialin.net 08.11.04, 11:00 Mężatki, właśnie ruszyło nowe forum - Między Nami Mężatkami. www.mnm-forum.com Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mężatka Re: DO MEZATEK :) IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.04, 17:00 www.mnm-forum.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: DO MEZATEK :) IP: *.vline.pl 20.11.04, 18:09 Bardzo fajne forum, niezwykle sympatyczne osoby. Polecam kazdej mezatce i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
smarty_lodz Re: DO MEZATEK :) 20.11.04, 19:17 Zgadzam się! Też polecam. Atmosfera jest fantastyczna i dziewczyny fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: DO MEZATEK :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:21 właśnie szukałam czegoś dla siebie (młodej mężatki ) i za Waszą namową weszłam na forum MNM. Polecam także. Ja osobiście zostaję tam na dłużej . Forum działa od niedawna i "ściąga" coraz więcej dziewczyn. Chyba dzięki swojej atmosferze. To tak, jakby się wpadało na kawę do kawiarni na ploteczki. Albo po poradę. Mnie osobiście to odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
maedel Re: DO MEZATEK :) 15.01.05, 09:55 O, fajnie poczytać, że nie tylko ja tam lubię "przesiadywać". Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe "eMeNeMki"! Odpowiedz Link Zgłoś
bolognesi Re: DO MEZATEK - przyszłych i obecnych :) 02.02.05, 14:59 Przypominam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
eluszia Re: DO MEZATEK (takze tych przyszlych) :) 17.06.05, 10:34 Polecam sympatycznym kobitkom! Odpowiedz Link Zgłoś