Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 08:37 cześć dziewczyny, wątek ile alkoholi już był, ja mam zaś pytanie jaki alkohol będzie na stołach w czasie waszego wesela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati102 Re: a jaki alkohol 04.02.05, 09:30 u nas bedzie wino moldawskie, z wodek to pewnie siwucha i moze kilka butelek kolorowej jakiejs, plus 2 kraty browarkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibizka Re: a jaki alkohol IP: *.de.deuba.com 04.02.05, 11:17 My kupilismy Bolsa 0.5l, kupimy jeszcze winko i jakas slodkosc, typu martini czy cos innego. Odpowiedz Link Zgłoś
rysek Re: a jaki alkohol 04.02.05, 11:25 My planujemy kupić finlandię, zamawiamy też beczke piwa, jeżeli chodzi o wina to pewnie Merlot Castel (czerwone) i również Castel jakieś białe ale nie podjeliśmy jeszcze decyzji które. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda 2005 Re: a jaki alkohol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 09:26 a my kupimy najprawdompodobniej Luksusową lub Bolsa, no i oczywiście dla smakosy winka - białe i czerwone ale jeszcze nie mamy marki Odpowiedz Link Zgłoś
lilia13 Re: a jaki alkohol 07.02.05, 12:45 My kupiliśmy Polską i mamy jeszcze zamiar kupić trochę wina Cin Cin (białe i czerwone) oraz parę piw na poprawinki dla rodzinki. Mam nadzieję że wszystkiego nam wystarczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyes27 Re: a jaki alkohol 07.02.05, 22:50 U nas alkohol nie bedzie na stolach ale bedzie serwowany przez barmana (jest na tej samej sali). Z restauracji zamowimy beczke wina a reszte alkoholu kupujemy sami: wodke, wina i byc moze whisky, koniac albo gin. Odpowiedz Link Zgłoś