Gość: kusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:21 hej macie może jakieś pomysły jeżeli chodzi o sukienkę dla świadkowej może jakieś ciekawe stronki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia_7 Re: Sukienka dla Świadkowej 24.03.05, 16:28 Witaj, ja też będę świadkową, więc ta tematyka jest mi bliska. Jeśli jesteś z okolic Warszawy, to polecam Centrum Mody w Nadarzynie (byłam tam w tę niedzielę i po raz pierwszy widziałam konkretne sukienki-naprawdę świetne i b.duży wybór) Tutaj masz kilka stron z pięknymi sukienkami dla druhen: www.modernbride.com/dressfinder/bridesmaid/index.ssf/cgi-bin/dressfinder/search.cgi/dressfinder www.dresses.com/index1.htm a6.dessy.com/ www.alvinavalenta.com www.watters.com/indexFlash.phppozdrawiam, kamelia_7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: Sukienka dla Świadkowej IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 24.03.05, 19:59 Bardzo mi sie podobaja sukienki na tej stronce z roznymi rodzajami kreacji. Te typowo dla druhen wydaja mi sie zbyt amerykanskie. Ktos zna wiecej stronek z roznymi sukienkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katty Re: Sukienka dla Świadkowej IP: 80.48.192.* 24.03.05, 21:46 A może tutaj znajdziesz coś ciekawego... www.dagnez.com.pl/suknie-koktajlowe-elza.html#startPozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś