Dodaj do ulubionych

Podróż poślubna

IP: *.csk.pl 11.04.05, 21:13
Dokąd jedziecie? I na ile czasu?
Obserwuj wątek
    • ulakoszula Re: Podróż poślubna 11.04.05, 22:27
      Zamiast podróży poślubnej spędzimy kilka dni z przyjaciółmi
      w domku nad jeziorem, oczywiście latem. Myślę że wyjdzie taniej
      i na pewno będziemy się dobrze bawić. Nie żałujemy podróży poślubnej -
      mieliśmy kilka przedślubnych.
    • Gość: Monika B Re: Podróż poślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:17
      Egipt-Hurghada na 2 tygodnie
    • Gość: mikolka Re: Podróż poślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 09:50
      my raczej nie wybierzemy się w podróż poślubną ze względu na to, że zaraz po
      ślubie wprowadzamy się do nowego mieszkana i każdy grosz się dla nas liczy,
      może jednak wyskoczymy zimą na tydzień do jakiegoś ciepłego kraju, żeby sobie
      zrekompensować brak miesiąca miodowego - ślub bierzemy we wrześniu.
      • Gość: bialaa Re: Podróż poślubna IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 12.04.05, 10:02
        www.reise-cafe.de/hilton-malediven.htm
        ..........................
        • ulakoszula Re: Podróż poślubna 12.04.05, 10:04
          Też bym chciała na Malediwy!
        • Gość: marika Re: Podróż poślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 10:30
          A mozna wiedziec z jakiego biura lecicie na malediwy? No i ile to kosztuje ?
          • Gość: bialaa Re: Podróż poślubna IP: *.parp.gov.pl / *.crowley.pl 12.04.05, 10:51
            wyjazd organizujemy sami. Skontaktujemy sie bezposrednio z hotelem i zapytamy o
            jakies atrakcyjne oferty na podroz poslubna (z zasady maja), bilety dostaniemy
            od mojej mamy i siuuu-wychodze z zasady,ze zadno biuro nie zapewni mi tego, co
            ja sama moge sobie zapewnic smile)) A wyjazd bedzie nas kosztowal ok 10 000 (w
            opcji willa na Oceanie+bilety-zaznaczam,ze bilety mamy tansze, bo moja mama
            pracuje dla PLL LOT) ale z tego co na stornie widac (cennik) mozna miec juz
            domek na plazy za jakies 3 500 zl + bilet oczywiscie. takze warto poszukac,moze
            jakies biura cos fajnego oferuja jednak (jesli ktos nie preferuje takiej ofrmy
            wyjazdow jak my )
            pozdrowionka
      • pati102 Re: Podróż poślubna 12.04.05, 17:18
        Mikolka, my tak samosmile zamiast lezenia plackiem na plazy wybuzanie
        scian, "budowanie" kuchni itp.
        • Gość: mikolka Re: Podróż poślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:47
          to widzę, że nie jesteśmy sami, od razu się lżej na sercu robismile a kiedy się
          wprowadzacie i gdzie będziecie mieszkać?
          • pati102 Re: Podróż poślubna 13.04.05, 09:52
            dokladnej daty wyprowadzki nie znamy al pewnie na przelomie lipca i sierpnia,
