Dodaj do ulubionych

Krawcowa-suknie ślubne-gdzie na Śląsku???

IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 07.03.05, 17:30
Cześć dziewczyny!
Jeśli macie namiary na jakąś fajną panią,która szyje suknie ślubne -będę
wdzięczna.Jestem z woj.śląskiego.Najlepiej gdzies w okolicach Katowic,
Sosnowca,Chorzowa,Rudy...itp.
Dziękuję i pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: prawie_żona Dol chipsi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:43
      Dołączam się do prośby i kieruję ją do konkretnej osoby (o ile dobrze trafiam)wink

Chipsi! W którymś wątku zauważyłam, że piszesz o Rybniku (chyba o fotografiach).
      Czy sukienkę szyjesz właśnie w okolicach Rybnika? Jeśli tak, to intesowałyby
      mnie namiary na dobra krawcową właśnie w okolicy smile Mogę prosić na maila?
      jx3@gazeta.pl

Pozdrawiam!
    • Gość: Tofi Re: Krawcowa-suknie ślubne-gdzie na Śląsku??? IP: *.pik / *.silesia.pik-net.pl 08.03.05, 10:46
      Ja niestety nie moge Tobie polecić dobrej krawcowej - ale ostrzegam przed
      szyciem sukni w salonie Scarlet w Katowicach na ul Stawowej ( w podwórzu)-
      szylam tam sukienke i nieby wyszla taka jaka miala byc - w sumie efekt koncowy
      byl ok ( ale to tylko dzieki temu ze upominalam sie o wszystkie poprawki ).
      Panie nie szyly mej sukni tylko ja meczyly - przymiarek mialam chyba z 10, a ma
      kazdej wynikaly powazne problemy. Suknia po uszyciu byla szara - zauwazylam jak
      ja wyczyscilam - dopiero wtedy miala swoj wlasciwy kolor. Szczerze odradzam
      szycie tam sukni - panie nie znaja sie na tym co robia ( nawet guzik byl zle
      przyszyty).

Powodzenia w szukaniu naprawde dobrej krawcowej - z tego co widzialam to nie
      jest to takie proste.
      • Gość: Pentera Re: Krawcowa-suknie ślubne-gdzie na Śląsku??? IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 08.03.05, 11:03
        Ja szyłam w salonie sukien ślubnych Anna i moje dwie koleżanki, salon mieścił
        sią w Katowicach na 3-go Maja, po tej stronie co sklep Vivai, wchodziło się
        przez taką bramę i po schodkach w dół. Każda z nas zapłaciła od 1000-1200 zł. Z
        sukienek byłyśmy bardzo zadowolone, ja miałam z satyny hiszpańskiej, choć
        właścicielka jak okropnie gadatliwa i wścibska, przymiarek były 3, czy 4
    • chipsi Re: Krawcowa-suknie ślubne-gdzie na Śląsku??? 08.03.05, 16:16
      Jako że dużo osób pyta podaję tel. do krawcowej z Rybnika z której usług właśnie korzystam. Zaznaczam tylko że pani tej nie ma w domu w czerwcu.
      pracownia krawiecka "REGINA" tel: 4211915, 691422321 .Powodzenia!
    • tess86 Re: Krawcowa-suknie ślubne-gdzie na Śląsku??? 27.08.14, 23:43
      A ja nie polecam zdecydowanie Pani Joanny z Miabytom. Uszyła suknię ślubną z słabych jakościowo materiałów, nie dając możliwości wyboru materiału. Dodała elementy których nie chciałam, a tych które chciałam nie otrzymałam. Na spotkania spóźniała się do godziny czasu. A suknię ostatecznie oddała z 2 tygodniowym opóźnieniem na dwa dni przed datą ślubu. Wszystko się rozlazło, brzegi były postrzępione. Pani powiedziała, że tak ma być i że to się ułoży... wyglądałam jak zawinięta w firankę.Pani krawcowa do której poszłam załamała ręce, a jak usłyszała moją historie to jeszcze tego samego dnia siadła do pracy i uszyła mi piękną suknię na bazie halki z tej nie udanej (tylko tyle dało się odzyskać). Zapłaciłam kolejne 2 tyś. zł, ale warto było. Dziewczyny to wyjątkowy dzień, nie warto żebyście przechodziły przez to co ja...
    • magdalenapoborca102 suknie ślubne Sosnowiec 07.01.15, 16:30
      Jestem krawcową z wieloletnim doświadczeniem, prowadzę własna pracownię sukien ślubnych, szyję ze zdjęć jak również wg, projektu klientki+dodatki ślubne+fachowe doradztwo
      Artystyczna Pracownia Krawiecka "PRIMADONNA"
      Sosnowiec -Niwka ul. Wojska Polskiego 25/27 llp. (budynek Banku ING)
      tel. 517 58 58 38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka