Dodaj do ulubionych

aaaarrrghh gorset!!!

05.03.05, 14:28
Hej Kobietki, szukam gorsetu, a najlepiej body, pod suknię slubną, takiego, który by mnie ładnie wyszczuplił i biust utrzymal, a nigdzie nie mogę znaleźć niczego z odpinanymi szleczkami! Już mnie powoli trafia, bo jak juz jest to za mała miseczka (potrzebuję 85 b), albo nie w tym kolorze co trzeba. Wiecie może z jakiej firmy mogę dostać coś takiego? Może wam udało już się znaleźć? (Zeby było jasne - nie lenię się i też szukamsmile)))
Pozdrawiam
Atra
Obserwuj wątek
    • chipsi Re: aaaarrrghh gorset!!! 05.03.05, 17:41
      tez mam ten problem tylko na 75E. A w jakim miesiącu bierzesz ślub bo ja w lipcu i nie wiem czy nie bedzie mi w takim gorsetku za goraco...
      • Gość: * Re: aaaarrrghh gorset!!! IP: *.e-plan.pl 05.03.05, 18:43
        a w jakim kolorze potrzebujesz?
    • Gość: agnieszka Re: aaaarrrghh gorset!!! IP: *.bakonet.com / 80.51.248.* 05.03.05, 18:57
      Popatrz w sklepach internetowych. Ja fajne widziałam ostatnio www.lupoline.com.
    • Gość: atra1 Re: aaaarrrghh gorset!!! IP: *.kalisz.mm.pl 06.03.05, 09:22
      Dzięki Kobietki za odzewsmile
      Potrzebuję kolorek biały albo coś na kształt cielistego, bo suknię mam śmietankową. Ślub już za miesiąc i trochę, bo koniec kwietnia, więc czas nagli.
      Internet przegrzebałam i generalnie znalazłam jedną rzecz, ale nie widać czy się odpinają szelki, bo owszem, jest sporo gorsecików, ale częśto cieniutkich nisciągających, albo z szelkami, albo miseczka jest tak wyprofilowana, że pogubię conieco i będę szukać po podłodzesmile
      A lupo sprawdzę, dzięki. Jakbym znalazła, dam znaćsmile
      papap
      A
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka