Gość: Rycheza IP: *.csk.pl 11.04.05, 21:13 Dokąd jedziecie? I na ile czasu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulakoszula Re: Podróż poślubna 11.04.05, 22:27 Zamiast podróży poślubnej spędzimy kilka dni z przyjaciółmi w domku nad jeziorem, oczywiście latem. Myślę że wyjdzie taniej i na pewno będziemy się dobrze bawić. Nie żałujemy podróży poślubnej - mieliśmy kilka przedślubnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: Podróż poślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:17 Egipt-Hurghada na 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: Podróż poślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:50 my raczej nie wybierzemy się w podróż poślubną ze względu na to, że zaraz po ślubie wprowadzamy się do nowego mieszkana i każdy grosz się dla nas liczy, może jednak wyskoczymy zimą na tydzień do jakiegoś ciepłego kraju, żeby sobie zrekompensować brak miesiąca miodowego - ślub bierzemy we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialaa Re: Podróż poślubna IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 12.04.05, 10:02 www.reise-cafe.de/hilton-malediven.htm .......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Podróż poślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:30 A mozna wiedziec z jakiego biura lecicie na malediwy? No i ile to kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialaa Re: Podróż poślubna IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 12.04.05, 10:51 wyjazd organizujemy sami. Skontaktujemy sie bezposrednio z hotelem i zapytamy o jakies atrakcyjne oferty na podroz poslubna (z zasady maja), bilety dostaniemy od mojej mamy i siuuu-wychodze z zasady,ze zadno biuro nie zapewni mi tego, co ja sama moge sobie zapewnic )) A wyjazd bedzie nas kosztowal ok 10 000 (w opcji willa na Oceanie+bilety-zaznaczam,ze bilety mamy tansze, bo moja mama pracuje dla PLL LOT) ale z tego co na stornie widac (cennik) mozna miec juz domek na plazy za jakies 3 500 zl + bilet oczywiscie. takze warto poszukac,moze jakies biura cos fajnego oferuja jednak (jesli ktos nie preferuje takiej ofrmy wyjazdow jak my ) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: Podróż poślubna 12.04.05, 17:18 Mikolka, my tak samo zamiast lezenia plackiem na plazy wybuzanie scian, "budowanie" kuchni itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: Podróż poślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:47 to widzę, że nie jesteśmy sami, od razu się lżej na sercu robi a kiedy się wprowadzacie i gdzie będziecie mieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: Podróż poślubna 13.04.05, 09:52 dokladnej daty wyprowadzki nie znamy al pewnie na przelomie lipca i sierpnia, wyprowadzamy sie na bemowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolka Re: Podróż poślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:21 nie żartuj, na bemowo? my też na bemowo! co za zbieg okoliczności. tyle, że my prawdopodobnie dopiero pod koniec roku, bo narazie wylewają strop nad naszym mieszkaniem i muszą jeszcze parę pięter dobudować Odpowiedz Link Zgłoś
pati102 Re: Podróż poślubna 13.04.05, 13:24 oooo)) nasz blok stoi juz od 3 lat ale jakos nie mielismy zaciecia do wyprowadzki wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo26 Re: Podróż poślubna 08.06.05, 09:28 My tez zaraz po ślubie dostajemy nasze nowe piekne mieszkanko, no i sie zacznie remontowanie.. Ale mamy tajemniczny plan, ze moze odlozymy pare tysiecy z prezentow, wsadzimy na lokatke i pojedziemy gdzies tuz przed albo tuz po przeprowadzce. Bo potem czeka nas organizowanie Wigilii dla dwoch rodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visenna_ Re: Podróż poślubna IP: *.tele2.pl 12.04.05, 14:33 wyjezdzamy zaraz po poslubnym obiedzie samochodzikiem, jedziemy do Włoch, na 3 tygodnie. Sprobujemy dojechac na Sycylie Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: Podróż poślubna 12.04.05, 16:33 Ależ wam dobrze, że macie aż tyle czasu na wyjazdy. Mój narzeczony dostanie pewnie tydzień urlopu I myślę, że wykorzystamy go na podróż do Włoch. Chcemy wynająć na miejscu samochód i znaleźć jakąś uroczą małą mieścinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Podróż poślubna IP: *.jasna / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:45 Slub dopiero w 2006 roku, ale na dzien dzisiejszy planujemy jezdzic przez miesiac po Europie,wlasnym samochodem oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: Podróż poślubna IP: *.csk.pl 12.04.05, 20:01 Jeśli wybieracie się do Łoch polecam okolice Cinque Terre ( baza wypadowa do Genui i Florencji) zakochacie się tam jeszcze raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Podróż poślubna IP: *.telsten.com / *.telsten.com 12.04.05, 21:16 Grecja- 2 tygodnie, w dzień po ślubie Odpowiedz Link Zgłoś
martaant Re: Podróż poślubna 12.04.05, 21:42 A mi się marzy podróż poslubna taka wieczna do nowego mieszkania którego chyba nigdy nie bedziemy miec ;-( po slubie bedziemy mieszkac u mnie w moim pokoju ale najwazniejsze że bedziemy razem!!! Ale moze pojedziemy na kilka dni w góry bo niestety kasy nie mamy i wesela tez nie robimy tylko przyjecie na ok. 30 osób, ale i tak bedzie cudnie w końcu bedzie mój na zawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annayen Re: Podróż poślubna 13.04.05, 10:01 głowa do góry, my tez nie miesliśmy nigdzie jechać, ze względu na brak kasy. a tu nmoje kochanie wygrało w konkursie foto wycieczke dla 2 osób w wybrany zakontek świata )))) Trzeba mieć nadzieję, wszytsko jest mozliwe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
greeneyes27 Re: Podróż poślubna 12.04.05, 22:33 My na 12 dni na wyspy greckie. Zazdroszcze jednej z poprzedniczek Malediwow, bardzo mi sie marzy taka egzotyka. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Podróż poślubna 13.04.05, 10:18 My tez zaraz po slubie wprowadzamy sie do nowego mieszkania, a specjalnie zamozni nie jestesmy, no moze troche wiecej niz srednia krajowa. Dlatego tez jedziemy sobie na 14 dni do Miedzyzdrojow - czerwiec, przed sezonem. A potem ze znajomymi w slowackie gory. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Podróż poślubna 13.04.05, 11:05 Na tydzień nad nasze morze - z wyspami greckimi wygrało dobro małego dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Grecja.... IP: *.netia.piekary.net 13.04.05, 13:13 A my tez do Grecji, ale na rivierę olimpijską Już się nie mogę doczekać tego wszystkiego. ŚLub 3 września, wyjazd 8 września. Pozdrawiamy wszystkie oczekujące na ślub pary Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda78 Dominicana 13.04.05, 13:47 www.tui.de/TUI/Reisen;TUISession=CdGvRRYB4C2bQyLmkbQ0cTywzRJp97X1Y0yyr0dzYlQQj2hTf8J7!-1495825333? CurrentPage=FlightHotelSearch.searchByDestination&tan=0&destination=11&departure Day=18&departureMonth=6.2005&departureAirport=0&duration=12&occupancy=2&search.x =29&search.y=6 Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda78 Re: Dominicana 13.04.05, 13:53 jeszcze raz: 2 tygodnie dominicana, Punta Cana tydzien po weselu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renatka Re: Podróż poślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:05 A my tj. Ja i A. tydzień po ślubie lecimy na Dominikanę - 2 tygodnie rajskich plaż...mmmhh...myślę że wystarczy na nabranie sił na nową drogę życia!!! Pozdrawiam, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda78 Do Renaty 13.04.05, 14:51 a dokad konkretnie lecisz i kiedy, bo my rowniez sie tam wybieramy 18.06. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Do Renaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:13 My wylatujemy już 17 maja więc niestety się miniemy, ale myślę, że będzie super będziemy w końcu razem - ja i mój ukochany, a gdzie??? Kompleks Hotelowy RIU - Puerto Plata. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: Do Renaty IP: *.crowley.pl 14.04.05, 12:45 Węgry, poczatek września, własnym samochodem - 10 dni (z wynajeciem domku bedzie nas kosztować 4 000) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma Re: Podróż poślubna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 13:53 a my jedziemy na 10 dni do małej wioski w Toskanii 5 dni po slubie.Bardzo sie cieszę, bo to już niedługo)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boo Re: Podróż poślubna IP: 217.153.224.* 14.04.05, 13:55 Chyba bierzemy rowerki i na Bornholm, a jak sie rozmyślimy to nad polski bałtyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliette Re: Podróż poślubna IP: *.tecza.waw.pl / 217.153.187.* 22.04.05, 09:44 a my dostaniemy w prezencie ślubnym, pobyt w jakimś cudownym miejscu, 2 tygodnie w tropikach, wylatujemy tydzień po slubie, już zaczęłam się rozglądac za bikini hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: Podróż poślubna 22.04.05, 10:48 A kiedy Wasz ślub?? Udanej zabawy i podróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juliette Re: Podróż poślubna IP: *.tecza.waw.pl / 217.153.187.* 22.04.05, 11:05 18 czerwca, jesli jeszcze przed wami ta impreza też życze udanej imprezki Odpowiedz Link Zgłoś
ktozajalzyzyrafe Re: Podróż poślubna 07.06.05, 21:53 na Kube na 2 tygodnie zobaczyc fidela poki jeszcze zyje Odpowiedz Link Zgłoś
asiakostecka Re: Podróż poślubna 07.06.05, 22:46 Cypr. Polecam Cypr. Niedroga wersja na luksusowy wyjazd tuż po ślubie Własnie wysłałam tu www.lingwista.com.pl/offer_192_2071.html moją przyjaciółkę i wróciła bardzo happy Odpowiedz Link Zgłoś
celyna2 do bialaa 11.06.05, 22:00 A kiedy bierzecie slub? I czy od razu po slubie lecicie na Malediwy? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy555 Dominikana - do Renaty i klotyldy78 12.06.05, 23:01 Byłam na Dominikanie w kwietniu i znam osobiście kompleks hotelowy RIU. Cudowne miejsce! Bardzo romantyczne, kolorowe i egzotyczne. Na pewno będziecie zadowolone Jeśli macie taką możliwość to szczerze polecam wycieczkę jeepami w głąb wyspy - niezapomniane widoki i przeżycia. Aha i bardzo ważne - słońce na Karaibach dosłownie pali, a nie opala, więc trzeba bardzo uważać. Zwłaszcza na początku! My używaliśmy kremów z filtrem 60, a później nie schodziliśmy poniżej 25-30. Wróciliśmy ładnie opaleni. A Ci, którzy odrazu plackiem zalegli na plaży w pełnym słońcu... Skończyło się poparzeniami! Bawcie się dobrze i obowiązkowo pijcie dużo rumu i mamajuana Odpowiedz Link Zgłoś