Dodaj do ulubionych

perełki - pech????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:36
bardzo podobaja mi sie malutkie perelki, suknie bede miec z malutkimi
perelkami i cekinami. bardzo chcialabym zalozyc bizuterie z malutkich
perelek. slyszalam ze perly przynosza pecha, czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • rozalia29 Re: perełki - pech???? 06.05.05, 13:02
      Mówią,że perły to łzy. Ale kika razy poruszano temat przesądów ślubnych i chyba
      niewiele osób już się nimi przejmuje. Jeżeli wybrałaś suknię przystrojoną
      perełkami to dobierz też właściwą biżuterię. Ważne, żebyś czuła się pięknie
      tego dnia. W końcu okazało sie,że i czarny kot też nie jest taki straszny.
      Pozdrawiam.
    • Gość: malgogaj Re: perełki - pech???? IP: *.243.81.adsl.skynet.be 06.05.05, 13:31
      a jaka jest twoja sukienka? ja tem mam z perelkami i krysztalakmi...i nie
      wierze w przesady (tzn w ten akurat wink)
      • Gość: jagoda Re: perełki - pech???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:40
        www.sinceritybridal.com/eu_po/collection.php?linenum=25&totlines=-1&disc=
        model 3070, w bieli, koronka podobna, ale jeszcze ladniejsza. bede szyla
        • Gość: malgogaj Re: perełki - pech???? IP: *.243.81.adsl.skynet.be 06.05.05, 13:43
          piekna ta suknia i na twoim miejscu nie przejmowalabym sie tymi przesadami bo
          sznurek perel pasuje jak ulal do tej sukienki.
          • Gość: jagoda Re: perełki - pech???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:43
            dzieki
            • Gość: majowa-panna Re: perełki - pech???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 14:00
              ja tez mam gorset w perełkach i bizuterię perełkową.
              mamy xxi wiek nie wierzmy w przesądy z xviii smile
              a suknia śliczna, powodzenia.
              • Gość: a Re: perełki - pech???? IP: 195.94.206.* 06.05.05, 14:31
                ja też będę miała długi sznur pereł
    • zonazofia1 Re: perełki - pech???? 06.05.05, 14:39
      suknia przepiekna!!!! Bardzo, bardzo mi sie podoba. Powodzenia, Jagódko
      (uwielbiam to imię, nosi je moja córka wink Gdybym brała ślub koscielny, tez bym
      taką wybrała. Jeśli chodzi o perełki - skoro już są na sukni, to nie ma
      znaczenia czy będa tez na szyi.
      • Gość: Ell Re: perełki - pech???? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 16:06
        zgodnie z przesądem tylko "prawdziwe" perły przynoszą łzy .. a Ty mówisz o
        koralikach

co do prawdziwych pereł - moja koleżanka wystąpiła w takich, mąż umarł na zawał
        po miesiącu - wcześniej nie wierzyła w przesądy i śmiała się z tego, jak matka
        prosiła ją aby założyła sztuczne a te prawdziwe zostawiła na inną okazję..

ja planuję na szyi wysiorek w "kształcie pereł" ale od prawdziwych wolę trzymać
        się z dala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka