kropelka25 10.03.05, 17:49 Cześć.Może mam głupie pytanie,ale nie mam właściwie kogo się zapytać. Chodzi o płatki róż rzucanych zamiast ryżu lub moniaków parze młodej po wyjściu z kościoła lub usc.Gdzie takie płatki można nabyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: saruh Re: Płatki róż IP: 213.227.69.* 10.03.05, 18:05 Popytaj w kwiaciarniach, tam pewnie mają, albo z ogrodu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kropelka25 Re: Płatki róż 10.03.05, 18:38 A może jest wśród Was ktoś kto miał taką atrakcje na swoim ślubie i coś więcej mi podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari Re: Płatki róż IP: *.devs.futuro.pl 11.03.05, 09:07 spróbuj na giełdzie kwiatowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lanka Re: Płatki róż IP: *.aster.pl 11.03.05, 13:34 Jeśli masz w swoim mieście sklep IKEA, to tam dostaniesz w dziale z dekoracjami suche kwiaty, zestawy róznych płatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Płatki róż IP: *.zab.zigzag.pl 11.03.05, 13:36 opędzluj pobliskie skwery miejskie Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyes27 Re: Płatki róż 11.03.05, 13:45 Tez o tym mysle. Slyszalam, ze zamawia sie w kwiaciarniach. Niektore daja takie platki za darmo, jesli zamawiasz wieksza ilosc kwiatow. Platki odbiera sie w papierowych rozkach, ktore mozna np. polozyc na lawkach w kosciele i uprzedzic gosci, zeby z nich skorzystali do posypywania mlodej pary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Płatki róż IP: *.geodezja.katowice.pl 11.03.05, 14:56 widziałam w hurtowni kwiaciarskiej, sztuczne, ale bardzo ładnie wyglądają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: Płatki róż IP: *.mpips.gov.pl 14.03.05, 11:39 my w kosciele wysypalismy dywan z platkow roz i piwonii. do zbierania platkow zaangazowalismy wszystkich znajomych (a oni swoich znajomych). szczegoolnie jesli mieszkasz w mniejszej miejscowosci to na pewno znajda sie posiadacze ogrodkow! balam sie ze nie bedzie wystarczajaco platkow, a zebralam od zyczliwych dusz caly wor! kiedy pytalam o platki w kwiaciarniach to patrzyli na mnie podejrzliwie i nic nie udalo nam sie tam wskorac. Odpowiedz Link Zgłoś