Gość: ilaria IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 12.12.04, 23:59 Jak w temacie.Potrzebna-y na 27. III 2005 r. (Wielka Niedziela) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! IP: *.ii / *.is.net.pl 13.12.04, 10:20 Ja miałam DJ-a. Wesele było w 220v i on tam gra na codzień. Jego zaletą było to ze był b. tani, ale trzeba było trochę pilnować co ma grać! Zawalił przy wejściu - puścił marsz mendelsona z jakiej fałszującej płyty, a miało być "100 lat" Potem było ok, ludzie dobrze się bawili. Namiary Adam z 220v (ul. Słoneczna). Z tego co wiem gra tam jeszcze 2 dj - można tez spróbawać z nimi Życzę powodzenia! Muzyka jest b. ważna. Wybraliśmy dj, bo nie chcieliśmy fałszującej kapeli, która robi co chwilę przerwy, i proponuje durne zabawy. Pod tym względem dj się sprawdził! Odpowiedz Link Zgłoś
kasikkk Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! 13.12.04, 15:22 U nas grał super dj, jeżeli jesteś zainteresowana proszę o kontakt na mail-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaria Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 13.12.04, 23:16 Dzięki za wszystkie (2 ;-P) (p)odpowiedzi! Kasikkk, jeśli możesz, proszę o te szczegóły na maila. Mój adres: ilaria1@interia.pl. Thanx from mountain! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! IP: *.j.pl 20.12.04, 15:01 a czy ja kasikkk równiez mogę prosic o namiar na tego dj-a please. Moj adres mailowy: kasianowakowska@gazeta.pl Dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! IP: *.j.pl 14.01.05, 14:49 Ja również ponawiam prośbę o fajną orkiestrę z Tarnowa lub okolic. A tak przy okazji jakąś fajną wizażystkę i fryzjerke. Tarnowianki doradźcie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś