Dodaj do ulubionych

Mariees de Paris Celena-szukam zdjec ślubnych

IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.05, 19:23
Cześć Dziewczyny.
Koniecznie chcialabym zobaczyć jak w rzeczywistosci ta sukienka prezentuje
się na normalnej pannie młodej a nie na 180-cm modelce z katalogu smile Jeżeli
same miałyście ta sukienke albo ktoś ze znajomych lub rodziny to proszę o
maila na adres:
megisso@o2.pl
Dziękuję serdecznie!
Obserwuj wątek
    • Gość: dorcia Re: Mariees de Paris Celena-szukam zdjec ślubnyc IP: *.local.pl / *.akacjowa.pl 10.03.05, 10:07
      ta suknia jest w nowej kolekcji nazywa się dauphine i możesz ją przymierzyć w
      salonie np. w-wa ul.leszno 32
    • Gość: oska Re: Mariees de Paris Celena-szukam zdjec ślubnyc IP: 213.17.180.* 10.03.05, 20:27
      a ja własnie dzis zamówiłam ten model i uważam że jest piekna i kobieca bardzo,
      sama dobrze sie w niej czuje a mam 164 cm wzrostu. Sukienka jest jednoczesiowa
      co sprawia że nie skraca, poza tym bez falban i kwiatów więc to juz sa
      agrumenty przemawiajace za tym, ze niskie dziewczyny tez dobrze bedą wygladać.
      Zdjęć ze ślubu jeszcze nie mam hi hismiledopiero w sierpniu
      pozdrawiam i zalecam przymiarkę, koniecznie, może ty też sie w niej zakochaszsmile
    • Gość: Beacia Re: Mariees de Paris Celena-szukam zdjec ślubnych IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 20.03.05, 11:01
      Witaj Megisso,
      cieszę się, że ktoś oprócz mnie zainteresował sie Celeną.
      Z autopsji wiem, że to naprawdę doby wybór.
      Suknia jest bardzo wygodna, skromna, a jednocześnie elegancka.
      Jeśli chcesz zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości... zapraszam pod adres:
      195.117.135.156/
      Pozdrawiam, Beacia
      • Gość: karina do beaci:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:05
        sukienka śliczna naprawdę, bardzo wdzięcznasmile

mam pytanie do beaci - po pierwsze gratuluję, świetne zdjęcia, piękny slub, ale
        jeśli możesz to chętnie dowiedziałabym się w jakiej kwiaciarni zamawiałaś
        bukiet, czy tam też zrobili wam tą cudną oprawę kościoła, gdzie się
        czesałaś,malowałaś i kto przygotował wam piękny tort... dodam że też jestem z
        białegostoku i w maju tego roku jest mój wielki dzieńsmile bedę wdzięczna za
        wskazówkismile pozdrawiam gorąco

p.s. trochę mnie przeraża pogoda i widzę że ty też byłaś przygotowan na
        chłodniejszy dzień, ja jeszcze o tym nie pomyślałamsmile
        • Gość: Beacia Re: do beaci:) IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 22.03.05, 09:26
          Witaj Karino! Miło mi, że zdjęcia Ci się podobały.
          Chętnie podzielę sie swoimi doświadczeniami smile
          1. Bukiet oraz kwiaty na samochód zamawialiśmy w kwiaciarni Millenium na ulicy
          Starobojarskiej. Wyszło w całkiem przyzwoitej cenie.
          2. Wystrój kościoła robiła nam firma Aida, która się mieści w bloku przy ulicy
          Pułaskiego. Jeśli będziesz zainteresowana, mogę poszperać w numerach telefonów,
          to na pewno znajdę kontakt. Aha, cena wystroju to ok. 400-500 zł.
          3. Czesałam się w salonie Camille Albaine - teraz przy ulicy Legionowej, na
          przeciwko przystanku "ósemki"
          4. Malowałam się u Tamary Łazewskiej, w salonie As, przy ulicy Zwierzynieckiej.
          5. A tort mieliśmy z cukierni Kryszeń. 30 zł za kg. Trzeba wziąć ok. 10 deko na
          osobę. Tort byl owocowy i PYSZNY! smile
          Jeśli chodzi o pogode w maju, to w tym roku przewiduję upały, ale u nas było
          naprawdę zimno. W nocy spadła temperatura do 4 stopni. Ale tego dnia się nic
          nie liczy!
          Warto jednak byś się w razie czego przygotowała na chłodek. Jeśli w kościele
          będzie zimno, będziesz miała czerwony nos smile) a to nie będzie fajnie.
          Jesli bedziesz miała jakieś pytania: polecam mail'a prv_bea@interia.pl
          Chętnie odpowiem na wszystkie pytania wink
          Pozdrawiam,
          Beacia
          • Gość: karina Re: do beaci:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 10:18
            wielkie dziękismile
            to z tortem i z kwiatami zgadłam, bo też już się orientowałam i chyba też
            skorzystam z ich usług, nad resztą jeszce się zastanawiam, powoli łapie mnie
            przedweselny stresik, co niestety odbija sie troszkę na kontaktach z lubym, ale
            liczę, że jakoś to przetrwamysmile
            właściwie wiekszość spraw już za nami,obecnie chodzimy na spotkania do poradni
            rodzinnej no i jeszcze trochę w kościele i urzędzie, ale damy radę
            pozdrawiam gorąco i trzymaj za nas kciukismile
            • Gość: Beacia Do Kariny :) IP: *.sieci.bianet.com.pl / 195.117.135.* 23.03.05, 09:31
              Nie denerwuj się!!! Naprawdę nie ma sensu!
              Ja wyszłam z założenia, że każdy wie, co ma w ten dzień robić i wszystko
              pójdzie dobrze. I poszło.
              A dzięki takiej postawie wyspałam się w noc "przed", a mój mąż wcale smile
              Dzień miałam spokojny i nawet jak starsi się spóźnili i młody z kamerzystą
              czekali na starszego w domu, to też nic mnie nie ruszyło smile)
              Moja mama napiła się tabletek uspokajających i teraz co? niewiele pamięta wink)))
              a ja załatwiałam jeszcze od rana kwiateczki na welon, spokojnie pojechałam
              sobie do fryzjera i kosmetyczki... ubrałam się i spokojnie oczekiwałam na
              starszą.
              W każdym razie na pewno będzie wszystko w porządku smile
              A powiedz: jaką masz sukienkę? i gdzie macie wesele?
              Beacia
              • Gość: karina Re: do beaci:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:50
                oooo.... nie wiem, czy przeczytasz moją wiadomość, bo dopiero dziś odnalazłam
                nasz watek i piszę czym prędzej, ślub mamy 28. 05 o 17.00, a potem wesele w
                lechu, sukienka na szczęściew szczęśliwie zakupiona, jeśli masz ochote zobaczyc
                to znajdziesz ja tu www.justinalexanderbridal.com
                strona 8, model 8021

nadal nie mam jeszcze paru drobiazgów, ale liczę na to, że w niedługim czasie
                uda mi się dopiąć wszystsko na ostatni guzik, wtedy zostanie tylko czekać....smile

dzięki za miłe słowa, a powiedz jak tam życie żony i jak dziś patrzysz na tamten
                dzień??

pozdrawiam gorąco
                • lama_83 Re: do beaci:) 01.04.05, 18:59
                  Beacia, bardzo podoba mi się Twoja suknia, mogę wiedzieć jaki ponisłaś koszt?
                  Chciałabym kupić, lub przynajniej uszyć taką samą...
                  • Gość: Beacia do lamy_83 IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.04.05, 13:23
                    hmm... z tego, co pamiętam to było to jakieś 2700-2900 zł w Białymstoku.
                    Nie pamiętam juz dokładnie.
                    Z tego, co wiem, w innych miejscowościach można było kupić ją taniej.
                    W tej chwili jest to model ubiegłoroczny, to może dałoby się troche stargować.
                    Mariees de paris ma w obecnej kolekcji skunie prawie takie same tylko z innym
                    dekoltem z tyłu (chyba nawet ładniejsze smile ), więc jest szansa na znalezienie
                    czegoś dla siebie.
                    Tak sobie myślę, że z uszyciem takiej sukni byłoby chyba trudno. To jest suknia
                    z tiulu, z naszytymi rulonikami tiulowymi, przyczepionymi jedną niteczką.
                    To chyba dla krawcowej sporo roboty, ale mogę się mylić, bo zupełnie nie znam
                    się na szyciu smile

Daj znać, jeśli znajdziesz coś dla siebie smile
                    W każdym razie powodzenia
                    Beacia
                • Gość: Kasia DO KARINY IP: 62.233.154.* 02.04.05, 10:49
                  Weszlam specjalnie na ta strone, ile zaplacilas za ta suknie i czy przewidujesz
                  welon, jest sliczna
                  • Gość: karina Re: DO KASI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 10:58
                    dziękismile widzisz szukałam zupełnie innej,i nawet juz prawie kupiłam, ale jak
                    znalazłam tą, to już się nawet nie zastanawiałam, zapłaciłam dużo, bo aż 4 tys.,
                    ale nie muszę się już martwić o dodatki, bo wszytsko mma gratissmile welon mam mieć
                    szyty na zamówienie, ze specjalnie dobranego kolorystycznie materiału, ale
                    szczerze, to chyba wolałabym bez welonu, jeszcze zobaczymysmile pozdrawiam
                    • Gość: Kasia Re: DO KARINY IP: 62.233.154.* 02.04.05, 12:02
                      A Jakiej dlugosc welon i czy planujesz jakis szal czy cos w tym rodzaju, suknia
                      jest rewelacyjna, a kieedy slub, chetnie zobaczylabym zdjecia juz w calosci,
                      wszystkiego najlepszego smile
                • Gość: Beacia Suknia Kariny :) IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.04.05, 13:17
                  Piękną Karino suknię wybrałaś. Bardzo delikatna i szlachetna.
                  Będziesz pięknie wyglądać.

Jeśli chodzi o wspomnienia z TEGO dnia, to muszę Ci powiedzieć, że to jest coś
                  wspaniałego. Jedyne uczucie, jakie mnie ogarniało tego dnia, to było
                  najprawdziwsze szczęście! Cały świat był piękny i taki radosny! To naprawdę coś
                  niesamowitego!
                  Wszystko inne nie miało sensu.
                  Tylko nie można dać się ponieść negatywnym emocjom. Dzięki Bogu nam się udało.
                  Wierzę, że Wam również smile)
                  Mam nadzieję, że podzielisz się jakimiś fotkami? smile
                  Beacia
    • Gość: karina Re: do kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 12:11
      ślub pod koniec maja, welon planuję długi i szal też dostanę gratis, choć nie
      wiem, czy go wykorzystam, bo co za dużo, to nie zdrowosmileza miesiąc idę na
      przymiarkę i na pewno wtedy juz bedę wiedziała coś więcej, na razie jestem na
      etapie komletowania bielizny i poszukiwania bucików (troche mam problem z
      kolorem, ale liczę, że wszytsko bedzie oksmile jeszcze raz pozdrawiam wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka