Dodaj do ulubionych

orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!!

IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 12.12.04, 23:59
Jak w temacie.Potrzebna-y na 27. III 2005 r. (Wielka Niedziela)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! IP: *.ii / *.is.net.pl 13.12.04, 10:20
      Ja miałam DJ-a. Wesele było w 220v i on tam gra na codzień. Jego zaletą było to
      ze był b. tani, ale trzeba było trochę pilnować co ma grać! Zawalił przy
      wejściu - puścił marsz mendelsona z jakiej fałszującej płyty, a miało być "100
      lat" Potem było ok, ludzie dobrze się bawili. Namiary Adam z 220v
      (ul. Słoneczna). Z tego co wiem gra tam jeszcze 2 dj - można tez spróbawać z
      nimi Życzę powodzenia! Muzyka jest b. ważna. Wybraliśmy dj, bo nie chcieliśmy
      fałszującej kapeli, która robi co chwilę przerwy, i proponuje durne zabawy. Pod
      tym względem dj się sprawdził!
    • kasikkk Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! 13.12.04, 15:22
      U nas grał super dj,
      jeżeli jesteś zainteresowana
      proszę o kontakt na mail-a.
      • Gość: ilaria Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 13.12.04, 23:16
        Dzięki za wszystkie (2 ;-P) (p)odpowiedzi! Kasikkk, jeśli możesz, proszę o te
        szczegóły na maila. Mój adres: ilaria1@interia.pl.
        Thanx from mountain!
      • Gość: kasia Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! IP: *.j.pl 20.12.04, 15:01
        a czy ja kasikkk równiez mogę prosic o namiar na tego dj-a please. Moj adres
        mailowy: kasianowakowska@gazeta.pl
        Dziekuje z góry
    • Gość: aga Re: orkiestra / DJ w TARNOWIE. Help!!! IP: *.j.pl 14.01.05, 14:49
      Ja również ponawiam prośbę o fajną orkiestrę z Tarnowa lub okolic. A tak przy
      okazji jakąś fajną wizażystkę i fryzjerke. Tarnowianki doradźciesmile!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka