Gość: Kasia IP: *.rybnet.pl 06.04.05, 22:03 Czy ktoś może wie gdzie można załatwić samochód do ślubu w okolicach Rybnika?? Samochód może być z wypożyczalni ale cena w granicach rozsądku Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JUSTKA Re: samochód do ślubu IP: 62.29.138.* 07.04.05, 09:03 podzwon po korporacjach taxowkarskich.oni maja nieoznakowane extrawaganckie samochody. jak przez ele taxi zalawilam sobie mercedesa e klase nowke za 100 zl za godz. Odpowiedz Link Zgłoś
toasia Re: samochód do ślubu 07.04.05, 09:44 Ja także jestem z Rybnika i długo myślałam nad samochodem, znlalazłam perę kontaktów do osób wypożyczających samochody retro, ale w końcu popytaliśmy znajomych.Ta droga okazała się najlepsza - kolega polecił nam swojego przyjaciela, który ma Audi A8 i z chęcią zawiezie nas do ślubu. Polecam, gdyż jest to pewna i najtańsza droga. A jeśli znajomi zawiodą można popytać w wypożyczalniach, ewentualnie komisy samochodowe też czasem zgadzają się wypożyczyć. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś