Gość: elle IP: *.pronet.lublin.pl 11.04.05, 18:58 czy ktoś może polecić mi jakiś fajny i niedrogi kurs tańca w Lublinie? Obawiam się że mogę być ciężka w tym zakresie więc zależy mi na miłej atmosferze byłabym baaardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paula Re: kurs tańca lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:49 mój narzeczony podobno znalazł jakiś, zaczynamy jutro. będę mogła podzielić się wrażeniami. a na kiedy masz nauczyć się tańczyć? my pobieramy się we wrześniu i mieliśmy problem, żeby się teraz gdzieś wkręcić, bo wszędzie zapisy były w lutym, a lekcje indywidualne są b. drogie. mam nadzieję, że nam się uda, bo też nie sądzę, żebyśmy mieli specjalny talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: kurs tańca lublin IP: *.pronet.lublin.pl 11.04.05, 21:48 tak szczerze powiedziawszy to ja narazie nie wychodzę za mąż ale byliśmy z moim M. na kilku weselach i wyszło nam że koniecznie musimy trochę nauczyć się ruszać na okazje różne weselne a w przyszłości także i na nasze wesele no ale jak się dowiedziałam ile te indywidualne lekcjeno to mi się odechciało więc czekam z niecierpliwością na relację: aha a weszłam tu bo uznałam że ten temat jest w sytuacji weselnej bardzo na topie i ktoś mi napewno doradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: kurs tańca lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:36 ja też lubiłam tu wchodzić jeszcze zanim się zaręczyłam. co do relacji, to nie wiem czy się nie odwlecze. być może nie zdążymy pójść dzisiaj, wtedy pójdziemy jutro. w każdym razie odezwę się po pierwszych zajęciach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: kurs tańca lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:55 jednak nie mogę się jeszcze podzielić wrażeniami. okazało się, że te kursy już się zaczęły a my nie chcemy tak od środka zaczynać. idziemy 27.04. na piłsudskiego ps. to fajnie, że pomyśleliście o tym wcześniej. my też "myśleliśmy", ale dopiero teraz wprowadzamy to w czyn. do ślubu niecałe 6 m-cy, a czasu i pieniędzy coraz mniej. im wcześniej tym mniej nerwów. poza tym lepiej poćwiczyć na cudzym weselu niż na własnym pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś