Gość: maja IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.03.05, 13:39 Mój narzeczony jest ode mnie niższy 4 cm i ... nie widzę w tym problemu!!! tytlko z ładnymi butam na płaskim obcasie mam problem. Wyższe panny młode jak sobie z tym radzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka83 Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 30.03.05, 13:42 co prawda ja mam jeszcze zcas jesli chodzi o zakup butow ale prawda jest ze malo jest fajnych butkow na niskim obcasie ale mysle ze jak pochodze to znajde cosik fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deczko Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.energis.pl 30.03.05, 13:47 Kiedys na clubie ogladalam taki program o slubie. Czyli pokazuja slub i cala otoczke z nim zwiazana jakiejs pary z usa. I tam byl kiedys nizszy pan mlody, ktory kupil sobie podwyzszajace wkladki. Do kupienia tylko w usa. A plsakich butow jak na lekarstwo, zawsze mozna wymienic obcas, ale to nie jest takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: NIŻSZY ON !!! 30.03.05, 14:46 Cholibka, nie powiem, że zazdroszczę, ale ja o butach na płaskim obcasie będę sobie mogła tylko pomarzyć. Niech Wam na niziutkich obcasikach będzie wygodnie i pomyślcie ciepło o tych, które będą się męczyć na siedmiocentymetrowych szczudłach. Może uda się Wam znaleźć buty typu balerynki? Płaski obcas, cieniuteńka podeszwa... może się nawet te 4 cm wyrównają. Odpowiedz Link Zgłoś
eivissa Re: NIŻSZY ON !!! 30.03.05, 16:41 "nawet 4 cm"?????????? A co Wy takie stereotypowe jesteście i jeszcze pogrążacie koleżanke?? Mój chłopak jest ode mnie niższy o 10 cm, bo ja jestem jak tyka. mam 182cm i zawsze byłam najwyższa i nie dam sie zbić z piedestału ))))) Balerinki w kolorze ecru nabyłam. Do sukni w tymże samym kolorze i jest przesłodko. Nie ma ryzyka, że się potkne i zawinę w koronki Pozdrowienia dla wszystkich tyczek, takich jak jo pa PS i pozdrowienia dla wsyzstkich dzielnych małych rycerzy, których kochamy i którzy nie sa tak zadufani w sobie jak niektórzy wysocy top-modele co to byli na naszej drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: NIŻSZY ON !!! 30.03.05, 18:27 > "nawet 4 cm"?????????? A co Wy takie stereotypowe jesteście i jeszcze > pogrążacie koleżanke?? "Nawet 4 cm" w sensie niskości buta, nie wzrostu pana młodego, do którego mi jako żywo nic ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.chello.pl 30.03.05, 20:50 U nas tez jest duza roznica, bo az 15 cm i nie przejmujemy sie zadnymi uwagami, bo najwazniesze jest to, ze sie kochamy!! Ja kupuje buciki na jak najnizszym obcasie ok. 2-3 cm. Na szczescie sa takie dostepne. Pozdrawiam wszystkich malych rycerzy!! bo sa najukansi na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona do EIVISSY!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:41 prosze Cie daj znac gdzie zakupiłas takie balerinki.pojade za nimi na 2-gi koniec Polski gdzie szukac??bede wdzieczna za info Odpowiedz Link Zgłoś
eivissa Re: do EIVISSY!!!!!!!!!!!!!!!! 31.03.05, 23:17 Na głównej ulicy prowadzącej z Duomo do Castello Sforzesco w Mediolanie, niestety daleko. To by`l dobry przypadek podczas jednej z podrózy służbowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinga Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.03.05, 09:33 Ja tez potrzebuje butów na niskim obcasie, nie z powodu niskiego wzrostu chłopaka bo jest dużo wyzszy, ale kupiłam sukienkę we wrześniu wyprzedażową i jest za krótka do wysokich obcasów bo też jestem wysoka. W moim mieście nie ma ładnych bucików ecru na niskim obcasie, chociaż takie są modne w tym sezonie. Wybieram sie do Krakowa moze tam coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta7 Re: NIŻSZY ON !!! 31.03.05, 23:13 No to ja też się melduje z nizszym narzeczonym. 10cm różnicy... a wybieram własnie jego!! Za dobroć, za serce, za wytrwałość w budowaniu naszedj malej stabilizacji )))))))) Balerinki ecru i białe do upolowania w małych sklepach. Pamiętam wzrokowo i w ten weekend rozpoczynam poszukiwania (jezdem z Wawy) jak ktos jeszcze tu szuka - to może się umówimy? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.chello.pl 01.04.05, 08:25 Ja juz mam upatrzone buciki. Beda mialy 2 cm obcas. Polecam sklep na Chmielnej. Nie pamietam numeru,ale postaram sie go opisac. Idzie sie od kina Atlantic w strone Nowego Swiatu. Po prawej stronie, w podworzu, praktycznie przy ulicy Zgoda lub Bracka (nie wolno ich przechodzic ). Kiedy wejdzie sie w podworze, po lewej stronie jest Sholl, a po drugiej stronie wlasnie ten sklep. Maja niedrogie skorzane buciki i mysle, ze cos tam dla siebie znajdziecie. pozdrawiam. Gdyby jakies pytania, to prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 08:32 dziękuję madziu!!! i życze samych przyjemności i rozkoszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.chello.pl 01.04.05, 08:36 Nie ma za co. Mam nadzieje, ze przydalam sie do czegos. Czyz nie sa wspaniali Ci nasi mali rycerze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 13:14 mój narzeczony jest ode mnie niższy o jakieś 5-6cm i wszyscy się tym przejmują tylko nie ja buty kupiłam już w zeszłym roku na wyprzedaży i nie żadne tam "z kolekcji ślubnej" czy coś tylko normalne białe butki Ryłko z zakrytym okrągłym noskiem i odkrytą piętą - wyglądają jak balerinki, nawet są zmarszczone z przodu, a na dodatek są przewygodne, jakbym szła do ślubu w kapciuszkach Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta7 Re: NIŻSZY ON !!! 04.04.05, 00:28 Witam wszystkie modelki Znajoma poinformowała mnie, ze płaskie balerinki sa tez pod Pałacem Kultury w halach targowych; gdyby ktoś jeszcze szukał w Stolnicy. pozdrawiam w całej swej rozciągłości 182cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 09:41 Bardzo dużo butów ślubnych na niewysokim obcasie (balerinek i nie tylko, szpice też) jest w sklepie Ryłko na Marszałkowskiej. Ja miałam problem, bo chciałam buty na wysokiej szpilce,a tu sliczne butki, ale na niskich obcasikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.04.05, 14:06 Kocham mojego niższego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: NIŻSZY ON !!! IP: *.chello.pl 06.04.05, 14:30 ja tez bez niego nie wyobrazam sobie zycia, bo jest madrym i kochajacym, ktory potrafi dodac otuchy w trudnych chwilach Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta7 Re: NIŻSZY ON !!! 08.04.05, 00:37 Mali wzrostem, wielcy duchem, co??? Kochamy ich!!! Bo są dobrzy i szanują miłość pozdrawiam wyrośnięte Lilije Odpowiedz Link Zgłoś