            wyprowadzamy sie na bemowo.
            • Gość: mikolka Re: Podróż poślubna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 13:21
              nie żartuj, na bemowo? my też na bemowo! co za zbieg okoliczności. tyle, że my
              prawdopodobnie dopiero pod koniec roku, bo narazie wylewają strop nad naszym
              mieszkaniem i muszą jeszcze parę pięter dobudowaćsmile
              • pati102 Re: Podróż poślubna 13.04.05, 13:24
                oooosmile)) nasz blok stoi juz od 3 lat ale jakos nie mielismy zaciecia do
                wyprowadzki wczesniej.smile
          • leeloo26 Re: Podróż poślubna 08.06.05, 09:28
            My tez zaraz po ślubie dostajemy nasze nowe piekne mieszkanko, no i sie zacznie
            remontowanie.. Ale mamy tajemniczny plan, ze moze odlozymy pare tysiecy z
            prezentow, wsadzimy na lokatke i pojedziemy gdzies tuz przed albo tuz po
            przeprowadzce. Bo potem czeka nas organizowanie Wigilii dla dwoch rodzin!
    • Gość: Visenna_ Re: Podróż poślubna IP: *.tele2.pl 12.04.05, 14:33
      wyjezdzamy zaraz po poslubnym obiedzie wink samochodzikiem, jedziemy do Włoch, na
      3 tygodnie. Sprobujemy dojechac na Sycylie wink
    • dafni Re: Podróż poślubna 12.04.05, 16:33
      Ależ wam dobrze, że macie aż tyle czasu na wyjazdy. Mój narzeczony dostanie
      pewnie tydzień urlopusad I myślę, że wykorzystamy go na podróż do Włoch. Chcemy
      wynająć na miejscu samochód i znaleźć jakąś uroczą małą mieścinkę.
    • Gość: Iwona Re: Podróż poślubna IP: *.jasna / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.05, 16:45
      Slub dopiero w 2006 roku, ale na dzien dzisiejszy planujemy jezdzic przez
      miesiac po Europie,wlasnym samochodem oczywiscie.
      • Gość: Monika B Re: Podróż poślubna IP: *.csk.pl 12.04.05, 20:01
        Jeśli wybieracie się do Łoch polecam okolice Cinque Terre ( baza wypadowa do
        Genui i Florencji) zakochacie się tam jeszcze raz!!!
    • Gość: D Re: Podróż poślubna IP: *.telsten.com / *.telsten.com 12.04.05, 21:16
      Grecja- 2 tygodnie, w dzień po ślubie smile
      • martaant Re: Podróż poślubna 12.04.05, 21:42
        A mi się marzy podróż poslubna taka wieczna do nowego mieszkania którego chyba
        nigdy nie bedziemy miec ;-( po slubie bedziemy mieszkac u mnie w moim pokoju
        ale najwazniejsze że bedziemy razem!!! Ale moze pojedziemy na kilka dni w góry
        bo niestety kasy nie mamy i wesela tez nie robimy tylko przyjecie na ok. 30
        osób, ale i tak bedzie cudnie w końcu bedzie mój na zawsze!!!
        • annayen Re: Podróż poślubna 13.04.05, 10:01
          głowa do góry, my tez nie miesliśmy nigdzie jechać, ze względu na brak kasy. a
          tu nmoje kochanie wygrało w konkursie foto wycieczke dla 2 osób w wybrany
          zakontek świata smile))))

Trzeba mieć nadzieję, wszytsko jest mozliwe

Pozdrawiam
    • greeneyes27 Re: Podróż poślubna 12.04.05, 22:33
      My na 12 dni na wyspy greckie.
      Zazdroszcze jednej z poprzedniczek Malediwow, bardzo mi sie marzy taka
      egzotyka. : )
    • vandikia Re: Podróż poślubna 13.04.05, 10:18
      My tez zaraz po slubie wprowadzamy sie do nowego mieszkania, a specjalnie
      zamozni nie jestesmy, no moze troche wiecej niz srednia krajowa. Dlatego tez
      jedziemy sobie na 14 dni do Miedzyzdrojow - czerwiec, przed sezonem.
      A potem ze znajomymi w slowackie gory.

Pozdrawiam
    • catalina1 Re: Podróż poślubna 13.04.05, 11:05
      Na tydzień nad nasze morze - z wyspami greckimi wygrało dobro małego dziecka smile
    • Gość: MONIA Grecja.... IP: *.netia.piekary.net 13.04.05, 13:13
      A my tez do Grecji, ale na rivierę olimpijską wink Już się nie mogę doczekać tego
      wszystkiego. ŚLub 3 września, wyjazd 8 września. Pozdrawiamy wszystkie
      oczekujące na ślub pary smile
      • klotylda78 Dominicana 13.04.05, 13:47
        www.tui.de/TUI/Reisen;TUISession=CdGvRRYB4C2bQyLmkbQ0cTywzRJp97X1Y0yyr0dzYlQQj2hTf8J7!-1495825333?
        CurrentPage=FlightHotelSearch.searchByDestination&tan=0&destination=11&departure
        Day=18&departureMonth=6.2005&departureAirport=0&duration=12&occupancy=2&search.x
        =29&search.y=6
        • klotylda78 Re: Dominicana 13.04.05, 13:53
          jeszcze raz: 2 tygodnie dominicana, Punta Cana tydzien po weselu!
    • Gość: Renatka Re: Podróż poślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 14:05
      A my tj. Ja i A. tydzień po ślubie lecimy na Dominikanę - 2 tygodnie rajskich
      plaż...mmmhh...myślę że wystarczy na nabranie sił na nową drogę życia!!!
      Pozdrawiam, pa!
      • klotylda78 Do Renaty 13.04.05, 14:51
        a dokad konkretnie lecisz i kiedy, bo my rowniez sie tam wybieramy 18.06.
        • Gość: Renata Re: Do Renaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:13
          My wylatujemy już 17 maja więc niestety się miniemy, ale myślę, że będzie super
          będziemy w końcu razem - ja i mój ukochany, a gdzie??? Kompleks Hotelowy RIU -
          Puerto Plata.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Zaba Re: Do Renaty IP: *.crowley.pl 14.04.05, 12:45
            Węgry, poczatek września, własnym samochodem - 10 dni (z wynajeciem domku bedzie
            nas kosztować 4 000)
    • Gość: emma Re: Podróż poślubna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.04.05, 13:53
      a my jedziemy na 10 dni do małej wioski w Toskanii 5 dni po slubie.Bardzo sie
      cieszę, bo to już niedługosmile))
    • Gość: Boo Re: Podróż poślubna IP: 217.153.224.* 14.04.05, 13:55
      Chyba bierzemy rowerki i na Bornholm, a jak sie rozmyślimy to nad polski bałtyk.
      • Gość: juliette Re: Podróż poślubna IP: *.tecza.waw.pl / 217.153.187.* 22.04.05, 09:44
        a my dostaniemy w prezencie ślubnym, pobyt w jakimś cudownym miejscu, 2 tygodnie
        w tropikach, wylatujemy tydzień po slubie, już zaczęłam się rozglądac za bikini
        hihihi
        • amoniaaa Re: Podróż poślubna 22.04.05, 10:48
          A kiedy Wasz ślub?? Udanej zabawy i podróży wink
          • Gość: juliette Re: Podróż poślubna IP: *.tecza.waw.pl / 217.153.187.* 22.04.05, 11:05
            18 czerwca, jesli jeszcze przed wami ta impreza też życze udanej imprezki smile
    • ktozajalzyzyrafe Re: Podróż poślubna 07.06.05, 21:53
      na Kube na 2 tygodnie smile
      zobaczyc fidela poki jeszcze zyje wink
    • asiakostecka Re: Podróż poślubna 07.06.05, 22:46
      Cypr. Polecam Cypr. Niedroga wersja na luksusowy wyjazd tuż po ślubie smile
      Własnie wysłałam tu www.lingwista.com.pl/offer_192_2071.html moją
      przyjaciółkę i wróciła bardzo happy smile
      • celyna2 do bialaa 11.06.05, 22:00
        A kiedy bierzecie slub? I czy od razu po slubie lecicie na Malediwy?
        • daisy555 Dominikana - do Renaty i klotyldy78 12.06.05, 23:01
          Byłam na Dominikanie w kwietniu i znam osobiście kompleks hotelowy RIU. Cudowne
          miejsce! Bardzo romantyczne, kolorowe i egzotyczne. Na pewno będziecie
          zadowolone smile
          Jeśli macie taką możliwość to szczerze polecam wycieczkę jeepami w głąb wyspy -
          niezapomniane widoki i przeżycia.
          Aha i bardzo ważne - słońce na Karaibach dosłownie pali, a nie opala, więc
          trzeba bardzo uważać. Zwłaszcza na początku! My używaliśmy kremów z filtrem 60,
          a później nie schodziliśmy poniżej 25-30. Wróciliśmy ładnie opaleni. A Ci,
          którzy odrazu plackiem zalegli na plaży w pełnym słońcu... Skończyło się
          poparzeniami! uncertain

Bawcie się dobrze i obowiązkowo pijcie dużo rumu i mamajuana wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka