mytka82 27.06.13, 15:16 Dziewczyny, co teraz? Skończyłam Homeland, wcześniej : Dr.House, Gotowe na wszystko, Borgias, Czas Honoru, Hannibal, Dexter, Boardwalk Empire. Nie podoba mi się Gra o tron, ani nic fantasy ani science-fiction. Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhaenyra Re: Serial dla emamy 27.06.13, 15:24 pojecie nie mam i tez sie chetnie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Serial dla emamy 27.06.13, 15:29 Mad Men - dla mnie mistrzostwo świata seriali Odpowiedz Link Zgłoś
marikooo Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:23 lauren6 napisała: > Downton Abbey Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Serial dla emamy 27.06.13, 15:33 Na lato w sam raz będzie Hart of Dixie - lekki, łatwy i przyjemny . A tak w ogóle to jest dużo fajnych seriali. Za dużo . Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Serial dla emamy 27.06.13, 15:34 Cougar Town - Miasto Kocic (komedia, podobnie jak "Gotowe...") Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Serial dla emamy 27.06.13, 15:41 kochanki mi sie przypomnialy fibi tam gra z czarodziejek no ale skonczyl sie pierwszy sezon i nie wiadomo czy bedzie nastepny Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:01 Pretty Little Liars Dynastia Tudorów Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:09 The Killing, Big Bang Theory, Modern Family Odpowiedz Link Zgłoś
ira_07 Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:20 Aaa, no i Shameless, ja wolę wersję US, może dlatego, że ją pierwszą widziałam i UK mi tak nie podeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:10 Może Vikings albo Copper albo Revenge Odpowiedz Link Zgłoś
agata_abbott Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:13 The Good Wife, Grey's Anatomy, Private Practice, Suits, White Collar. A jak lubisz ogólnie seriale typu CSI, to mogę zarzucić całą listą Odpowiedz Link Zgłoś
marianna72 Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:15 ja lubie greys anatomy , criminal minds , z tego co ty wymienilas ogladalam gotowe na wszystko i dextera ,housa nie trawie wiec moze mamy inne gusty)) Serial stary , ktory mnie simeszy zawsze to przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
deser_t Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:22 Polecam House of Cards i Call the Midwife Odpowiedz Link Zgłoś
barefoot_duck Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:24 Ze starych - Rodzinę Soprano pewnie już oglądałaś? Jeżeli nie - do roboty! Breaking bad - nie zraź się po pierwszych dwóch odcinkach, przebrnij, a wessie cię jak odkurzacz. Downton Abbey i Mad Man popieram w całej rozciągłości - ciekawe, a wizualnie - uczta po prostu! Justified!!!! Koniecznie! Klimat niesamowity. Nip/Tuck - nienajnowszy, ale jeden z moich ulubionych. Wampiry, ale w niegrzecznej wersji dla dorosłych wchodzą w grę? Jeżeli tak, to True Blood. Odpowiedz Link Zgłoś
xyxzza Re: Serial dla emamy 27.06.13, 16:32 Dochodzenie czyli The Killing, a właściwie Forbrydelsen, bo chodzi mi o wersję duńską, nie amerykańską. Oraz Most nad Sundem. Tudorowie też fajni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Serial dla emamy 27.06.13, 17:18 Uwielbiam serial "Chirurdzy" koleżanka polecała mi "Zew Krwi" Odpowiedz Link Zgłoś
annitka30 Re: Serial dla emamy 27.06.13, 20:09 breaking bad na pewno warto jest super Odpowiedz Link Zgłoś
laquinta Re: Serial dla emamy 27.06.13, 20:13 mytka82 napisała: Co polecacie? Odpoczac. Odpowiedz Link Zgłoś
berdanka Re: Serial dla emamy 27.06.13, 21:42 wszyscy kochają raymonda( obecnie na CC) - choć mam wrażenie, że gdzieś już to widziałam. sposób użycia - re-we-la-cja, rodzinka. pl - chyba najlepsza kreacja polskich gwiazd, ojciec Mateusz- super, hiper polska przeróbka "don matteo" ale NASZA lepsza - a sceny z Sandomierza powalające. Dialogi ostre jak żyletki, Żmijewski bardziej niegrzeczny niż w "psach". PS. Że o modzie na sukces (tfu) na suknie nie będę wspominać - bo chyba słyszałaś kiedyś o ćzymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
podkocem Re: Serial dla emamy 27.06.13, 21:43 The Killing jest bardzo dobry - dwa sezony to dochodzenie kto zabił młodą dziewczynę, 3 sezon to nowa sprawa o wiele mroczniejsza. Serial świetny, ale specyficzny, bardzo deszczowy i może przygnębiać (wersja amerykańska, skandynawskiej nie widziałam). Odpowiedz Link Zgłoś