Gość: Ania IP: *.crowley.pl 11.03.05, 15:30 Co sądzicie o sukni z kolekcji Justin Alexander - model 8102 na www.justinalexanderbridal.com/ ??? Proszę o opinię bo jest moim zdaniem b droga... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andziia1 Re: Suknia Justin Alexander IP: *.pgi.waw.pl 11.03.05, 15:34 bardzo ładna jednak jak dla mnie zbyt awangardowa jak na suknię ślubną, chętnie bym ją założyła ale np. na jakiś wielki bal. A mozna wiedziec ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakerloff Re: Suknia Justin Alexander IP: 80.48.252.* 11.03.05, 15:37 jest przepiekna!!! no tak tylko cena pewnie z kosmosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Suknia Justin Alexander IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:38 Mi się podoba ta sukienka. A ile kosztuje - jesli wolno spytać..? Poza tym jeśli podoba się fason to zawsze można spróbować uszyć podobna u krawcowej. Powinno wyjść taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Suknia Justin Alexander IP: 195.85.209.* 12.03.05, 05:37 ja juz wybrałam suknie i jest o wiele ładniejsza uważam że nadaje sie ona na wielki bal na ślub musi być suknia jak dla z bajki chyba ze czujesz sie w niej jak ksiezniczka to ok))))) Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: Suknia Justin Alexander 12.03.05, 12:14 Gość portalu: kasia napisał(a): > ja juz wybrałam suknie i jest o wiele ładniejsza uważam że nadaje sie ona na > wielki bal na ślub musi być suknia jak dla z bajki chyba ze czujesz sie w niej > jak ksiezniczka to ok))))) Co za bzdury. Drgawek dostaję jak słyszę, że na ślubie TRZEBA wyglądać jak księzniczka.. ;| Suknia jak z bajki.. bla bla bla Koronę/diademik i berło też posiadasz? No i o karecie nie zapomnij.. W sukni nie trzeba wyglądać jak księzniczka!!!! W sukni trzeba się dobrze czuć, podobać się sobie i przyszłemu mężowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: Suknia Justin Alexander IP: 217.153.33.* 11.03.05, 15:40 Rzeczywiście awangardowa, ale przecież zupełnie inna, niż większość. Ale musi być do tego idealna figura. Tu nic się na zatuszuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Suknia Justin Alexander IP: 212.160.104.* 11.03.05, 15:48 A ja myślę, że powinnaś zadbać o swojego przyszłego męża. Powinnaś mu kopować dużo piwa, dobrze karmić i kazać mu spotykać się wieczorami z kolegami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.crowley.pl 11.03.05, 15:50 To napisał mój przyszły mąż !!!! dowcipniś z niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andziia1 Re: Suknia Justin Alexander IP: *.pgi.waw.pl 11.03.05, 15:54 no to uważaj, bo mu brzuszek urośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andziia1 Re: Suknia Justin Alexander IP: *.pgi.waw.pl 11.03.05, 15:52 nie ma sprawy jak ja w tym czasie będę mogła siedzieć u kosmetyczki lub w kinie i on za to będzie płacił Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Suknia Justin Alexander 11.03.05, 17:53 ta suknia jest przepiekna.... cena.. przyjazna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: 212.160.104.* 11.03.05, 18:05 ciesze się,że się podoba - ja jak ją zobaczyłam to przestałam szukać...jutro jadę do salonu, w którym jest dostępna, jezeli oczaruje mnie tak samo materiał tej sukni to chyba się skuszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Suknia Justin Alexander 11.03.05, 19:34 90% sukienek z tej kolekcji mi się podoba.. sa piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy gość Re: Suknia Justin Alexander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:58 bardzo ładna - ja też wybrałam sukienkę z tej kolekcji, model 8021, tez kosztowała 4 tys., ale udało mi sie wytargować wszystkie dodatki gratisczego życzę również i tobie pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
tullipanna Re: Suknia Justin Alexander 11.03.05, 20:25 bardzo ładna, robi niesamowite wrażenie!!! jesli ja przymierzysz i poczujesz że to TA nawet się nie zastanaiwaj tylko kupuj! No i wygladaj cudownie na ślubie, czego tez i innym przyszłym pannom młodym zyczę, serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.media4.pl 11.03.05, 23:14 super a można wiedzieć w jakim salonie tak jest? tzn w jakim mieście i konkretnie który salon... Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Suknia Justin Alexander 11.03.05, 22:36 Dla mnie raczej wieczorowa, a nie ślubna. Ale jeśli Ci sie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
illouette Re: Suknia Justin Alexander 12.03.05, 01:22 Jeśli masz IDEALNĄ figurę i stać Cię na nią to się nie wahaj ) Bardzo ładna kiecka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy gość Re: Suknia Justin Alexander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:00 jeśli pytasz gdzie kupiłam swoją i wytargowałam znaczne upusty - Białystok, salon Markiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.media4.pl 12.03.05, 16:08 Dziś widziałam suknę w salonie...byłam w wielkim szoku..materiał okropny a kolor to taka brudna biel...dziewczyny ja byłam w stanie zapłacić tyle..zeby miec juz spokoj z sukienką i zająć się innymi sprawami...na zdjęciu suknia piękna ale w rzeczywistości....jechałam specjalnie 90 km.....i będę szyć ze zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meeg Re: Suknia Justin Alexander IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:16 ...ładna ale tylko dla idealnej figurki o której chyba każda z nas marzy jeżeli posiadasz taką to EXTRA wybór. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszch poszukiwaniach tej jednej jedynej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy gość Re: Suknia Justin Alexander IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:36 to szkoda... czasem tak bywa, dobrze ze moja nie odbiega za bardzo od zdjęcia, ale moze poszukaj jeszcze w innych sklepach, bo dużo firm ma podobne wzory, albo zdaj się na krawcową, jeśli masz zaufaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Suknia Justin Alexander IP: *.devs.futuro.pl 13.03.05, 20:33 Aniu, suknia naprawde piekna... I wcale nie zadna "wieczorowa",nie daj sie stereotypom, ze suknia slubna powinna koniecznie byc duza - ta jest bardzo seksowna i inna niz wiekszosc... Na pewno bardzij zapadnie w pamiec gosciom niz taka typowa demetrioska Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Suknia Justin Alexander 13.03.05, 22:31 Gość portalu: Ewa napisał(a): > I wcale nie zadna "wieczorowa",nie daj sie stereotypom, ze suknia slubna > powinna koniecznie byc duza E, to zupełnie nie chodzi o to, zeby była duża, ale żeby była oryginalniejsza w kroju niż suknia wieczorowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Suknia Justin Alexander IP: *.crowley.pl 14.03.05, 11:15 Dzięki za miłe słowa Podzielam Twoje zdanie...i suknię będę szyła tylko szukam pięknego materiału i dobrej krawcowej Odpowiedz Link Zgłoś