Dodaj do ulubionych

Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna?

IP: 194.246.124.* 24.01.05, 15:48
bardzo mi sie podoba ten hotel i wstępnie myślimy o zorganizowaniu tam
wesela, czy ktoś może był tam na weselu? Czy to jest warte swojej ceny, bo
oferte mają dosyć drogą.
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? IP: *.dtcentrum.pl 24.01.05, 17:01
      Hmm ...a ile kosztuje wesele w Dwóch Stawach? Odwiedzilam ich strone. Naprawde
      zachęcająca smile
      • Gość: Maggg Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? IP: 194.246.124.* 24.01.05, 17:34
        wg ich oferty wesele na 60 osób - 209 zl od osoby, to duzo, mimo ze z tortem i
        jakimś podstawowym pakietem dekoracji. Nocleg tez jest drogi - wyczytałam że
        przy grupach powyzej 10 osob - 100 zl od osoby (a zawsze jest kilka osób
        przyjezdnych). Wszytko to wygląda fajnie na zdjeciach, ale może ktoś był i moze
        potwierdzic, ze rzeczywiście jest to warte tej ceny.
        • ailija Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? 24.01.05, 17:47
          Co prawda byłam w "Dwóch stawach" tylko jako gość, ale zapewniam, że jest tam
          pięknie. Wprost wymarzone miejsce na wesele z rozmachem. Jeśli stać Cię na
          podane przez Ciebie ceny i jest to miejsce w Twoim stylu, to polecam, jest
          naprawdę ślicznie. A swoją drogą, wszędzie można coś utargować, więc próbuj.
          Pozdrawiam smile
        • violla5 Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? 24.01.05, 17:50
          Widziałm na żywo, prawde mówiąc to na zdjęciach i na stronie lepiej to wygląda,
          na żywo jest mniejsze, dojazd skomplikowany.Wydaje mi się ,że cena 209zł od
          osoby to duzo, za ok 120-150zł. mozna urządzić wesele w renomowanych hotelch
          restauracjach w Poznaniu.
          • Gość: Monika Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 18:05
            Viola jak tobie sie wydaje ze dojazd jest skomplikowany, moze dla ciebie
            trudno. Wcale tak nie jest, no chyba ze ktoś nie ma orientacji w terenie.

No ale wracajac do Dwóch stawów przepiekne miejsce na wesele, miałem okazje byc
            na takim weselu w sierpniu 2004 było super!!! Nigdy tak nie byłam obsługiwana a
            i mój kuzyn który był bardzo sceptycznie nastawiony do tego lokalu (on chcial
            gdzie indziej) po weselu zmienił zdanie. W tym roku we wrześniu organizuje
            wesele jego kolezanka. Cena jest warta tego miejsca
            • Gość: ula Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 18:22
              Zgadzam się z Violą, restauracja jest przereklamowana w rzeczywistości nie
              odbiega swym wygladem iatrakcyjnością od innym mniej reklamowanych a podkreślam
              sa o wiele tansze...200 zł za osobe to zdecydowanie wygórowana cena.
              To moje zdanie
              • Gość: zosia Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 19:24
                Ja myślę, że jednak warto. Byłam w "Dwóch stawach" i wrażenie, atmosfera,
                jedzenie - super. Myślę, że można coś utargować, zwłaszcza przy większych imprezach.

Ale to miejsce ma swój klimat i renomę - warto
            • violla5 Re: Przereklamowane! 24.01.05, 19:55
              Moniko, ja po prostu stwierdziłam,że dwa stawy są źle oznakowane i mieliśmy
              trudności z trafieniem, mimo,że świetnie znamy Poznań i okolice(a jak mają tam
              trafić goście np: z innych miast???)
              Po za tym uważam ,że lokal jest bardzo przereklamowany, jeśli chodzi o "bajkowe
              śluby" pod Poznaniem świetnym miejscem jest na pewno Pałac w Krześlicach,
              odłegłośc jest duża od Poznania ,ale lokal wart odwiedzenia, robi wrażenie i
              prezentuje się dokałdnie tak jak na stronie www,cena jest podobna jak w dwóch
              stawach.

Gość portalu: Monika napisał(a):

> Viola jak tobie sie wydaje ze dojazd jest skomplikowany, moze dla ciebie
              > trudno. Wcale tak nie jest, no chyba ze ktoś nie ma orientacji w terenie.
              >
              > No ale wracajac do Dwóch stawów przepiekne miejsce na wesele, miałem okazje
              byc
              >
              > na takim weselu w sierpniu 2004 było super!!! Nigdy tak nie byłam obsługiwana
              a
              >
              > i mój kuzyn który był bardzo sceptycznie nastawiony do tego lokalu (on chcial
              > gdzie indziej) po weselu zmienił zdanie. W tym roku we wrześniu organizuje
              > wesele jego kolezanka. Cena jest warta tego miejsca
              • Gość: Monika Re: Przereklamowane! do Violi IP: *.icpnet.pl 24.01.05, 21:20
                DLATEGO NA STRONIE WWW Dwóch Stawów widzialam mapę - wlasnie dla takich osob
                jak Ty i dla tych z innych miast. Łatwo tam trafić, a co do Bajkiowych Ślubów
                to spróbuj zrobić rezerwacje na ten rok... własnie tak dziala RENOMA, a dopiero
                potem reklama. A zapomnialam dodać ze jedzenie jest tam pyszne

Violu kiedy slub?

Ja mam 3-09-2005
                • Gość: Paweł Polecam IP: *.zeto.com.pl 24.01.05, 22:53
                  Dwa Stawy piękne miejsce na imprezę tym bardziej weselną. Jako filmowiec byłem
                  tam kilka razy i nawet klienci oglądając kasetę z wesela wybrali ich rezygnując
                  z innego lokalu. Polecam zamówić oświetlenie jest super chyba że jakiś
                  kamerzysta zapali 2000 W o nawet znam takich co palą 6000 W .
    • julita232 Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? 25.01.05, 10:46
      Cześć, widzieliśmy to miejsce na żywo, dojazd myślę nie jest mankamentem,cena
      rzeczywiście jest dośc wysoka 200zł.od osoby, ale jeśli zależy Ci na tym
      miejscu i się wam podoba- to warto, rzeczywiście urokliwe miejsce z ładnym
      parkiemsmile
      • Gość: Maggg Re: Dwa Stawy pod Poznaniem, kto zna? IP: 194.246.124.* 25.01.05, 11:36
        Dziękuję wszystkim za opinie, chyba sie tam jednak wybierzemy i sprawdzimy,
        może się da potargować smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka