Dodaj do ulubionych

Jaki welon???-help please:-)

19.04.05, 11:52
Witam!!! Moja suknia ma być w kolorze bladego różu. Zastanawiam się jakie
buty, jaki welon i jakie kwiaty będą pasować. I pytanko jeszcze jedno. Dół
sukni będzie tiulowy. Chciałabym aby był bez koła, jaki materiał więc można
wybrać na halkę, żeby trzymała fason bez konieczności "instalacji koła"..Pani
w salonie upiera się nad kołem-ale ja się jeszcze nie poddałam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ell Re: Jaki welon???-help please:-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.05, 12:02
      buty powinny być w odcieniu sukienki - chyba, że dół sukni na tyle dzieli buty
      od różowego materiału, że mogą one być dobrane do tiulu

welon ... chyba lepiej bez .. kremowy, biały - nie muszą pasować, chyba, że
      jest to tak delikatny róż, że kremowy nie będzie się gryzł, typ-długość welonu
      powinnien być dobrany do rodzaju a nie koloru sukienki ...

masz gdzieś jej zdjęcie? tak może byłoby łatwiej ...

kwiaty - to zależy co lubisz? mogą być delikatne pastelowo różowe lub z
      dodatkami "mocnego różu" - np.: storczyki potrafią mieć piękny różowy kolor

• Gość: mikolka Re: Jaki welon???-help please:-) IP: 80.51.237.* 20.04.05, 20:03
      co za bzdura, żeby upierać się przy kole, wystaczy mieć dobrą sztywną halkę i
      spokojnie można obejść się bez koła.
      • Gość: Ifeel Jaki welon? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:39
        Ciekawa jestem tej sukni, ale jeśli bardzo delikatna, to może po prostu
        wszystko białe - buty, welon i kwiaty? Musiałabym zobaczyć suknię. Powodzenia.
    • Gość: agnieszka Re: Jaki welon???-help please:-) IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 20.04.05, 23:01
      ja bym ubrałą biały welon i białe buty - róż jest zimnym kolorem

a co do koła dleczego nie chcesz? To cholernie wygodne!
      • Gość: * Re: Jaki welon???-help please:-) IP: *.example.net / 62.111.216.* 21.04.05, 09:08
        widzialam wczoraj bladorozowy tiul(warszawa), wiec nie jest to niemozliwe

jesli chodzi o kwiaty to ostatnio widzialam biale kalle z refleksami rozu. byly
        sliczne.
    • Gość: ada Re: Jaki welon???-help please:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:10
      ja mam suknie w kolorze "brudnego różu" (choc trudno mi okreslic Wam kolor),
      tył sukienki jest z tiulu ecri, welon mam ekri i buty też, wygląda to
      rewelacyjnie. A kwiatki jasne, białe wpadające w róż, może storczyki.
      A suknia jest na tytułowej stronie www.mariekate.pl
    • Gość: JUSTKA Re: Jaki welon???-help please:-) IP: 62.29.138.* 21.04.05, 14:38
      nie musisz miec halki z kolem. poszukaj taka aby byla sztywna i trzymala fason
      ale nie byla z olem.

jesli chodzi o welon itp. to ja majac jasnorozowa suknie reszte dopasowalabym w
      taki sam kolor ( ew. baaardzo zblizony), kwiaty... hmmm...rany nei wiem. na
      pewno kwiaciarki Ci doradza jakie kwiaty. one beda lepiej wiedzialy niz ja smile

a czy suknia ma jakies dodatki innego koloru czy calutka jest w jednolitym
      kolorze?

a pania z salonu sie nie przejmuj. lepiej popros ja aby dala Ci do przymiarki
      hallke bez kola.pewnie takiej nie a skoro Ci wciska z kolem...
      • Gość: JUSTKA Re: Jaki welon???-help please:-) IP: 62.29.138.* 21.04.05, 14:41
        kwiaty moga byc biale plus rozowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka