Dodaj do ulubionych

kurs tańca lublin

IP: *.pronet.lublin.pl 11.04.05, 18:58
czy ktoś może polecić mi jakiś fajny i niedrogi kurs tańca w Lublinie?
Obawiam się że mogę być ciężka w tym zakresie więc zależy mi na miłej
atmosferzewink byłabym baaardzo wdzięcznasmile
Obserwuj wątek
    • Gość: Paula Re: kurs tańca lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:49
      mój narzeczony podobno znalazł jakiś, zaczynamy jutro. będę mogła podzielić się
      wrażeniami. a na kiedy masz nauczyć się tańczyć? my pobieramy się we wrześniu i
      mieliśmy problem, żeby się teraz gdzieś wkręcić, bo wszędzie zapisy były w
      lutym, a lekcje indywidualne są b. drogie. mam nadzieję, że nam się uda, bo też
      nie sądzę, żebyśmy mieli specjalny talent wink
      • Gość: elle Re: kurs tańca lublin IP: *.pronet.lublin.pl 11.04.05, 21:48
        tak szczerze powiedziawszy to ja narazie nie wychodzę za mąż ale byliśmy z moim
        M. na kilku weselach i wyszło nam że koniecznie musimy trochę nauczyć się
        ruszać na okazje różne weselne a w przyszłości także i na nasze weselewink no ale
        jak się dowiedziałam ile te indywidualne lekcjeno to mi się odechciało więc
        czekam z niecierpliwością na relację:
        aha a weszłam tu bo uznałam że ten temat jest w sytuacji weselnej bardzo na
        topie i ktoś mi napewno doradzismile
        • Gość: Paula Re: kurs tańca lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:36
          ja też lubiłam tu wchodzić jeszcze zanim się zaręczyłam. co do relacji, to nie
          wiem czy się nie odwlecze. być może nie zdążymy pójść dzisiaj, wtedy pójdziemy
          jutro. w każdym razie odezwę się po pierwszych zajęciach. pozdrawiam
          • Gość: Paula Re: kurs tańca lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:55
            jednak nie mogę się jeszcze podzielić wrażeniami. okazało się, że te kursy już
            się zaczęły a my nie chcemy tak od środka zaczynać. idziemy 27.04. na
            piłsudskiego
            ps. to fajnie, że pomyśleliście o tym wcześniej. my też "myśleliśmy", ale
            dopiero teraz wprowadzamy to w czyn. do ślubu niecałe 6 m-cy, a czasu i
            pieniędzy coraz mniej. im wcześniej tym mniej nerwów. poza tym lepiej poćwiczyć
            na cudzym weselu niż na własnym
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka