Dodaj do ulubionych

BIAŁA PODLASKA -wizażystka, fryzjerka

IP: *.crowley.pl 01.03.05, 12:45
Proszę o info, nie mieszkam w tamtych okolicach i nie wiem kto jest godny
obdarzenia go zaufaniem malowania i czesania na ślub.
Obserwuj wątek
    • jusiag Re: BIAŁA PODLASKA -wizażystka, fryzjerka 24.05.05, 10:08
      mam taki sam problem, czy ustaliłaś już kto jest godny polecenia. Ja jestem z
      Warszawy a ślub mam w Białej, więc jest mi trudniej. Co prawda pochodzę z
      tamtych okolic ale od lat 8 nie wiem co tam się wogóle dzieje
      Jeśli chodzi o fryzjera to ja idę do mego stałego salonu (zasze tam chodzę jak
      jestem w Białej)jest on przy PKP, a dokładniej przy skrzyżowaniu ulic Alei
      Tysiąclecia i Sidorskiej - po schodkach na górze. Są tam dwa salony, ten jest z
      zielonym szyldem i czesze tam (moim zdaniem ładnie) Pani Beatka. Na stałe
      chodzę tam na strzyżenie i malowanie do Pani Edyty, ale czesze do ślubu zawsze
      Beata i moim zdaniem robi to z sercem i nie drogo. Obok jest kosmetyczka, ale
      jeszcze nie próbowałam.
      • nina3 Re: BIAŁA PODLASKA -wizażystka, fryzjerka 25.05.05, 10:16
        Cześć! z nieba mi spadłaś, ja też mieszkam w Warszawie,ale wesele jest w
        Białej, a pochodzę z Mazursmile napisz kiedy masz datę ślubu, to może coś
        zaradzimy. Jeśli chodzi o makijaż to będzie mnie malowac koleżanka mojego
        narzeczonego, która pochodzi z tamtych stron i na nasz ślub tam przyjeżdża, a
        fryzjerka słyszałam, że jest niezła w Łukowie, ma też swój salon w W-wie,
        nawiedzona lekko, ale zna się na tym jak nikt, jeszcze nie byłam, ale się
        wybieram. A gdzie robicie wesele? My w hotelu Delfin.
        Pozdrawiam
        • jusiag Re: BIAŁA PODLASKA -wizażystka, fryzjerka 02.06.05, 09:13
          Moja data ślubu to 20 sierpień 2005 i impreza będzie w Zajeździe Radziwiłł. Nie
          wiem jakie masz info o Delfinie ale radzę aby ktoś ich dobrze przypilnował bo
          słyszałam że jedzenie mają niebardzo, ale zaznaczam tylko słyszałam sama nie
          konsumowałam. Zapewne zależy to od kosztów przyjęcia i ustalonego menu. W
          Radziwile bywałam wiele razy więc dlatego akurat tam. Jeśłi chodzi o makijaż
          jestem w kropce. Żadnego pomysłu. Fryzjer na 100 % przy alei Tysiąclecia (salon
          URODA u p. Beaty), a do Łukowa o ile znam życie nie zechce mi się jechać, no i
          pozatym czas będzie jak sztaba złota, więc wolę zaryzykować na miejscu..
          Rozmawiałm ze znajomymi którzy mają ślub tego dnia co ja i wyciągnęłam parę
          informacji typu np Wiążanki - najlepsze w kwiaciarni FREZJA a pozatym wielki
          wybr, gdzieś w okolicach MOniuszki jest jakiś zakład który zajmuje się
          dekoracją nawet kościołów (i to nie drogo !!!) mają ponoć zdjęcia przykładowych
          dekoracji sal, bram, domów, kościołów - nie sprawdzałam. Natomiast zaproszenia
          zamówili sobie gdzieś na Twardej za 2 zł za sztukę ?! Też mam to sprawdzić.
          Niestety do Białej jeżdżę tylko czasami na weekendy, teraz napewno będę dopiero
          pod koniec czerwca, więc nie mam czasu na zorganiowanie tego wszystkiego. Jeśli
          chodzi jeszcze o garnitur dla młodego to najładniejsze są na Zamkowej przy
          skrzyżowaniu z Warszawską. To chyba wszystko co wiem na dzięń dzisiejszy.
          Jescze jeno pytanie w jakim kościele macie ślub, bo my u św Anny i ponoć nie
          można tam robić dekoracji. Jeśli możesz proszę rónież o namiery na Panią która
          maluje. A i jeszcze co mogę polecić to fotograf, jest cały czas na ślubie i
          weselu, zdjęcia będziemy mieli (bez studio) w plenerze. Koszt ok 1000 zł za
          chyba 300 zdjęć. Naprawdę świetnych w ładnych albuach i na płytkach. Był rok
          temu u mego brata jest OK. I zespół też ten co u braciszka czyli BRAWO -oni to
          potrafią prowadzić tego typu imprezy. Praktycznie nikt nie siedzi mnóstwo
          rozrywki. Dobra to się rozpisałam. Wracam do pracy i życzę powodzenia w
          przygotowaniach.
          Pozdrawiam
          Justyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka