Dodaj do ulubionych

Wódka bez etykiet???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:34
Gdzie można kupić wódkę bez nalepionych firmowych etykiet???Czy wogóle można???
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolinka Re: Wódka bez etykiet??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:28
      Poroszę podpowiedzcie!!!!!!!!!!!!
    • Gość: prawie_żona Re: Wódka bez etykiet??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:29
      Ale po co??
      Ja, zarówno jako goszczący i jako gość, wolę wiedzieć, co piję...
    • Gość: kobieta23 Re: Wódka bez etykiet??? IP: *.unregistered.media-com.com.pl 27.04.05, 19:30
      Podejrzewam że nigdzie takiej nie kupisz, ale jest pewien sposób ...
      Wszystkie butelki włożyć do wanny na stojąco i wlać wody do wysokości etykiet -
      3 godziny i każda butelka będzie "łysa". Wiem bo tak robiłam.
      • Gość: Karolinka Re: Wódka bez etykiet??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 19:33
        Dzieki bardzo!!!!
    • illouette Po co? 28.04.05, 00:11
      Po co Ci wódka bez etykiet? Po pierwsze żaden szanujący się lokal nie pozwoli Ci
      zaserwować gościom takiego alkoholu (chodzi o problemy z Sanepidem ewentualne).
      Po drugie goście mogą mieć opory przed piciem nie-wiadomo-czego. Ja i żaden z
      moich znajomych (ostatnio właśnie o tym dyskutowaliśmy w zw. z weselem
      przyjaciółki) nie wypilibyśmy takiej wódki.
      • Gość: Meg Re: Po co? IP: *.adsl.snet.net 28.04.05, 00:28
        Czy nie mozna naklejac na oryginalne naklejki? Przeciez to nie ma sensu, zeby
        moczyc w wodzie. Pozdrawiam
        • Gość: JUSTKA Re: Po co? IP: 62.29.138.* 28.04.05, 08:18
          dokladnie. my kupujemy bolsa i naklejamy nalepki wodka weslna. roznie bywa z
          alkoholem i lepiej niech goscie wiedza co pija a naklejki po to zeby wiedzieli
          ze to wodka z wesela smile
          • i-rena Re: Po co? 28.04.05, 16:25
            może zawieszki zamiast etykiet.
            • Gość: Karolinka Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:25
              Zawieszkipodbno przeszkadzają gością w nalewaniu wódki i są zrywane-na podłodze się znajdują i wpogóle
              • Gość: Magda Re: Po co? IP: *.echostar.pl 28.04.05, 23:55
                a ja w ogole nie rozumiem po co sa te zawieszki i naklejki na wodke? moglby mi
                ktos wyjasnic?
                • Gość: JUSTKA Re: Po co? IP: 62.29.138.* 29.04.05, 08:17
                  oczywiscie nie sa one koniecznoscia i wiele mlodych par w ogole ich nie
                  nalepia. ja jednak chciala, zeby wodka z mojego wesla byla oznakowana smile ze jak
                  ktos bedzie ja mial w domu po weselu to bedzie widzial etykiete i przpomni mu
                  sie nasze wesele smile to takie jakby oznakowanie, ze to wodka weselna smile
      • Gość: Triss gotowe etykiety IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.05.05, 14:18
        W Łodzi, w Polmosie, mozna kupic firmowa wodke z naklejonymi gotowymi
        naklejkami weselnymi. Koszt jest identyczny z normalna wodka.
        Pozdrawiam smile
        • Gość: Karola Re: gotowe etykiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:05
          Dzieki bardzo Triss. Chociaz do łodzi trochę daleka ale dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka