milenia14 12.05.05, 14:17 Czy ktoś słyszał lub sprawdzał, jaka pogoda ma być pod koniec miesiąca? Tak bardzo bym chciała żeby 28 było ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agazyn Re: Prognoza pogody 12.05.05, 15:04 Hej, nie martw się pogodą - ja się martwiłam a i tak dobrze poszło Tydzien przed ślubem się rozchorowałam (40st temp, zapalenie nerek) wiec byłam zdołowana. Potem w sb już tą ślubną, padał grad...a jak wychodziliśmy z domu świeciło słoneczko, przed kosciolem i po mszy tez, zdjecia w plenerze zrobione A ze chlodniej? miałam narzutkę z pior narabuta i przezyłam Będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Prognoza pogody 12.05.05, 15:20 fiu fiu z pior narabuta a wracajac do tematu.. www.weather.com masz niezla prognoze na 10 dni do przodu-wyszukaj swoja miejscowosc i wybierz okres 10 dni Odpowiedz Link Zgłoś
milenia14 Re: Prognoza pogody 13.05.05, 06:55 Dzięki za słowa otuchy! Niestety na podanej stronie nie udało mi się odnaleźć pogody dla Polski. Pozostaje mi tylko nadzieja, że przecież ciągle nie może być tak zimno, więc może pod koniec miesiąca będzie cieplej... Niestyty jeżeli pogoda spłata figla pozostanie mi marznąć ponieważ do mojej "lekkiej" sukienki nie pasuje żadna narzuta. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Prognoza pogody 13.05.05, 09:56 www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/monthly/PLXX0028?from=search jak to nie ma?? prognozy dla Polski, powyzej to jest link dla Warszawy na caly maj, podaj jaka Cie miejscowosc interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
misiabisia Re: Prognoza pogody 13.05.05, 07:16 Milenia!Co Ty tu robisz tak wcześnie?! Jakiś czas temu znalazłam stronkę: www.twojapogoda.pl W każdą sobotę można tam znaleźć prognozę na 16 dni. Może to Cię uspokoi. Ja słyszałam, że ma się zacząć robić coraz cieplej i ładniej. Oby. Obyśmy obie miały ładną pogodę! Odpowiedz Link Zgłoś