Gość: Monika B IP: *.csk.pl 24.04.05, 20:09 skad jesteście? jak przygotowania??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:31 nikt tego dnia oprócz nas????????? Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: kto jeszcze 30 lipca??? 25.04.05, 09:36 My tez 30-lipca w Łodzi jak tam przygotowania? U nas bardzo powoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:43 kościół jest, sala jest, zespół jest, mamy kamerzystę i fotografa, pomysł na swój film i zdjęcia, mam już suknię, bieliznę, biżuterię, kupilismy też obrączki rozdaliśmy już trochę zaproszeń nawet teraz tylko strój narzeczonego buty wódka tort i pojazd - zamawiamy dorożke Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: kto jeszcze 30 lipca??? 25.04.05, 12:10 u nas trochę gorzej... zaproszeń jeszcze nie mamy moja sukienka dopiero zacznie sie szyc... mój przyszly maz dopiero mysli nad koncepcja swojego stroju.. nie mam ani bielizny, ani butów, ani pomysłu na makijarz to co mamy to: sala (caly czas walczymy o menu z restauratoren), DJ - ustalamy muzykę (nie mamy czasu usiąśc i przegadać tematu) kościół krawcowa i uzgodniony wygląd mojej sukni koncepcja na fryzurę (niestety na razie wykonawcy brak...) dorożki zazdroszczę... nie wszędzie są takie mozliwości - u nas w Łodzi można najwyżej rikszą a skad jesteście? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:23 Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
irrena12 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 27.04.05, 13:23 tO TAK JAK MY!!! > zaproszeń jeszcze nie mamy mamy wybrane, ale jeszcze nie wydrukowane!!!!! > moja sukienka dopiero zacznie sie szyc... ja dopiero tydzien temu bylam na zdjeciu miary!!!!!! > mój przyszly maz dopiero mysli nad koncepcja swojego stroju.. moj tez, mam wrazenie, ze wcale go to nie interesuje....... > nie mam ani bielizny, ani butów, ani pomysłu na makijarz JA TEZ!!!! nawet nie wiem co z wlosami zrobic, ani jaki bukiet wybrac! Pozdrawiam wszystkie mlode panny z 30 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:23 30 lipca w Przemyślu. Suknia sie szyje, nie mam jeszcze dodatków. Pan młody odwleka kupno obrączek i garnituru. Zarezerwowany kosciół, restauracja i noclegi. Ależ ten czas szybko leci!!!! Jestem na etapie intensywnego poszukiwania kapelusza w przyzwoitej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: kto jeszcze 30 lipca??? 25.04.05, 12:45 o własnie - u mnie tez pan mlody wszystko odwleka... a w ogole rozwaza slub w lnianym garniturze i najchetniej sandałach sic! wybijam mu to oczywiście z glowy... zobaczymy czy sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 27.04.05, 14:18 Witam Panny !! Szczególnie Misię- bo ja tez jestem z Przemyśla. Ślub 30 lipca o godz 15.00.My mamy juz prawie wszystko załatwione-ja tylko butów jeszcze szukam i wybieramy sie niedługo do Urzędu i dac na zapowiedzi.Aaa no i niestety brak pomysłu na fryzurkę Myślicie że 30 lipca będzie szczęśliwym dniem, bo ja się mogę założyć ze tak Oby nam pogoda dopisała!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 15:22 ja pomysł na fryzurkę mam, w sobotę idziemy po licencję dokumenty z USC załatwimy i do księdza... już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 17:01 Mam pytanie do owiesi24: gdzie będziesz robić ślubny makijaz i fryzurę w Przemyślu? Ja nie mam kompletnie rozeznania bo mimo ze biorę ślub w Przemyślu to od 7 lat tam nie mieszkam, nie wiem więc gdzie sie udac? Możesz mi coś poradzic? Będę bardzo wdzięczna! Co do przygotowań, to przed chwilą kupiłam papier i koperty na zaproszenia Projekt już jest, jutro druk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.chello.pl 11.05.05, 09:36 Haha owiesia , my się chyba znamy, czy Twój przyszły mąż to nie czasem Karolek???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:40 Ja również dołączam Warszawa. USC załatwione, sukienka zamówiona, miejsce zaklepane, teraz szukam butów, zaproszeń, obraczek, ubrania dla męża , foto, kamery, wizażystki, dja o rany ale jestem w lesie a i chodze na fitness Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 28.04.05, 09:28 Hej Kobietki!! To jeszcze tylko 93 dni Misiu- co do makijażu to będę go robić samodzielnie,bo nie chcę ryzykować,znam po prostu kosmetyki które odpowiadają mojej cerze i nie chce experymentów.A z fryzurą to jest problem, bo mam półdługie włosy z których mało co mozna wykombinować.Na osiedlu Kazanów jest dobry salon fryzjerski z kosmetyczką, manicure itd.itp.Pójdę tam pewnie na próbną i zobacze co wykombinują,jak mi sie nie spodoba to spróbuję gdzie indziej.Aaa,wszyscy polecają salon Solei koło basenu. Można wiedzieć w jakim kościele bierzesz ślub i o której godzinie?? My w Patronów Europy o 15. Dziewczyny- pytanko- denerwujecie się już?? Bo ja chyba za bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:57 Ja mam ślub o 17.45, jakieś 45 minut msza,potem życzenia, a potem jedziemy dorożką na salę weselną podejrzewam że około 19.00 rozpocznie się wesele... Wzięliśmy jak najpóźniejszą mszę bo wiem że wcześniej będzie gorąco i do godzin wieczornych goście będą już umęczeni... podajcie linki do sukien, napiszcie coś o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:04 Cześć dziewczyny!!! Bardzo się cieszę ze się spotkałyśmy na tym forum!!! Dziękuję owiesi24 za informacje. Byłam kilka razy własnie u tej fryzjerki na kazanowie i zazwyczaj wychodziłam od niej zadowolona, więc pewnie wybiorę się tam na próbne czesanie. Co do makijazu to sama się nie podejmę tego wyzwania . Ślub w małym kościółku na Lipowicy, o 14:00. Odpowiadając na prośbę Moniki B: mam 26 lat, mieszkam w Warszawie. Suknia w kolorze cappucino + dodatki ecru, wg. mojego projektu. Fason podpatrzyłam z kilku sukien z kolekcji La Sposa i Pronovias 2005, straszliwie drogich zresztą. Jeżeli chcecie zobaczyć te suknie to podaję linki: www.pronovias.com www.lasposa.info Moja suknia będzie 1- częściowa, góra prosta, bez ramiączek, fantazyjnie drapowana, obcisła w biodrach i udach, rozszerzona dołem, z tyłu poniżej pośladków wszyty tren, który będzie się podpinał w 3 zakładki. Na lewym biodrze aplikacja- kwiat. Do tego zakładam kapelusz. Tak do końca to jeszcze sama nie wiem jaki będzie efekt końcowy, ale mam trochę artystyczną duszę i lubię taką improwizację i małe szaleństwa!!! Napiszcie też coś o sobie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maddalena Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 11:14 ty Monika jesteś z Białegostoku? Ja też...co prawda nie 30 lipca ale 20 sierpnia Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:16 tak jestem z Białegostoku mój nr gg 5487138 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 29.04.05, 09:50 Cos o sobie.Więc tak- właśnie kończę studia. Z narzeczonym znamy sie 9 lat, a ślub bierzemy w 5 rocznicę bycia razem. Suknia będzie raczej skromna w stylu przedwojennym bo pokryta koronką-szyta w Nabli w Krakowie. Wesele na 140 gości(dla mnie to za dużo ale narzeczony sie upierał).A poza tym to mam wielkiego stracha- nie żebym nie była pewna, bo jestem tylko ta cała otoczka mnie przeraża-ja bym chciała gdzieś cichaczem tylko przy najbliższych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 10:09 Ja z kolei znam się z moim przyszłym mężem niedługo od dwóch lat , ale po 9 miesiącach przyleciał do mnie do Rzymu i oświadczył się Potem zarezerwowaliśmy salę powoli organizujemy ślub i wesele coś o nas oboje pracujemy (szkoda że nie razem),czasy studiów on ma dawno za sobą ja świeżo po, mamy swoje mieszkanko, samochód, ale przede wszystkim mamy siebie Wesele około 120 osób, suknię mam w stylu hiszpańskim, falbaneczki i prosty gorsecik wczoraj kupiłam 3 piękne wsuwki zamiast wianka czy innych kwiatów do włosów i chyba już tylko ponczoszki zostaną a Pan Młody jak sam mówi ma jeszcze czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 11:13 Dziewczyny!!! Piszcie bo nam wątek ucieka!!! Mam pytanko- po te dokumenty do USC to gdzie dokładnie trzeba iść-jak się ten dział (pokój) nazywa????I co trzeba ze soba wziąć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.csk.pl 03.05.05, 18:16 coś dla Białostocczanek www.forum-slubne.bialystok.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całusek Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: 193.30.160.* 06.05.05, 13:26 Matko Boska! Muszę wziąć się w garść! Biorę ślub w USC w Warszawie na Starówce Mam: zarezerwowaną restaurację, zaklepany ślub w USC, obrączki (trzeba jeszcze zmienić fason) i umówionego DJ-a. Brak: zaproszeń, fotografa, całej odzieży ślubnej dla mnie i dla niego, wódki, brak zamówionej vizażystki i fryzjera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:24 Witam was wszystkie! Jutro wyruszam na polowanie na buty! Mimo wszelkich przekonań i przesądów uparłam się na sandałki: dwu-kolorowe z Ryłko. Może jeszcze zobacze coś ładniejszego ? W poniedziałek rozpoczynamy kurs tańca towarzyskiego! To wielkie wyzwanie bo jesteśmy anty-taneczni. Mam nadzieję ze przez 3 miesiące się nauczymy, ostatnie zajęcia wypadają tuż przed ślubem - 25 lipca, więc będziemy "na świeżo". Pozdrawiam 30- lipcowe panny młode! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.csk.pl 07.05.05, 21:52 Jakie chcecie mieć makijaże? Jakie kosmetyki? Dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika B Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 08:41 podkład Teint Idole 01 Lancome puder sypki Mat Finish 04 Lancome mascara magicils black Lancome cienie Clinique róż i brudny róż mieszane ze złotymi Ruby Rose kredka czarna i brązowa róż na policzki w kolorze chłodny brudny róż różowy błyszczek Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 09.05.05, 09:52 Ja kosmatyków uzyje takich jak na codzień-nie chcę nic zmieniać-to będzie puder Max Factor 41 medium beige, mascara Miss sporty XXLong.Fluidu nie uzywam-a nad pomadką i cieniami jeszcze się musze zastanowić. Makijaz to bajka-ja mam straszny problem z butami!Mam suknie jaśniutkie ecru (naturalna biel) i nigdzie nie ma do niej butów.Białe są za białe a ecru za ciemne Może ktoś wie gdzie w Przemyślu lub Rzeszowie mozna znaleźć takie buty? Dodatkowo na niskim obcasie?? Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 10.05.05, 19:48 hej hej!!Nie śpijcie!! Bylismy dzisiaj w Urzędzie stanu cywilnego i u księdza spisać protokół.Nie było fajnie zrobił nam mały egzamin,no i się troszkę zbłaźniliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 08:56 ile kosztują dokumenty z USC? jak długo się na nie czeka, dają na miejscu? Jaka kolejność? Licencja, u kogo zapowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab Re: kto jeszcze 30 lipca??? 02.06.05, 19:03 właśnie załatwiliśmy wszystkie formalności teraz tylko zaproszenia i odliczanie... zostało 58 dni ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadnij kto??? Do owiesi! IP: *.chello.pl 11.05.05, 09:41 Hej, przeczytałaś , co napisałam wyżej, no właśnie i zgadnij kim jestem??? Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: Do owiesi! 11.05.05, 09:56 Najpierw odpowiadam: dokumenty z USC kosztują 80 zł, dają je na miejscu(trzeba się zdecydowac od razu na nazwisko).Potem z tymi papierami,świadectwem chrztu i ukończenia kursów i religii w szkole do księdza,wypełnić protokół i dać na zapowiedzi. Hmmm...Kamila???...nie mam niestety zielonego pojęcia Jakaś podpowiedź?? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Do owiesi! 03.06.05, 12:34 Malenka podpowiedz, gdyby ktoras z Was "zalowala" wyboru nazwiska (bo np. wziela podwojne, chce jedno), to jeszcze mozna przynajmniej 3 m-ce odkrecic. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab wielkie odliczanie... 03.06.05, 15:08 ja już się nie mogę doczekać zostały spowiedzi, ostatnia wizyta w poradni, no i ten mój kawaler!!! jeszcze się nie zamierzył do garnituru (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liinn Re: kto jeszcze 30 lipca??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:33 a to nie jest tak że zanosi się odpis aktu urodzenia i resztę załatwia kościół??? Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 02.06.05, 23:03 Niestety nie... za dobrze by było ) Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 03.06.05, 09:38 OOOO!!!!! Wątek wrócił-fajnie Piszcie babeczki-piszcie.Ja im bliżej tym większego mam stracha,pewno padnę przed ołtarzem jak długa Odpowiedz Link Zgłoś
j.lisowska Re: kto jeszcze 30 lipca??? 07.06.05, 10:26 Macie jakieś pomysły na to jak ma wyglądać wasza kaseta ze ślubu i wesela? Czy zdajecie się na wyobraźnię filmującego? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuszka21 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 10.06.05, 11:45 Kurcze, ale ten czas leci szybko. Jeszcze nam zostal miesiac i 3 tygodnie!! A moj Pan Mlody ciagle nie ubrany na slub. A wasi Panowie jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 10.06.05, 12:10 Witam! U mnie niby wiekszosc rzeczy załatwione, ale zostało tyle szczególików, ze aż śnią mi się w nocy! Pan młody nie ma nadal nic do ubrania, obrączek tez nie mamy. Teraz dodatkowo jesteśmy na etapie planowania remontu mieszkania i sprawy ślubne zeszły na drugi plan. Moja suknia też jeszcze nie gotowa i nie mam ani jednego dodataku. Chyba zaczynam się tym wszystkim denerwować , bo śnią mi się rożne głupoty. Moj ostatni sen- koszmarek: krawcowa naszyłam mi na suknie jakieś debilne falbanki z pociętych szmatek ! A dziś w nocy kupowałam materiał na szal Pozdrawiam was wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 10.06.05, 12:19 Tu można zobaczyć zdjęcia z przymiarki mojej sukni. domain688710.sites.fasthosts.com/files1/resize_of_resize_of_dscf3222a_149.jpg domain688710.sites.fasthosts.com/files1/resize_of_dscf3225a_178.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
boberek76 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 25.06.05, 21:40 fajna sukienka,w zasadzie to mam w podobnym stylu i też tego samego dnia mam ślub w warszawie a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia01 koszmarny sen 10.06.05, 15:58 Halo to podobnie jak ja! Śniło mi się że nie dotarła do mnie makijażystka a za chwilę ślub a ja zostałam bez makijażu (chyba rozumiecie co to oznacza dla kobiety i bez kosmetyków w domu bo się zapodziała kosmetyczka.HORROR! Następnego dnia rano wykonałam telefon do vizażystki i zaklepałam termin , ufff ))))) Pozatym nabyłam w zeszłym tygodniu : sukienkę do ślubu i gajer dla młodego! Pozostało: wódka weselna, tort (ale to na poczatku lipca kiedy będziemy mieć potwierdzone ile mamy gości), zmniejszenie obrączki narzeczonego bo schudł bidulek 7 kg i spada z paluszka , kupno koszuli i krawata oraz obuwia dla nas obojga. Sukcesywnie roznosimy zaproszenia na ślub i wesele aby dać ludziom czas na podjęcie decyzji czy będą czy nie (na sam ślub wyślę z początkiem lipca) i to chyba narazie tyle...? Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab Re: koszmarny sen 13.06.05, 18:36 mi sni się ze zdradzam mego narzeczonego, albo że on pijany wchodzi do Kościoła Odpowiedz Link Zgłoś
sakerloff Re: kto jeszcze 30 lipca??? 14.06.05, 08:20 oj, to juz tuz tuz...w sumie najwazniejsze rzeczy zalatwione, ale ciagle mi sie zdaje ze o czyms zapomnę...jeszce tylko garnitur, trochę zaproszen do rozdania, kupic alkohol, zalatwic ciasta, odebrac obrączki...aaaaaaaaaa. pozdrawiam wszystkie młode, niecierpliwe z 30 lipca ..i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab Re: kto jeszcze 30 lipca??? 25.06.05, 07:14 został miesiąc i 5 dni zaczynam się przerażać Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia01 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 14.06.05, 12:18 uff gajer dla młodego, koszula i krawat oraz suknia i buty dla mnie kupione )))) Pozostało: buty dla narzeczonego, bielizna dla mnie, zamówić tort i kupić alkohol...acha i nie mam koncepcji na wiązankę... Ze spraw urody pozostaje mi jeszcze zamówić wizytę u fryzjera na 3 tyg przed ślubem, kosmetyczka, solarium, wybielenie ząbków ale to już przed ślubem... Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 14.06.05, 20:05 Heh..ja juz jestem odziana.Za to Młody jeszcze nie ma nic.Powiedział że zacznie zakupy w lipcuJutro wysyłam pierwsze zaproszenia a w weekend bedzie roznoszenie po rodzinie. Też teraz bardziej skupiamy sie na remoncie niz na ślubie.OJ,przypomniało mi sie o podwiązce-trzeba kupić. Ktos pytał o pomysł na kasetę.No właśnie macie jakieś? Ja na razie szukam jakiś fajnych podkładów muzycznych ze znanych piosenek np.Love is all around me, When the man love's a woman,itp.I może poprosimy kamerzyste zeby robił wywiady.Hmm..zobaczy się.A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab Re: kto jeszcze 30 lipca??? 20.06.05, 15:06 my mamy już wszystko uffff Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 25.06.05, 09:22 A mi się wyłamuje trochę gości weselnych.No nie powiem - nawet się cieszęBo troche ich było za dużo.A rezygnują lub nie mogę przyjść akurat Ci których zapraszaliśmy "bo wypada".Więc jest luz A jak u was zaproszenia- rozwiezione? wszystko zapiete na ostatni guzik?? Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 25.06.05, 13:31 Hej, u mnie juz wszyscy dawno zaproszeni, na początku maja. Niedawno dopiero potwierdzili, z 48 zaproszonych będzie 38 -40 osób. Niektórych zapraszaliśmy przez uprzejmość, bo od razu powiedzieli ze nie przyjadą. Chieliśmy żeby mieli na pamiątkę zaproszenia (chrzesni mojego misia, ale mieszkają baardzo daleko), a po weselu wyślemy im zdjęcia. Wczoraj kupiłam buty, i ciągle zmieniam koncepcję bukietu i fryzury. Za tydzień jadę do domu, krawcowa ma mi już skończyć suknię, ustalimy menu i inne szczegóły imprezy, kupimy alkohol i pójdę na próbne czesanie i makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia01 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 27.06.05, 10:09 Zaproszenia dla gości weselnych już porozdawane (mają potwierdzić do końca czerwca) ale wciąż rozdajemy zaproszenia dla gości zaproszonych tylko na ślub. Fryzjerka, makijażystka, kosmetyczka pozamawiane. Pozostał do kupienia alkohol-ale to w ostatniej chwili kiedy będzie wiadomo ile osób przyjdzie na wesele i zamówienie torciku. Muszę jeszcze rozejrzeć się za wiązanką i kwiatami do włosów i na samochód oraz kupić bieliznę i zarzucić parę seansów na solarium Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 28.06.05, 09:24 Moj narzeczony nie ma jeszcze garnituru, ani też nie zamierza się spieszyć z kupnem !!!! Jak go znam, to pewnie kupi tydzień przed ślubem.... Tylko co będzie jak nie znajdziemy koloru, rozmiaru. Zaczynam się tym denerwowac, a on jak zwykle ma czas na takie drobiazgi Jak tam wasi panowie ? Już ubrani od A do Z? Odpowiedz Link Zgłoś
boberek76 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 28.06.05, 19:26 Mojemu brakuje tylko butów, tak to wszystko mamy, ale oczywiście gdyby nie ja i moje trucie głowy to pewnie jeszcze do dziś nic by nie miał. Tak jakos tak jest z panami Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: kto jeszcze 30 lipca??? 28.06.05, 14:27 ja tez 30 lipca) Do pelnego stroju panny mlodej brakuje mi ponczoch i podwiazki oraz kwiatow Pan mlody musi kupic jeszcze spinki do mankietow oraz buty. Odpowiedz Link Zgłoś
potempka1 Re: ZOSTAŁ MIESIĄC!!!! 01.07.05, 20:51 ja tez dolaczam do grona, sluchajcie dziewczyny, teraz to juz nie przelewki, juz nawet nie caly miesiac...jak sobie radzicie z goraczka przedslubna, ja powiem szczerze ze narazie mysle o obronie pracy magisterskiej ktora mam 4go lipca....trzymam za Was kciuki!!papa Odpowiedz Link Zgłoś
owiesia24 Re: ZOSTAŁ MIESIĄC!!!! 02.07.05, 15:22 Załamka - tyle spraw jeszcze do załatwienia a ja w książkach siedzę- i tak jeszcze przez tydzień.Nie wiem jak się potem ze wszystkim wyrobię Pocieszcie !! Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Suknia już w domku!!! 07.07.05, 13:48 Suknia już w domku!!! Kapelusz będzie zrobiony za zamówienie, próbny wyszedł ślicznie! Jestem bardzo zadwolona, ale ostatnio byłam taka zabiegana, że nie miałam siły cieszyc się tym wszystkim..... Teraz dopiero do mnie dociera Wlaśnie wróciłam z domku, 3 dni załatwiana różnych rożności. Umówiłam się do kosmetyczki i fryzjerki, tylko jeszcze nie wiem co z bukietem: zrobić samodzielnie czy zamówić. Wybrałyśmy z mamą menu i zamówiłyśmy torcik. Jutro jedziemy kupować garnitur. WRESZCIE!!! Buziaczki dziweczyny, nie stresujcie się, wszystko będzie pięknie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
markizza Re: Suknia już w domku!!! 07.07.05, 14:05 jeszcze tylko 23 dni) Ja prawie wszystko mam juz zalatwione poza formalnosciami u ksiedza. Zaaobserwowalam, ze wystepuja u mnie nastepujace objawy: rozanielony usmiech, ulatywanie nad ziemia i nic nie jest niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
pucholek Re: kto jeszcze 30 lipca??? 07.07.05, 14:57 ja też wszystko już jest wczoraj rodzice robili zakupy w makro Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia01 Re: kto jeszcze 30 lipca??? 07.07.05, 15:06 ...jeszcze tylko bukiet i kwiaty do włosów! A dziś jadę może kupię wódeczkę...? W piątek idę do fryzjera rzucić kolor no i grilluje się na solarium Pozostała moja bielizna i dla lubego spinki, pasek do spodni! Próbny wyszedł tak sobie więc 30 lipca będziem improwizować Trzymam za was kciuki!!!! Ogarnia mnie dziwne podniecenie )))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_pysia79 Jakoś nie mam już stresa ..... 12.07.05, 10:51 Wszyscy dookoła mówią o naszym ślubie .... a ja mam wrażenie, że nas to nie dotyczy. Albo już się przestałam stresować , albo popadłam w odrętwienie i nie wiem co się dzieje wokół mnie Pan młody ubrany od stóp do głów. Ja nie mam jeszcze kilku dodatków. Pod względem oganizacyjnym zostało tylko spotkanie z DJ w celu ustalenia repertuaru. Za dwa dni mamy wizyte w poradni (3 w 1 spotkanie). Tu fotki mojej sukni: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=26302273&a=26302341 Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka79 Re: Jakoś nie mam już stresa ..... 12.07.05, 14:12 Witajcie dziewczyny ! Przyłączam sie do daty, ale do reszty chyba cholercia nie ja sie strasznie steruje, wlasnie zakonczyłam sesję, a moje kochanie ni mysli by cos mi zorganizować, pomóc na wlasną rękę. Uzgopdnionego repertuaru z kapelą nie mam, liczby gosci (dokladnej) tez nie, bizuteri, bielizny, buty - brak, sukienka sie jeszcze szyje; tortu, wódki menu tez jeszcze nie. Ach no i jedynie co to kosciół mam z głowy...... Nie mam pomysłu co na poprawiny? skad ja w małym miescie wezmę DJa? moze jakies cd? Fotografa i kamerzysty - brak. A ja siedze w pracy i sie tylko denerwuję Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab z dnia na dzień coraz bliżej 15.07.05, 08:56 no dziewczynki jak stresik? dopadł? mi już chyba nawet przeszedł w lekką obojętność tak mnie wszystko cieszy ze nie denerwuję się już pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Stres !!! 15.07.05, 09:01 Mnie wczoraj dopadl taki stres, ze az sie poplakalam. Dzisiaj juz lepiej... Maz (po cywilnym juz) jest we FR, wiec wszystko zalatwiam sama z pomoca rodzicow. Musze sie jeszcze zajac francuskimi goscmi, a Warszawa nie ma wcale az tylu zabytkow co myslalam ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś