Dodaj do ulubionych

zespoł weselny na pomorzu poszukiwany 03.09.2005

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 15:23
no wlasnie, jak w temacie, jezeli znacie kogos wartego polecenia czekam na
propozycje.
Obserwuj wątek
    • mqo Re:NAJLEPSI NA POMORZU ZACH. 20.01.05, 19:14
      na jakim pomorzu? jestem z zachodniopomorskiego,ze szczecina,biore ślub 23
      lipca i mam najlepsza orkiestrę w całym Szczecinie!!!NAPRAWDĘsmile
      nazywa sie san sebastian,graja wszystko,ostatnio bylismy posłuchać jak graja i
      byłam w szku!
      od kazika,po britney i outkast! szok,oczywicie nie brakuje czegoś dla oldbojów(
      bo przecież nie bedzie tylko sama młodzież)
      i żadnego disco polo itp....sama dobra muza
      zresztą grali nawet u kulczykasmile a ten pewnie pierwszych lepszych z ulicy to
      taczej by nie wziąłwink)))
      rewelka,o orkiestre jestem całkowicie spokojna,a przecież mówia ,że to 95%
      udanego wesela,pozdrwaiam
      • Gość: kwiatuszek Re:NAJLEPSI NA POMORZU ZACH. IP: 213.155.167.* 20.01.05, 23:34
        san sebastian?chyba zartujesz?przeciez to sa alkoholicy, oni po dwoch godz
        robia pol godz przerwy pija na umor, nawr oczepin nie potrafia prowadzic bo sa
        juz kompletnie pijani, graja moze dobrze,ale sa zapatrzeni w siebie biora kupe
        kasy a ich reperuar pasuje raczej na studniowk!!!!ten zespol to porazka.wiem bo
        bylam na jednym....
        • Gość: mqo Re:NAJLEPSI NA POMORZU ZACH. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:38
          hahaha, nie źle sie uśmiałam ,też byłam i to co piszesz jest nie
          prawdą,zreszta nnie ważne,będzie git!!!!
          • Gość: mqo Re:NAJLEPSI NA POMORZU ZACH. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:43
            zresztą jaka orkiestra ci na weselu nie pije???balowalismy ostatnio w
            tangu,chyba do 4godziny i oni trzymali sie super,to profesjonaliści!!!a że
            drodzy ,to juz co innego.ale wolimy zapłacić 2x wiecej za orkiestrę i mieć
            pewność ,żę będzie super,pozdrawiam
            • Gość: kwiatuszek Re:NAJLEPSI NA POMORZU ZACH. IP: 213.155.167.* 21.01.05, 09:45
              wspolczuje! bo na tym wesleu co ja bylam to wiekszosc osob byla zbulwersowana.
              Babcia pana mlodego chciala zamowic piosenke dla wnuczka a oni kazali jej
              przyniesc litra wodki!no i zagrali jakies techno.masakra. pikanteri calej
              sprawy dodaje fakt ze najstarszy pan B.(nie bede podawac jego nazwiska)leczyl
              sie wlasnie jeszcze dwa lata temu z alkoholizmu.
              naprawde gratuluje wyboru
    • kerika jakie pomorze? 21.01.05, 10:11
      bo myu bedziemy mieli kapele z wejherowa. Mam pare namiarow z wejherowa i
      okolic. Jesli Cie interesuja to wyslij mi maila, na pewno odpowiem:
      kerika@gazeta.pl
      u nas bedzie gral zespol "Apus" z goscicina (kolo wejherowa). dwie osoby, dobrze
      graja i nie pija. potrafia ozywic gosci. jak wyslesz mi maila to przesle Ci ich
      adres e-mail i numery tel.
    • Gość: m24 Re: zespoł weselny na pomorzu poszukiwany 03.09.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:54
      prosilam o namiary na fajny zespol a wy sie kłócicie...
      jeszcze raz POSZUKUJE ZESPOLU, TERMIN 3 WRZESIEŃ 2005 okolice Slupska i Gdańska

dzieki
      • Gość: mqo Re: zespoł weselny na pomorzu poszukiwany 03.09.2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 11:59
        ooo ale jestes dobrze zorientowana w zyciorysachwink
        kazdy ma swoje zdanie... ja jestem z nich zadowolona i spokojna o przebieg
        wesela,wiec dzieki za troske i współczuciesmile
        nie wierzę w ploty
        pozdrawiam
    • kerika do m24 21.01.05, 12:43
      wyslalam maila, ale nie wiem czy dotarl. Daj znac jak mozesz
    • Gość: m24 Re: zespoł weselny na pomorzu poszukiwany 03.09.2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 15:59
      dzieki za namiary, mail dotarl

czekam na wiecej propozycji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka