Dodaj do ulubionych

Genialny FOTOGRAF II

22.04.05, 12:47
Ups. wczesniej nie udalo mi sie wkleic linka... sad
Dziewczynki, muszę Wam coś polecić....
jest po prostu rewelacyjna...
zresztą popatrzecie-same ocencie...

www.szwabowicz.pl/portfolio/galeriazdjec/foto03/20.htm

i ostrzegam-17 VI 2006 zajęty smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Milka Re: Genialny FOTOGRAF II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 12:55
      A czy możesz mi powiedzieć ile biora za swoje usługi?
      Bo zdjęcia bardzo mi się podobają, ale przypuszczam, że nie są zbytnio tani...
      • Gość: JUSTKA Re: Genialny FOTOGRAF II IP: 62.29.138.* 22.04.05, 13:03
        no wlasnie ile biora ? zdjecia sa przepiekne ale tez uwazam ze sa drodzy.
        ja place 6zl za fotke ( tylko plener, slub, wesele, bez studia)
        • organza18 Re: Genialny FOTOGRAF II 22.04.05, 13:09
          już mówię smile
          fakt, nie jest tanio-sama jestem trochę w szoku,ale myślę, że warto smile
          tj tak Pani Sz. w zalezności podzieliła swoje usługi na:
          1.przygotowania przed ślubem- 300 zl (ja tego nie biorę, uważam,że zbędny
          wydatek)
          2. kościół - 500
          3. przyjęcie - 700
          4. plener - 800
          5. dojazd 150 (w moim przypadku W-wa)
          6. płyta ze wszystkimi negatywami - 200
          No i wychodzi mi 2350... sad strzasznie duzo ,ale coz....
          aaaa-no i tak-Pani robi sama album a w zasadzie dwa (jesli ktos siedecyduje na
          plener i kosciol+przyjecie) jeden ma jakos 70 zdjec razem a drugi chyba 50. Tak
          to wyglada.
    • Gość: Milka :::::::::Do organzy18:::::::: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:16
      Chciałam się zapytać czy widziałaś się z tą panią osobiście. Czy może
      omawiałyście szczegóły tylko telefonicznie. Ciekawi mnie to, poniewaz ja mam
      wesele w Sosnowcu, no i niestety w okolicach jakoś nie moge znaleźć
      interesującego fotografa.
      Zastanawiam się nad kimś z innego zakatka Polski, ale boje się że np. moze nie
      dojechać....
      • organza18 Re: :::::::::Do organzy18:::::::: 22.04.05, 13:49
        Milko smile
        Rozmawialam z ta Pania tylko telefonicznie...
        Ale... Ona dojezdza chyba generalnie wszedzie, gdzie poprosi ja o to klient.
        Nie wiem-musialabys zadzwonic i zapytac. Na stornie zobacz skad ona w ogole
        jest-tam chyba jest adres. Zadzwon-porozmawiaj,jest przesympatyczna i udzieli
        Ci wszelkich info na pewno... Ps. tylko troche z tym jej terminarzem jest
        kiepsko-terminy porezerorwowane az do wrzesnia 2006 smile
        ja jestem szczesliwa,ze moj byl wolny smile
        powodzenia w negocjacjach zycze wszystkim
      • Gość: Iklim DO MILKI IP: *.cache.iB3.rudanet.com / *.rudanet.pl 30.04.05, 07:28
        Ja mam namiary na fotografa, zawsze możesz zobaczyc jego zdjęcia. Masz jakiś
        mail?
    • Gość: vinga Re: Genialny FOTOGRAF II IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 13:52
      Zdjęcia są piękne, wreszcie jakieś proponowane na tym forum, które naprawde mi
      się podobają. Cena jest zabójcza, ale jeśli cie stać na nie to naprawdę warto.
    • Gość: Ell Re: Genialny FOTOGRAF II IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.05, 13:52
      ja mam Panią Szwabowicz zarezerwowaną na 17-go września, cena podobna do tego
      co podała Organza .. zresztą również uważam, że warto .. przyjeżdża do mnie
      również do warszawy ..
    • Gość: Gocha Re: Genialny FOTOGRAF II IP: *.icpnet.pl 22.04.05, 14:45
      Fakt, genialny fotograf ... ale cena równie "genialna". Mimo to wydaje mi się
      że w niższej cenie jesteście w stanie znaleźć coś podobnego jeśli chodzi o
      jakość i profesjonalizm. Poszukajcie na www.narzeczeni.net albo na
      www.magazynslubny.pl tam macie baze fotografow z poznania.
      • Gość: iza Re: Genialny FOTOGRAF II IP: *.echostar.pl 28.04.05, 09:49
        cena szwabowicz jest zabójcza!!! nie dałabym tyle za fotografa! przegiecie.
    • Gość: Batka Firma Wojtaro IP: *.5.11.univie.teleweb.at 27.04.05, 20:57
      strasznie sie Panstwo reklamujecie na tym forum, ale
      jak sie wrzuci do wyszukiwarki, to rozne opinie wychodza...
      • Gość: Ania Re: Firma Wojtaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 21:07
        Wystarczy zobaczyc zdjecia... sa po prostu tragiczne - szkoda, ze ten czlowiek
        nie potrafi robic zdjec...
        • Gość: Batka Re: Firma Wojtaro IP: *.5.11.univie.teleweb.at 27.04.05, 21:21
          no wlasnie. mnie tez ciezko uwierzyc, ze go ktos
          tak zarliwie poleca, przy kazdej mozliwej okazji...

* * *

mowa jest srebrem, a milczenie zlotem wink
          • Gość: viki Re: Firma Wojtaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:41
            skoro krytykujesz kogoś innego to pokaż swoje portfolio smile chętnie obejrzę a
            być moze wybiorę Ciebie a nie kogoś innego
            • Gość: Ania Re: Firma Wojtaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 23:02
              Na tym forum nie mozna zamieszczac reklamy...
              Nie tylko fotograficy musza krytykowac... Poza tym - po prostu meczaca jest
              ciagla "przypadkowa" reklama owego kogos kto uwaza sie za dobrego... a
              bynajmniej taki nie jest - najwyzej mocno przecietny...
            • Gość: Batka Re: Firma Wojtaro IP: *.5.11.univie.teleweb.at 27.04.05, 23:13
              jestem zwyklym uzytkownikiem, nie fotografem - stad "portfolia niet". mam prawo
              do wlasnego zdania, a gwoli scislosci: krytykowalam nie tyle sam poziom zdjec
              (wystarczy, ze robia to inni), co nachalna i namolna kryptoreklame tej firmy.
              Tak sie sklada, ze przegladalam dzis tematy dot. fotografii i na kazdym
              znalazlam rzekomo zachwycony glos uzytkowniczki, polecajacej "Wojtaro" dalej.
              patrzac na ich portfolio trudno mi uwierzyc w taki splot szczesliwych
              przypadkow, wiec stad moje podejrzenie, ze - w wiekszosci przypadkow - za
              tymi "wniebowzietymi" stala sama firma. jak widac, taka "reklama" nie zawsze
              przynosi pozadanme efekty, a swiat jest maly...
      • Gość: Marta Re: Firma Wojtaro IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 09:16
        Chciałam zobaczyc zdjecia Wojtaro ale strona jest wyłaczona. STRACH PRZED
        KRYTYKA?
        • Gość: gosc Re: Firma Wojtaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 17:28
          a ja oglądałam niedawno te zdjęcia (i na stronie i na spotkaniu); chcielismy
          się nawet zdecydować, ale wybraliśmy zdjęcia w studio
          a p. sz. to zabójcza cena, zdjęcia ok, ale grafika przede wszystkim dobra
    • Gość: ada Re: Genialny FOTOGRAF II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 08:11
      przyznam, że zdjęcia ładne ale mnie na kolana nie powalają, niestety. Moja
      siostra miała u Pani Sz. robione zdjęcia, no powiedzmy ładne są ale do
      całkowitej spontaniczności to mi w tych zdjęciach dużo brakuje, bardzo
      dopracowane w laboratorium, dokolorowane. Ale to oczywiscie tylko moje zdanie.

A tak na marginesie mam nadzieję ze ten post to nie czysta reklama napisana
      przez p. Sz, rówżne dziwne rzeczy już tu były
      • Gość: Marta Re: Genialny FOTOGRAF II do Ady IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 09:12
        Ado a ty jakiego fotografa wybrałaś? Mozesz sie pochwalić?
        • Gość: aga Re: Genialny FOTOGRAF II do Ady IP: 213.241.28.* 28.04.05, 10:28
          mi się zdjęcia Szwabowicz bardzo podobają, chociaż rzeczywiście może treoche
          mało spontaniczne... szcególnie plener, ale sa super technicznie; "Moment"
          natomiast ma za małe portfolio na stronie, żeby oceniać, ale jeśli ma inne
          fotki jak te na www, to sa fajne , bo spontaniczne; Zależy co kto lubi: czy
          śliczne ustawiane troche, czy zupełnie sontaniczne, gdzie widac uczucia Wasze,
          choć nie zawsze musicie ładnie wyjśc ... wink najlepiej troche takich, troche
          takich.... wink
        • Gość: ada Re: do Marty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:51
          nie bardzo rozumiem twoją zgryźliwość. Oceniam zdjęcia wg mnie i wypowiadam
          swoje zdanie. Mam wybranego fotografa ale nie zamierzam upewniać się o
          słuszności mojego wyboru na tym ani żadnym innym forum bo nie jest mi to
          potrzebne. Wybrałam według mnie najlepszego i tyle na ten temat. Nie muszę
          swojego fotografa w taki sposob reklamować, on sam jest swoja reklamą i tylko
          on ma prawo to robić, mi nic do tego.
          Może nie powinnaś przebywać na takim forum skoro nie potrafisz przyjąć czyjegoś
          zdania.
    • Gość: Alina Rysek Zatkało mnie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:28
      wow. to się nazywa sztuka, estem pod wrażeniem i aż mnie zatkało, wszyscy ci
      fotografowie moga sie schowac przy tych fotkach.
      Rysek jesteś pewien że nie robi tego zawodowo??
      • Gość: isia Re: Rysek Zatkało mnie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 13:55
        mi też się bardzo podobaja i mam juz zarezerwowany termin na 19.08.2006smile
        • Gość: Marta Re: Rysek Zatkało mnie!!! IP: *.icpnet.pl 28.04.05, 14:10
          No "najlepsze" jest to z tym kubkiem młodego - wstrętne!!! ujęcie! Ja takiego
          bym nie chciała...
    • Gość: Ali Re: Genialny FOTOGRAF II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:27
      tez mysle ze zdjecia p Sz sa super. Chcielismy skorzystac z jej uslug ale
      niestety 3.09 juz byl zajety...
      • Gość: dioda Re: Genialny FOTOGRAF II IP: *.icpnet.pl 30.04.05, 21:34
        genialny fotograf i genialny grafik komputerowy...ostateczny efekt super i to
        się liczy zdjęcia w załozeniu przypominaja trochę przedwojenne monidła
        doskonałe w kazdym calu...pozdrawiam
        dioda
    • deczko Re: Genialny FOTOGRAF II 02.06.05, 15:00
      Znalazlam stronke tej pani, zdjecia mi sie spodobaly, wiec poszukalam opinii na
      Forum.
      I powiem tyle, za te cene i ilosc zdjec-nigdy!
      Nie biore kamerzysty, wiec na fotografa chce wydac troche wiecej, ale bez
      przesady...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka