iza.05 16.02.05, 08:33 Mam pytanie czy u kogoś na weselu dj'em był Paweł Pawelec z radia eska lub ktoś z jego ekipy, a może ktoś był na imprezie lub weselu prowadzonym przez w/w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neu Re: dj - P.Pawelec i jego ekipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:08 Lepiej wziąć zespół Odpowiedz Link Zgłoś
iza.05 Re: dj - P.Pawelec i jego ekipa 16.02.05, 09:43 Neu czy byłaś/eś na imprezie, którą prowadził ten dj, czy też jest to ogólny Twój pogląd na dj'i??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neu Re: dj - P.Pawelec i jego ekipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 14:29 Tak sobie rzuciłem. Gdybym chciał mieć muzykę z krążka, to włączyłbym własny sprzęt a nie płacił komuś. Zespół robi klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.05 Re: dj - P.Pawelec i jego ekipa 16.02.05, 14:54 Szanuje Twoje poglądy na temat dj'a. Ja jednak wolę muzykę w oryginale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: dj - P.Pawelec i jego ekipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 15:24 może zapytaj o jakieś video lub zdjęcia z jego imprez to zobaczysz jak ludzie się bawili. W suche bauwochwalcze zapewnienia bym nie wierzyła. Odpowiedz Link Zgłoś